canım meraba.sadece akşam değil ben uykuya doyamıyorum hiç.bu hafta işe de başladım ya.alışmısım sürekli yatmaya.kaplumbağa gibiydim bi hafta boyunca.şükür tatile girdik bakalım 15 gün doyarım uykuya.benim de karnım hafif hafif ağrıyor.hayırlısı ..
görüşürüz canım hoşçakal
8. günüm bugün evde test yaptım tek çizgi var,offffff yaaaaa yapmıycam dedim ama yine yaptım
8. günüm bugün evde test yaptım tek çizgi var,offffff yaaaaa yapmıycam dedim ama yine yaptım
arkadaşlar bugün 9. günüm bi kan testi yapsam ne dersiniz cok kararsısız...lütfen yardım edin dayanamıyorum bebeğim bena tutunmuşsa cıkarmı 9.günde
yaa kızlar haklısınız, nefsime yenik düştüm ama bugün öyle şeyler hissediyorum ki dayanamadım
resmen adet olucam, bacaklarım da kasılmaya başladı... kasıklarım ve belim çok ağrıyor. birkaç gündür ağrı sızı yoktu,bu sabah başladı,beni bıraktı sanırım(((((((((((
yaa kızlar haklısınız, nefsime yenik düştüm ama bugün öyle şeyler hissediyorum ki dayanamadım
resmen adet olucam, bacaklarım da kasılmaya başladı... kasıklarım ve belim çok ağrıyor. birkaç gündür ağrı sızı yoktu,bu sabah başladı,beni bıraktı sanırım(((((((((((
arkadaşlar bugün 9. günüm bi kan testi yapsam ne dersiniz cok kararsısız...lütfen yardım edin dayanamıyorum bebeğim bena tutunmuşsa cıkarmı 9.günde
sakın bunu deme ben,m kaç gündür ağrım var ve moralimi düzeltmeye çalışıyorum
canım dinlenmeye bakkkk sakın üzülme pozitif düşünnnn bende çok şişmiştim nefesim kesiliyorduuu ama şimdi çok iyim şükürler olsunnnn
hemen karamsarlığa kapılmak yakışıyormu önce herşeyin hayırlısı canım belirtilere takılmak çok yanlış bence kendini dinleme sadece elinden geldiğince dikkat et kendine gerisi zaten Allahıma kalmış birşey lütfen rahat ol sabır ve inançlı ol herşeyin hayırlısı olsun Allahım nasip eder inşallah meleğini sana
halev saol canım,sürekli evde olmak beni mahvetti, arabamın aküsü arıza yaptı çalışmıyo, yürüyüş yapayım desem yoruluyorum, sürekli net,tv dön dolaş yine başa dön oluyorzaman geçiremeyince sonu böyle oluyor,sizin de kafanızı şişirdim sorry