Bende yarın gidicem tüp bebeğe başlamak için insalh bu ay güzel sonuçlar alalım hepimizAmin amin amin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende yarın gidicem tüp bebeğe başlamak için insalh bu ay güzel sonuçlar alalım hepimizAmin amin amin
Amin canım inşallah hayırlı bir şekilde sonuçlanır inşallah tedavinBende yarın gidicem tüp bebeğe başlamak için insalh bu ay güzel sonuçlar alalım hepimiz
Cnn bnm üç gün yat dinlen bende öyle yaptım sonra gündelik hayatına devam edebilirsin zaten doktorun aynısını sana diyicek transferden sonra 50 dakika uzanmam lazım ben tuvalete bile kalkmadım tuttum çok şükür şimdi 4.5 aylık hamişim crinone ilaç verir büyük ihtimalle 3 ay bnde kullandım bi paket kullanılmamış var elimde ihtiyacı olan varsa gönderiyim kargoyla ucuz ilaç deyil bunlar sonuçtaMerhaba kızlar yarın transferim var . Tüp bebek sonucu olumlu olanlar bu süreçte neler yaptınız neler yiyip içtiniz hemen kalktiniz mi yoksa yattınız mi surecinizden biraz bahseder mısınız?
Inşallah tutar cnn bende aşılama yaptırdım tutmadı hemen peşinden tüp bebek tedavisine başladım çok şükür şimdi 18haftalik bebişim sende korkma yumurta toplarken zaten genel anestezi veriyolarMerhaba ben de bu ay aşılama tutmayınca tüp bebek yaptırmaya karar verdim adet olunca başlayacağım insalh yalnız merak ettiğim yumurta toplama nasıl oluyor ve ilaç olarak neler kullandiniz insalh herkesin gönlündeki olur çok zor bi süreç bu gün negatif görünce çok üzüldüm insalh tek umudum tüp bebek artk
Cnm bnm sırt üstü yatmak tehlikeli sağa yada sola yatman lazım hatta sürekli sol tarafa yatman lazımki kan akışı iyice gitsin tutsun diye inşallah tutmuştur senindeBnm doktorum da 3 4 gün yat dedi canım annem hiç oturmama bile izin vermiyo şuan sürekli sırt üstüyatıyorum sağa sola dönerken bile korkuyorum bisey olur diye
Ben senin arkandan geleceğim. 22 si test günümMerhaba kızlar bende beklemedeyim şuan transferin 5. Günündeyim ayın 21 de test günüm hayırlısı olsun hepimiz hakkında
Ay bnm de 23 u test günüm canım çok heyecanlıyım bn kaçıncı gün emriyosuydu sizinMerhaba kızlar bende beklemedeyim şuan transferin 5. Günündeyim ayın 21 de test günüm hayırlısı olsun hepimiz hakkında
Hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin Rabbim inşallah darisi başıma canım peki yeme içme olarak neye dikkat ettin bu aradaCnn bnm üç gün yat dinlen bende öyle yaptım sonra gündelik hayatına devam edebilirsin zaten doktorun aynısını sana diyicek transferden sonra 50 dakika uzanmam lazım ben tuvalete bile kalkmadım tuttum çok şükür şimdi 4.5 aylık hamişim crinone ilaç verir büyük ihtimalle 3 ay bnde kullandım bi paket kullanılmamış var elimde ihtiyacı olan varsa gönderiyim kargoyla ucuz ilaç deyil bunlar sonuçta
Sacede ilk gün sırt üstü yattım canım sonra sağa sola döndüm ya kuşku düştü şimdi içime inşallah tutmusturCnm bnm sırt üstü yatmak tehlikeli sağa yada sola yatman lazım hatta sürekli sol tarafa yatman lazımki kan akışı iyice gitsin tutsun diye inşallah tutmuştur seninde
Canim kan testi yaptirmadan kesin sonuc belli olmaz bi iki gun daha bekle kan testi yaptır inşallah tutmuştur canimMerhaba arkadaşlar ben de 4 temmuzda tüp bebek transferi oldum. 8.ve 9. Günlerde gebelik testi alıp yaptım sonuç negatif çıktı maalesef. Benim durumumda olup da kan testinde pozitif çıkan var mı? Moralim yerle bir oldu. Çok mutsuzum çok
