Tüp bebek sonrası gebelik hamilelik belirtileri nelerdir

Bugün 10. gün....

Sabah işe gelirken kanımı verdim ve iş çıkışında sonucu alıcam. Telefonda öğrenmek istemedim sonucu.. Bakalım herşeyin hayırlısı inşallah bu sefer meleğime kavuşurum.

Eşim bir daha denemek istemiyor. Son şansım yani... :KK50:

güzel mutlu haberlerini beklıyoruzzz canım inş.. bu arada kaçıncı denemendi?

Son düzenleme:
kızlar dün doktorumla görüştük. benden genetik test ve bi takım filmler istedi. herşey bu kadar normal ve güzel ilererken, tutmaması doktoru da çok şaşırtmış. ya düşünüyorum, diyorum kı madem bu filmlerde olumsuz bişe çıkma ihtimalı vari neden en başta istemiyorlar yaaa? eğer bu filmler ve tahlillerde bişeçıkmazsa 2 ay sonra dondurulmuş embriyoları transfer edeceklermiş... bakalım hayırlısı...

günaydın kıslar:KK33::KK33::KK33:

ebru ve mine sonuçlarınızı bekliyorum, Allahım inşallah size bugünü bayram eder.:KK34::KK34::KK34:

benim şafak 5, ağrılarım azaldı.:KK53:

tefrice okuyup,hepimiz için dua ediyorum. kocaman öpüyorum sizi:KK54::KK54::KK54:

Arkadaşlar sonucumu aldım 16.70 yani pozitif düşükte olsaaaa cumartesi tekrarlıycazdaaaa şimdilik çok mutluyummm

canım aynı durumdayızzz şuan bende sonucu bekliyorum çok sabırsızım canım bide kaç defa denedinizki eşin daha denemek istemiyorrr

Canım bu 3. denememizdi. Evliliğimizin 2. yılında doğal yoldan hamile kaldım ancak 16. haftada düşük yaptım. Eşim de daha sonra sperm azlığı çıktı. Bizde hemen tüp bebek denemelerine başladık. Ancak hep benim isteğimle oldu bu demeler . Eşim doğal yolla hamile kaldın nasılsa bir daha kalırsın diyor.

ebrucum hayırlı haberlerini alacağız inşallah. Rabbim dualarını kabul etsin. ben iş çıkışını bekleyemeden telefonda öğrenmiştim. o kadar gün bekleyince 1 saat bile fazladan bekleyecek sabrım kalmamıştı..

Eğer sonuç negatif olursa bu sonucu iş yerinde öğrenmek istemiyorum. Tepkim iyi olmaz. Onun için meraktan kudursamda bekleyeceğim yapacak birşey yok canım

Burcu, Gönülçelen, Sephira

Desteğiniz için Hepinize çok teşekkür ederim . İnşallah akşam güzel haberlerimi paylaşıcam sizlerle...

Arkadaşlar sonucumu aldım 16.70 yani pozitif düşükte olsaaaa cumartesi tekrarlıycazdaaaa şimdilik çok mutluyummm

Canım ya gerçekten çok sevindim. Emin ol canım değerin katlanarak artacak... Tebrik ederim.

Bana umut oldun canım....

teşekür ederim canımmmmm

minee, sana bişi sorcam. :18:

ben 7. günümdeyim, son 2 gün kasıklarımda çok sızlama oldu,göğüslerim çok acıdı ,damarlarım belirginleşti vs. amaaaaaaaa bugün hiçbişi hissetmiyorum:KK59: acaba normal mi?

lütfen tecrübeli arkadaşlar, paranoyaklaştım sanırım :KK53:

HELP ME:18::18::18:

Burcu, Gönülçelen, Sephira

Desteğiniz için Hepinize çok teşekkür ederim . İnşallah akşam güzel haberlerimi paylaşıcam sizlerle...

ebrucum, insan bişeyi kendi yaşarsa, karşısındakini anca öyle anlıyor. bu sitedekilerin hepsi aynı şeyleri yaadığı için, burda herkes birbirini çok iyi anlıyor. böyle bir durumda birbirimize tabiki destek olacağız canım...

minee, sana bişi sorcam. :18:

ben 7. günümdeyim, son 2 gün kasıklarımda çok sızlama oldu,göğüslerim çok acıdı ,damarlarım belirginleşti vs. amaaaaaaaa bugün hiçbişi hissetmiyorum:KK59: acaba normal mi?

lütfen tecrübeli arkadaşlar, paranoyaklaştım sanırım :KK53:

HELP ME:18::18::18:

canım benim kasıklarımda bişey olmadı ama göğüslerim çok hasaslaştı seninde dediğin gibi damarları belli oluyor artık sanırım hormonlarımızın dengesi bozuldu ondannnn sen sakın stres yapma sonucu pozitif düşün inan sonuç güzel çıkacak ve bizler de çok sevineceğizzzzz

X