Hangi doktora.gittiniz ?Çok ucuza gelmiş ben dünyanın parasını verdim bence iyi bir merkez veya doktor araştırın benim ahm 0,20 ler de idi doktorum yumurta toplamadan önce 10 tane vitamin takviyesi bir tane de glutatyon igne verdi (haftada bir igne yaptırıyorum 2 ay boyunca ) sadece bu vitaminler bile ogünün parası ile 10 bini bulmuştu gene de orta kaliteli embriyolar elde edildi transfer öncesi de saizen diye rahimi büyüten büyüme hormonu iğnesi yapıldı direk pozıtıf sonuç aldım
Bu amh değeri ile kaç tane yumurta cıktı ve embriyo oldu acaba ?Çok ucuza gelmiş ben dünyanın parasını verdim bence iyi bir merkez veya doktor araştırın benim ahm 0,20 ler de idi doktorum yumurta toplamadan önce 10 tane vitamin takviyesi bir tane de glutatyon igne verdi (haftada bir igne yaptırıyorum 2 ay boyunca ) sadece bu vitaminler bile ogünün parası ile 10 bini bulmuştu gene de orta kaliteli embriyolar elde edildi transfer öncesi de saizen diye rahimi büyüten büyüme hormonu iğnesi yapıldı direk pozıtıf sonuç aldım
Ben Manisa’da yaşıyorum Celal Bayar ilk görüşme için 8 kasıma randevu verdi İzmir’de veya Manisa’da özel öneriniz var mı? Yada Celal bayara gideniniz var mı?
AMH 0.17
FSH 20.68
Yaş 38
2 aylık evliyim
Doktorunuz kimdi acaba..rabbim kucahiniza almak nasip etsinÇok ucuza gelmiş ben dünyanın parasını verdim bence iyi bir merkez veya doktor araştırın benim ahm 0,20 ler de idi doktorum yumurta toplamadan önce 10 tane vitamin takviyesi bir tane de glutatyon igne verdi (haftada bir igne yaptırıyorum 2 ay boyunca ) sadece bu vitaminler bile ogünün parası ile 10 bini bulmuştu gene de orta kaliteli embriyolar elde edildi transfer öncesi de saizen diye rahimi büyüten büyüme hormonu iğnesi yapıldı direk pozıtıf sonuç aldım
Merhaba, yorumunuzu tesadüfen okudum. Benim bir arkadaşım doktora gittiğinde tesadüfen amh ının düşük olduğunun öğrendi. Hemen tüp bebek tedavisine başladılar. Hatta 2 doktor tüp bebek de olmaz diye geri çevirdi, tedavi yapmadı. Sonra bir merkezde 3 folikül gözüktü. Opuda 2 folikül boş çıktı, 1 tane yumurta elde edebildiler ve ondan hamile kaldı. Doğumdan bir sene sonra da artık hamile kalamam diye korunmuyordu, ikinci çocuğuna doğal yolla hamile kaldı. Gerçekten Allah büyük. Umudumuzu kesmeyin.Merhabalar , bugün anca test verebildim ama negatif çıktıAma ilk denememdi , tecrübe oldu denemeye devam edeceğim. Allah bu yolda olan herkese yardım etsin inşallah Desteğiniz ve dualarınız için çok teşekkür ediyorum:) 2. İçin tekrar yumurta oluşmasını bekleyeceğim. Bakalım artık her şey Allahtan
Izmır de arkadaşım 006 amh ile tek deneme ilk denemede taze transfer ile hamile kaldı 4 yumurta cıktı 2 tanesi 3.gün embriyosu oldu ve biri tuttu şimdi hamile doktorundan çok memnun kaldı hatta nana da gel dedi ama çok uzak gidemedim. Doktoru şerife dikayak bi görüş alın derim arkadaşımın işi çok hızlı bitti gerçekten çok iyi bi doktor olduğunu düşünüyorum bende görüş almanızda fayda varBen Manisa’da yaşıyorum Celal Bayar ilk görüşme için 8 kasıma randevu verdi İzmir’de veya Manisa’da özel öneriniz var mı? Yada Celal bayara gideniniz var mı?
AMH 0.17
FSH 20.68
Yaş 38
2 aylık evliyim
Çok ucuza gelmiş ben dünyanın parasını verdim bence iyi bir merkez veya doktor araştırın benim ahm 0,20 ler de idi doktorum yumurta toplamadan önce 10 tane vitamin takviyesi bir tane de glutatyon igne verdi (haftada bir igne yaptırıyorum 2 ay boyunca ) sadece bu vitaminler bile ogünün parası ile 10 bini bulmuştu gene de orta kaliteli embriyolar elde edildi transfer öncesi de saizen diye rahimi büyüten büyüme hormonu iğnesi yapıldı direk pozıtıf sonuç aldım
Merhaba, yorumunuzu tesadüfen okudum. Benim bir arkadaşım doktora gittiğinde tesadüfen amh ının düşük olduğunun öğrendi. Hemen tüp bebek tedavisine başladılar. Hatta 2 doktor tüp bebek de olmaz diye geri çevirdi, tedavi yapmadı. Sonra bir merkezde 3 folikül gözüktü. Opuda 2 folikül boş çıktı, 1 tane yumurta elde edebildiler ve ondan hamile kaldı. Doğumdan bir sene sonra da artık hamile kalamam diye korunmuyordu, ikinci çocuğuna doğal yolla hamile kaldı. Gerçekten Allah büyük. Umudumuzu kesmeyin.
