Tüp bebek sonrası gebelik hamilelik belirtileri nelerdir

inşallah canım benim, çok saol

inşallah canım benim, çok saol

sen rahat ol dedimya bedede fazla belirti yoktu ama çok umut ettim pozitif olcak dedim eşim benden daha çok heyecanlandıııı yat şunu yapma bunu yapma ilk 2gün değil ama sonra hergün yemek yaptım ev işi yapmadımdaaaa sen normal yaşantına devam et sakin sakin güzel güzel düşün herşey güzel olacakkkkkkkk

ne kadar güzel birşey Allahım kucağına almayı nasip etsin inşallah benim ilk tedavimdi ve negatikle sonuçlandı inşallah ikinciye bende koccaman hamileyim diye yazabilirim Allahım hayırlısını nasip etsin

ne kadar güzel birşey allahım kucağına almayı nasip etsin inşallah benim ilk tedavimdi ve negatikle sonuçlandı inşallah ikinciye bende koccaman hamileyim diye yazabilirim allahım hayırlısını nasip etsin

amin canımmm allahım herkeze nasip etsin benim kadar sevindirsin sizlerideeee ilk denemm ama doktorum çok umutluydu benim sen gebe kalacaksın ve bu benim değil senin başarın olacak dedi hep
sabırsızlıkla hamileyim yazmanı bekliyorum canım beniimmmm

benim drumda benden çok ümitliydi yumurta bakımından en iyi hastam sensin demişti ama nasip herşey nasibinde olmayınca ne kadar kaliteli olursa olsun ne yazık ki tutmuyor değerim 5 çıkmıştı benim sonradan düştü en azından hamile kalabiliyorum bebişlerim bana tutunabiliyor bunu öğrenmekte çok güzel birşey

ok bahar,

sorma ya yaptım, bir de acayip bir test sadece kibrit çöpü gibi bişiden ibaret,neyse akşama kadar üzüldüm eşime söyledim o da üzüldü, saf saf üzüldük yani

sakın üzülme,hem kendinin hem de eşinin moralini de bozma boş yere.allahtan izinle hayırlı haberlerini alıcaz inşallah.bak sırayla mutlu haberleri duyuyoruz.seninkinide bekliyoruz inşallah

sakın üzülme,hem kendinin hem de eşinin moralini de bozma boş yere.allahtan izinle hayırlı haberlerini alıcaz inşallah.bak sırayla mutlu haberleri duyuyoruz.seninkinide bekliyoruz inşallah

canım benim,inşallah

günler çabuk geçsin istiyorum :18:

Arkadaşlar sonucumu aldım 16.70 yani pozitif düşükte olsaaaa cumartesi tekrarlıycazdaaaa şimdilik çok mutluyummm

çok sevindim arkadasım.hayırlı olsun allah tamamına erdirsin inşallah.benimde düşük çıkmıştı değerim 26 ydı 10.gün . sonradan katlanarak yükseldi allaha şükür.seninkide katlanacak inşallah.

minecim tebrikler katlanarak artacak inşallah değerlerin Allah sağlıkla tamamına erdirsin.
ebrucum senin de harika haberlerini bekliyoruz. Rabbim emeklerini umutlarını boşa çıkarmasın canım.

ben bu topiği ve arkadaşlarımı çok seviyorum ,, hepimiz aynı şeyleri yaşayıp aynı şeylere gülüp ağlıyoruz. iyi ki varsınız ...

ANNELER arkadaşım tebrik ederim canım sağlıklı hayırlı gebeliğin olsun inşallahhh darısı başımıza benimde test günüm yarın :18::18::18::18:

sonuç beklerken mümkün değil geçmiyor,zaman duruyor sanki.inşallah güzel sonucunu alınca herşeyi unutuyosun.az kaldı sabrın sonu selamet inşallah

evet tecrübeyle sabit geçmiyoorr .. geçen hafta geçmek bitmek bilmedi. şükürler olsun sonuçlarımı aldım bak bu hafta hooop uçtu gitti sanki

selin naber

çoğul çoğul yaşamak nasıl bakiim

dünya başka görünüyodur şimdi size, sanki aşık olmuş gibi, kelebekler gibi

selam sephira ,
naber canım? walla henüz bilmiyoruz mi , mi? 1 hafta sonra doktor randevum var hayırlısı inşallah.
dün 1260 çıktı değerim , doktora gitmeden önce 1 kez daha ölçtürüp gideceğim zaten anatolia'a devam edicem . ama doğrusu bülent hocanın kendisinden duymadıkça içim rahat etmeyecek.
sen nasılsın keyifler nasıl?

evet tecrübeyle sabit geçmiyoorr .. geçen hafta geçmek bitmek bilmedi. şükürler olsun sonuçlarımı aldım bak bu hafta hooop uçtu gitti sanki

selincim meraba canım nasılsın.meleklerin de iyidir inşallah.sorma bu hafta nasıl geçti ben de anlamadım.allahım bekleyen herkese bol bol sabırlar versin.
neler yapıosun.varmı bi değişiklik sende.ben hiç bişey hissetmiyorum.biraz ağrım vardı öncelerden ama şimdi tık yok

Herkese merhabalar,
yazılanların hepsini okuyamadım, sonları okudum ve birsürü hamile haberi vardı. Böyle şeyleri duymak beni olumlu yönde etkiliyor. Benimde transferim salı günü yapıldı, yani daha 2. günüm. 1 tane 8 hücreli 3. günü embriyosu transfer edildi. Doktorum çok umutlu, inşallah burdan bende güzel haberler verebilirim. Benim tecrübeli arkadaşlara sorum olacak, bugün kasıklarm, belim, bacaklarım falan ağrımaya başladı. Normalmi bu? Daha 2. günüm transferde ama???......... sizlerde de böyle erkenden ağrı olmuşmuydu?

canım hayırlı olsun inşallah tedavin.senin de güzel haberlerini bekliyoruz inşallah.
canım benim ilk günlerde tedavinin etkisiyle özellikle sağ kasığım çok fazla ağrımıştı.bi kaç gün geçtikten sonra tekrar bu sefer iki taraflı kasık,bel ve bacak ağrılarım olmaya başladı.aynı adet ağrısı gibiydi.endişelenme rahat ol.kendini de dinleme çok fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…