- 31 Ağustos 2010
- 97
- 0
Bugün 10. gün....
Sabah işe gelirken kanımı verdim ve iş çıkışında sonucu alıcam. Telefonda öğrenmek istemedim sonucu.. Bakalım herşeyin hayırlısı inşallah bu sefer meleğime kavuşurum.
Eşim bir daha denemek istemiyor. Son şansım yani...
Arkadaşlar sonucumu aldım 16.70 yani pozitif düşükte olsaaaa cumartesi tekrarlıycazdaaaa şimdilik çok mutluyummm
canım aynı durumdayızzz şuan bende sonucu bekliyorum çok sabırsızım canım bide kaç defa denedinizki eşin daha denemek istemiyorrr
ebrucum hayırlı haberlerini alacağız inşallah. Rabbim dualarını kabul etsin. ben iş çıkışını bekleyemeden telefonda öğrenmiştim. o kadar gün bekleyince 1 saat bile fazladan bekleyecek sabrım kalmamıştı..
Arkadaşlar sonucumu aldım 16.70 yani pozitif düşükte olsaaaa cumartesi tekrarlıycazdaaaa şimdilik çok mutluyummm
canımmmmmmmm çok sevindim yaaaaaa
Bu topik uğurlu sanırım,
canımmmmmmmm çok sevindim yaaaaaa
Bu topik uğurlu sanırım,
teşekür ederim canımmmmm
canım ya gerçekten çok sevindim. Emin ol canım değerin katlanarak artacak... Tebrik ederim.
Bana umut oldun canım....
burcu, gönülçelen, sephira
desteğiniz için hepinize çok teşekkür ederim . Inşallah akşam güzel haberlerimi paylaşıcam sizlerle...
Burcu, Gönülçelen, Sephira
Desteğiniz için Hepinize çok teşekkür ederim . İnşallah akşam güzel haberlerimi paylaşıcam sizlerle...
ebrucum sonucunu aldınmıııııı bak ben aldım pozitifffffHadi sende sevindir bizi
Canım negatife dayanamam. akşama kadar sabredip haberi evde alacağım.
minee, sana bişi sorcam. :18:
ben 7. günümdeyim, son 2 gün kasıklarımda çok sızlama oldu,göğüslerim çok acıdı ,damarlarım belirginleşti vs. amaaaaaaaa bugün hiçbişi hissetmiyorumacaba normal mi?
lütfen tecrübeli arkadaşlar, paranoyaklaştım sanırım
HELP ME:18::18::18:
canım gözün aydın......rabbim mutluluğunu daim eder inşallah...