Merhaba sizin durumunuzla bire bir aynısını yaşadım okurken duygulandım bende 29 yaşındayım eşimle evlenm
merhabalar sizinle birebir aynı durumu yaşadım 29 yaşındayım 6 aylık evliyim nişanlıyken durumumu öğrendim ve basit bi düzensizlik olduğunu düşünerek doktara gittim malesef hiç yumurtam kalmamış yaşadığım psikolojı herşey o kadar çok zordu ki düğünüme sayılı günler kala gelinlik bakmak yerine nerde en iyi doktor vardır derdindeydim . Yalnız olmadığımı bilmek güç veriyor insana Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah hayırlısıyla sağlıklısıyla evlat sahibi oluruz
İnanın bu durumda güvenilir bir doktor bile bulmak çok zor . Diyarbakırda tedavi gördüm başarısız bir tüp bebek tedavisi oldu iki adet yumurta toplandı ve ikiside transfer edildi ama tutmadı poşetler dolusu ilaçlar kullandım vücudum o kadar yoruldu ki açıkçası şuan dinlenmek istiyorum adet düzenleyici olarak bile birşey kullanmıyorum sadece aslanpençesı ve soğan kürünü kullanıyorum bütün beslenmemi değiştirdim son 6 aydır paketli ürünlerden uzak duruyorum şeker kullanımını azalttım akşamları eşimle mutlaka yürüyüş veya basit egzersiz yaparız . Bu şekilde 68 olan fsh ilaçsız 20 lere düştü . Rabbim bizlerin emeklerini boşa çıkarmasın Hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip eylesinn inşallahMerhaba şu an bi tedaviye başladınız mi acaba ? Iyi bi doktor bulabildiniz mi. Benimde 1 veya 2 tane oluyuro yumurtam başka yok amh çok duusk onlarda gelişmiyor diye tedaviyi iptal ediyorlar şaştım kaldım
Bende de aynı durum 1 veya 2 yumurta. Dhea kullanıyorum o kalitesini arttırıyor, bir bakın isterseniz. O centrum tüp bebek merkezine gitmişti. Ankara’da Recai Hoca’nın kliniği.Merhaba benim de 1 veya 2 yumurtam oluyor aslında havuz yapılacaktı ama yumurtalarım gelişmedi diye tedavim iptal edildi ignelerle geldiim göstermiyor. Fakat bi kere kendiliğinden büyüdü tedavi iptal edildikten sonra ve kist oldular operasyon oldum. Bugünde ikinci tedavim iptal oldu belki yine kendiliğinden buyur sonradan bilemiyorum ama ise yaramıyor o zaman genelde kist oluyor. Hangi doktorda tedavi görmüştü arkadaşınız veya hangi şehirde bilginiz var mı acaba
Bende de aynı durum 1 veya 2 yumurta. Dhea kullanıyorum o kalitesini arttırıyor, bir bakın isterseniz. O centrum tüp bebek merkezine gitmişti. Ankara’da Recai Hoca’nın kliniği.
Ben dhea kullandım gittiğim bi doktor hiç bir işe yaramıyor dedi 3 ay kullandım bi fayda göremedim bıraktım. Siz ne aşamadasınız acaba doktorunuz kim hiç toplama ya
Sizin amh değeriniz kaç acaba ? Havuz yapılıyor anladiign kadarıyla şu an 2 toplamada embriyonuz oluştu mu hiç?Ben Tolga Ecemiş'e gidiyorum. Şimdiye kadar 2 opu yapıldı. Dhea önceden kullanmıyordum. Yeni başladım. O yüzden işe yarayacak mı bilmiyorum. Bir umut herşeyi deniyoruz bakalım
Benim yaşım da tedavi gördüğüm de 32 idi benden de 3 yada 4 yumurta toplandı hepsi de embryo oldu fakat hepsi 3AB idi ilk trasnfer de pozıtıfı gördük şükür kızım 1 yaşına girdi bileMerhaba 0,2 amh ile hamile kalabildiniz mi acaba? Ksc yumurta toplandı kaçı embriyo oldu? Benim 2 yumurtam oluyor en fazla olsa bana havuz yapılacaktı ama ignelerle gelişmiyor ve tedavim iptal ediliyor iki seferdir. Benim amh 003 yaşım 32
Nerede tedavi görmüştünüz acaba ? Sağlıcakla büyütün evladınizi maşallah sanırım o halde kenarda embriyonuz da vardır değil miBenim yaşım da tedavi gördüğüm de 32 idi benden de 3 yada 4 yumurta toplandı hepsi de embryo oldu fakat hepsi 3AB idi ilk trasnfer de pozıtıfı gördük şükür kızım 1 yaşına girdi bile
Ben Tolga Ecemiş'e gidiyorum. Şimdiye kadar 2 opu yapıldı. Dhea önceden kullanmıyordum. Yeni başladım. O yüzden işe yarayacak mı bilmiyorum. Bir umut herşeyi deniyoruz bakalım