How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Tüp Bebek Merkezleri Ankara Tüp bebek önerisi-Yumurta rezerv ve kalite eksikliği

Oyle ama amh 0.1 olan arkadasim 5 gun dolu dolu regl oluyormus🙄anlamadim.bi turlu
Testini yenilesin bir arkadaşımın öyleydi 0.01 test sonucu hatalı çıktı.Adet azaldı ve düzeni aksamaya başladı mı dikkatli olmakta fayda var.İlk başlarda gecikmeler 1 hafta 15 sonrasında 1 aya kadar çıkıyor

Testini yenilesin bir arkadaşımın öyleydi 0.01 test sonucu hatalı çıktı.Adet azaldı ve düzeni aksamaya başladı mı dikkatli olmakta fayda var.İlk başlarda gecikmeler 1 hafta 15 sonrasında 1 aya kadar çıkıyor
Testini defalarca kez yapti hep o civarda cikti .arkadasim 4 kere tup bebek yapti hepsi negatif cikti....ama regli 5 gun tam oluyor ve gunu gunune

Arkadaslar merhaba...benim adetlerlerim artik iyuce azalmaya basladi..31 yasindayim ve amh 0.93 ve regl 1 gun dolu dolu olurken 2.ve 3. Gun lekelenme olup bitiyor ve cok korkuyorum....rezerv azligiylami ilgili acaba..doktora sormustum bisey demedi...benim.gibi az adet olan var mi?
Kansizliktanda azalma oluyor canim. Kan degerlerine baktir saglik ocagindan filan.

Merhaba arkadaşlar herkese iyi akşamlar hamilelere sağlık diliyorum isteyenlere de rabbim bir an önce yavrusuna kavuşşun diliyorum benim de amh geçen yıl 2.7 idi bu yıl 0.8 olmuş yaşım 36 eşim de 47 yaşında 2 yıllık evliyiz doktor vakit kaybetmeden tüp bebek dedi Gazi Üniversitesi hastanesinde doktor İsmail Gülerden randevu aldık adet günü gel eşinden sperm testi alalım rapor çıkar sana yumurta rezervin çok az dedi polikistik over sondromum var ama adetlerim düzenli ve normal

Arkadaşlar bu ayın başında ankarada olacağım. Yumurta rezerv azlığı (3-4) amh 0.44. Bir tüp bebek başarısızlığı (yumurta boş çıktığı için transfer edilmedi) bir de aşılama deneyimim var. yaş 37 iki yıldır evliyim. Ankara da bu sorundan daha önce olumlu sonuçlar alanlar veya yakınları alanlar doktor ve hastahane yönlendirirseniz sevnirim. En azından başta manevi sonra maddi anlamda zorluk çekmemem için önerilerinize ihtyacım var.
Kesinlikle Cihangir Cakici oneriyorum cok tecrubeli ve kaliteli bi doktor . Bahcecide bir tane embriyom oldugunu soylediler . O da tutunmadi . Daha sonra arkadas tavsiyesiyle cihangir beye gittim . 15 tane yumurta 11 dollendi . Cok guzel takip etti butun surecte cok destek guven verdi suan hamileyim. Doktora guven cok onemli oldugunu anladim bu surecte .

Kesinlikle Cihangir Cakici oneriyorum cok tecrubeli ve kaliteli bi doktor . Bahcecide bir tane embriyom oldugunu soylediler . O da tutunmadi . Daha sonra arkadas tavsiyesiyle cihangir beye gittim . 15 tane yumurta 11 dollendi . Cok guzel takip etti butun surecte cok destek guven verdi suan hamileyim. Doktora guven cok onemli oldugunu anladim bu surecte .
Kaçi transfer edildi ve dondurulan oldumu acaba? Lab in iyi olmasida önemli.

Kaçi transfer edildi ve dondurulan oldumu acaba? Lab in iyi olmasida önemli.
2 transfer Benim ucuncu denememdi . 4 tane donduruldu. Suan Kac tane tuttu bilmiyorum . Lab iyi oldugunu dusunuyorum cunku 2 transfer 4 tane donduruldu bir onceki tedavimi Ankara bahceci de yaptirmistim bana 6. Gune bir tane embriyo kaldigini soylemislerdi o da tutunamadi .

herkese teşekürler. aylarca süren araştırmalarım sonucu Ankara Başkent hastahanesi M. Göğşen önalan doktora gittim. tedavim sonuç verdi. 4 yumurta toplandı döllendi iki ay donduruldu. iki ay sonra transfer edildi. ikisi tutundu. 2haftada keseler oluştu. 8. haftada biri düşmüştü diğerinin kalp atışlarını rahatlıkla duydum. Göğşen hoca sayesinde oldu. 0.49 amh ve yumurta kalitesizliği vardı benim. onun tedavisi yanında ilk ayda itibaren IMPRYL vitamini aldım iki kutu ondan kullandım. allah herkese nasip etsin.

Kesinlikle Cihangir Cakici oneriyorum cok tecrubeli ve kaliteli bi doktor . Bahcecide bir tane embriyom oldugunu soylediler . O da tutunmadi . Daha sonra arkadas tavsiyesiyle cihangir beye gittim . 15 tane yumu rta 11 dollendi . Cok guzel takip etti butun surecte cok destek guven verdi suan hamileyim. Doktora guven cok onemli oldugunu anladim bu surecte .
Merhabalar. Gebeliginiz hayırlı olsun inşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza 🙏Bende Cihangir beye gitmeyi düşünüyorum. Ne kadar tuttu sizin tedaviniz. Benim 2. Denemem olacak. İlkini centrumda yaptırdım pek memnun kalmadım. Doktorun yüzünü 2 dk ilk muayenede gördüm.. Cihangir bey kendisi mi takip ediyor surec nasil işliyor biraz bilgi verebilir misiniz acaba

Back