• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken menopoz ve düsük sperm ile evlat yolu

Durumumu guncelliyorum arkadaşlar opu olali 9 gun oldu kendime gelemedim idrar ve gaitayi yaparken cok zorlaniyorum karnimda agri oluyor geceleri terleme cok dengesiz bir hal deyim.bugun once aile hekimine gidip anlattim kan ve idrar gaita tahlili aldilar sonra kadin doguma gittim orta kanser tarama ve ultrason kan idrar aldilar ultrasonda cok sayida kist görünmuş diger sonuclarim tamamen cikmadi yarin sonuc icin gidicem idrarda eritrosit yuksek,ve kanda crp yuksek gelmis ,beta hcg de 3 cıkmıs simdilik bunlar anormal

Durumumu guncelliyorum arkadaşlar opu olali 9 gun oldu kendime gelemedim idrar ve gaitayi yaparken cok zorlaniyorum karnimda agri oluyor geceleri terleme cok dengesiz bir hal deyim.bugun once aile hekimine gidip anlattim kan ve idrar gaita tahlili aldilar sonra kadin doguma gittim orta kanser tarama ve ultrason kan idrar aldilar ultrasonda cok sayida kist görünmuş diger sonuclarim tamamen cikmadi yarin sonuc icin gidicem idrarda eritrosit yuksek,ve kanda crp yuksek gelmis ,beta hcg de 3 cıkmıs simdilik bunlar anormal
Çok geçmiş olsun , buradan böyle okuduğum durumlar olmuştu , kistin içini boşaltmak zorunda kalmışlar .
Geriden gelen yumurtalarınız olmuş belli ki , onlar da çatlamayınca kiste dönüşmüş takip edilmediği için ,edilseydi çatlatma iğnesi verilirdi çatlardı kiste dönüşmezdi , ya da geriden gelenleri bilseydi tekrar ardına opu yapılırdı ..
doktor ne diyor ?
Geçici bir durum ama yaşaması zor bir durummuş ..inşallah çabucak atlatırsınız🤲🏻

Back
X