Tüp bebek sürecinde olanlar

ffffffff

Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2023
230
50
18
26
Kızlar bilgi verebilir misiniz tüp bebek sürecinde olanlar ? Benim amh dusuklugi var yaş 24 amh 0.98 hersey yapıldı rahim filmi temiz çıktı esimdede sorun yok ama 9 aydır olmuyor doktor olmazsa tüp bebek demişti .
Tup bebek süreci ve maliyeti ?
Hangi doktor ve hastane tercih ettiniz?
Kaç yaşındasınız ve tüp bebek yaptırma sebebiniz?
Kaçıncı denemede tuttu ?
Taze transfer mi donmus transfer mi?
Bide kişiden kişiye ilaç değişiyor mu tüp bebek sürecinde olan herkes aynı ilacı mı kullanıyor ?

Merhaba tüp bebek merkezlerinin bi çoğunda ilk muayene ve görüşme ücretsiz.Benim fikrim böyle bir yöntem deneyerek uzman kişilerden sağlıklı bilgiler almalısın
İstanbul da bahçeci ve Şişli memorial bu konuda iyi denemelisin bol şans diliyorum (çünkü herkesin tedavi protokolü farklı işliyor,yanlış bilgi insanı etkiliyor)

Ben bahcecide 2.denemede ogluma kavuştum bizde sperm sorunu vardi sayi ve morfoloji ile ilgili maliyetler tedavinin durumuna gore degisiyo herkese tabiki ayni ilac kullanılmıyor buda haliyle maliyeti degistiriyo kisiden kisiye. Bahcecide kendi doktorumu öneririm ebru oztürk.ilk deneme tqze 2.denemede donmus transfer edildi. 31 yaşındayım merak ettginiz bisey varsa seve sevr cevaplarım

balım sen ilk denemeni de bahçeci de mi yaptır mıştın

Merhaba kızlar bende tüp bebek sürecindeyim iğnelere 2 gün önce başladık . Merak ettiğim şey şu iğnelerin saati önemli mi yani kaçta vurulmam gerekli

Merhaba kızlar bende tüp bebek sürecindeyim iğnelere 2 gün önce başladık . Merak ettiğim şey şu iğnelerin saati önemli mi yani kaçta vurulmam gerekli
Genelde ayni saatlere denk getir kuzum cok sasmasin bigun sabah bigun aksam olmasin ben genelde aksamustu yapiyodum

Sağlıkla gelsin ben bahceciyi çok duydum ama doktorumu sectim aslında onunla devam edeceğim baktığım zaman kendiside başarılı bir doktor ama sizin donmusta tutmuş suan kararsız kaldım donmuş mu taze mi diye hemen istediğim için taze ilerleyebilirim bakalım doktor ne diyecek

Sonradan şaşırmayın diye söylüyorum taze veya donmuş kararı size kalmayabilir, ben tüp bebek sürecimde transfer embriyo sayım dahil olmak üzere hiçbir şeyde söz sahibi olmamıştım örneğin, kimse bana ne isterim nasıl yaparız diye sormamıştı, transfer ayı haricinde doktor ne dediyse neyi uygun gördüyse öyle ve onun söylediği zamanda yapmıştım. Bana çok tuhaf geliyor hala bu durum ama tüp bebek sizin hiç kontrolünüzde olmayan sürekli başka insanların karar verdiği ve sizin teslim olmak zorunda kaldığınız bir süreç anladığım kadarıyla. Ya da benim sürecim bu şekilde gelişti, tecrübesizlikten herkes aynı şeyi yaşıyor sanıyorum bilmiyorum

Ben de 6. gündeyim. Hep sabah yaptım 7 gibi, hemşire o şekilde tarif etmişti bana. Bu süreci yaşamış olanlara sorum: İlaçların nasıl yan etkisini gördünüz? Karın ağrısı veya akıntı gibi şikayetler oldu mu hiç?

Ilk transferde 5.gune gitmedi embriyo aslinda 5.gune gitmesi en cok bekledikleri ve istedikleri sey zaten doktorlarin. 5.gune gitmedi benim embriyo 4.gunde transfer edildi canliligini yitiirmeden o da tutmadi zaten ben pek umutlu degildim ısrarla 5.gun embriyosu blast olusmasi onemli diye bakiliyo. 2.denemede 5.gune gitti 1 ay rahim dinlendirme yapilarak 4 nisanda transfer edildi 16 nisanda kanda cikti zaten. Allah nasip edecek oldumu geri kalanlar teferruat ama bilimsel olarak dondurulmusta sanirim sans yüksek oyle soyleniyo bende bilir kisi degilim surece dahil olunca duydugum okuduğum kadariyla iste. Allah yardimciniz olsun bilirim cok zor her asamasi maddi manevi yorucu allah emeginizi bosa çıkartmasın

karın değil de kasık ağrısı gibi ağrı oluyor . Akıntı olmadı bugün 6. Gün aşımı olmuş . Akşamları vuruyorum bende

Ay evet ilk neden olmadı onu soracaktım bende sağolun açıklamışsınız rezervim düşük olduğu için yumurta sayım az çıkacak yüksek ihtimal ben ultrasyonda gördüğüm kadarıyla 6-8 yumurta toplamda ama 1 tanesi büyüyor Buda benim doğal yollla gebelik şansımı azaltıyor

Olsun hic yumurta cikmayan neler var aylarca bekliyolar da oluyo sizin yine var 1 tane olsn bizim olsub

karın değil de kasık ağrısı gibi ağrı oluyor . Akıntı olmadı bugün 6. Gün aşımı olmuş . Akşamları vuruyorum bende
Benim durumum overstimule olmuş . Fazla folikül oluşmuş perşembe sabahı toplamı işlemi olacak ama taze transfer şansımı kaybettim. Umarım her şey yolunda gider bundan sonrası için. Taze transfer olmamasına üzüldüm açıkçası ama her işte bir hayır vardır deyip sakin kalmaya çalışıyorum. Güzel şeyler düşünmek lazım

Taze transferdense dondurulmuş daha iyi diye biliyorum yani tabi bu hastanın yaşına ve değerlerine bağlı . Ben 27 yaşındayım ve amh 3 bu sebeple 1 ay rahim dinlendirmeyi uygulayacak doktorum bana

Teşekkürler bilgi için, kısmet bakalım. Çok uzun zamandır bu anın gelmesini bekliyorum, bekliyoruz. Hepsi ondan . Sağlıkla kavuşalım inşallah bebişlerimize

Merhabalar benim ikinci denemem 3. Gün embriyosu transfer edildi 5. Güne giriyorum yarın ama herhangi bir belirti yok karın ağrısı var hafif 6 tane embriyo oluşmuştu aslında ama iyi kalitede iki tane vardı birini transfer ettiler bugün aradılar 5. Güne 1 tanesi kalmış sadece diğerlerinin gelişimi durmuş neden olabilir onu da donduralim dedik inşallah bu sefer tutar Allah isteyen herkese nasip etsin

Peki canım ilk denemede olmadım taze transfer olmuşsun ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…