Canim bn o jeli yazdırdım devlet karşılıyorCnn bnm üç gün yat dinlen bende öyle yaptım sonra gündelik hayatına devam edebilirsin zaten doktorun aynısını sana diyicek transferden sonra 50 dakika uzanmam lazım ben tuvalete bile kalkmadım tuttum çok şükür şimdi 4.5 aylık hamişim crinone ilaç verir büyük ihtimalle 3 ay bnde kullandım bi paket kullanılmamış var elimde ihtiyacı olan varsa gönderiyim kargoyla ucuz ilaç deyil bunlar sonuçta
Beklemek öyle zor ki 1 yıl gibi geçti bu 9 gün. Çok umutluydum bu transferinden. İsyan ediyorum hep olmayınca. Normal gebe kalanlara imreniyorum.Canim kan testi yaptirmadan kesin sonuc belli olmaz bi iki gun daha bekle kan testi yaptır inşallah tutmuştur canim
Seni çok iyi anlıyorum canım bnde 2 aşılama 2 tüp bebek yaptırdık şimdi 3. Tüp bebeği yaptırdık ama dua etmekten başka elimizden gelen birşey yok . Sakın ola isyan etme canım dua et nasip edecek olan da Allah bekletip sabrımızı sınayacak olan da Allah biz elimizden geleni yapacağız gerisini Rabbime bırakacağız. Mutlaka bizim de vardır bi vaktimiz zamanımız Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun insallahBeklemek öyle zor ki 1 yıl gibi geçti bu 9 gün. Çok umutluydum bu transferinden. İsyan ediyorum hep olmayınca. Normal gebe kalanlara imreniyorum.
Amin canım inşallah. Rabbim en kısa zamanda bebeğini kucağımıza almayı nasip etsin.Seni çok iyi anlıyorum canım bnde 2 aşılama 2 tüp bebek yaptırdık şimdi 3. Tüp bebeği yaptırdık ama dua etmekten başka elimizden gelen birşey yok . Sakın ola isyan etme canım dua et nasip edecek olan da Allah bekletip sabrımızı sınayacak olan da Allah biz elimizden geleni yapacağız gerisini Rabbime bırakacağız. Mutlaka bizim de vardır bi vaktimiz zamanımız Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun insallah
Hayırlısı olsun inşallahhh bekle bekle zaman geçmiyor aslında seneler öncesinden tecrübeliyim çok şükür ama ilk defaymış gibi sabrsızlanıyor insanBen senin arkandan geleceğim. 22 si test günüm
Aslında çok ümidim yok gibi biraz ümitliyim gibi hayırlısı olsun tevekkül Allah’ıma 2. Gün embriyosu grade 4 yaşımdan dolayı 38 yaşındayım 1 yumurta toplanıp o döllendi çok kaliteli değil ama o bir embriyo sonuçta dedi doktor hayırlısı olsun bakalım bundan 9 yıl önce 2 tüp bebek denemem oldu ilki 3 aylıkken kalp atışı olmadıgından alındı 4 ay sonra dondurulmuş embriyo ile oğlum oldu çok şükür bin şükür 9 yaşında şuanAy bnm de 23 u test günüm canım çok heyecanlıyım bn kaçıncı gün emriyosuydu sizin
Ben de tup bebek yaptiracagim adeti bekliyorum. On kontrol icin bu cumartesi tup bebek doktorundan randevu aldim. Adet oncesi kontrol icin doktora gitmen gerekir bilgin olsunMerhaba ben de bu ay aşılama tutmayınca tüp bebek yaptırmaya karar verdim adet olunca başlayacağım insalh yalnız merak ettiğim yumurta toplama nasıl oluyor ve ilaç olarak neler kullandiniz insalh herkesin gönlündeki olur çok zor bi süreç bu gün negatif görünce çok üzüldüm insalh tek umudum tüp bebek artk
Bizim de 2 asilama tutmadi. Adeti bekliyorum tup bebek icin. Ne zor surecler atlatiyoruz Allahim hepimize saglikli bebekler nasip etsinMerhaba canlar , benimde aşılamadan sonra olmayınca tüp bebeğe karar verdik henüz iğneleri vurma surecindeyim dua edin bende anne olayım , Allah'ım bana da sizin gibi nasıp etsin inşallah ve bende size burdan yazayım