Tüp bebek sonrası gebelik hamilelik belirtileri nelerdir

kızlar aynı şekilde bendede uyukuya düşkünlük varruyuyorum uyuyorum gece ne yapıcam derken eşimden önce gene ben uyuyorumm bide ağzımda acayip sulanma varrr acaba bukadar erken belirti gösterirmiiii yoksa psikolojikmi bilemiyorummm

8. günüm bugün evde test yaptım tek çizgi var,offffff yaaaaa yapmıycam dedim ama yine yaptım

8. günüm bugün evde test yaptım tek çizgi var,offffff yaaaaa yapmıycam dedim ama yine yaptım

Üzülme tatlım

8. gün idrar testi yaptırmak yerine kan testi bence daha sağlıklı :)) idrarda çıkmaz ama kanda çıkan değer ; gerçekleri gösterir :))

Son düzenleme:

bencede erken yapmışsın canım ama insan sabırsız oluyor umarım hayırlısı olur kanda pozitifi görürsün inşallah

arkadaşlar bugün 9. günüm bi kan testi yapsam ne dersiniz cok kararsısız...lütfen yardım edin dayanamıyorum bebeğim bena tutunmuşsa cıkarmı 9.günde

elifçim azıcık daha sabır,bekledin bak 9.güne kadar 2-3 daha sık dişini canım. ve sakın moralini bozma.

arkadaşlar bugün 9. günüm bi kan testi yapsam ne dersiniz cok kararsısız...lütfen yardım edin dayanamıyorum bebeğim bena tutunmuşsa cıkarmı 9.günde

bencede biraz daha sık dişini canım kanda kesin çıkar ama ne olur ne olmaz yanıltma payı daima vardır

sephira daha önce de yazmıştım benim değerlerim çok yüksek olmasın rağmen idrar testinde 2.çizgi silik çıkıyordu . yani o değere kopkoyu çıkmasını bekler insan di mi? sakın moralini bozma hem çok erken daha ben 10.gün kandan 1 gün önce yaptığımda çok silik çıkmıştı. 8.günde negatif çıkması normal bence. hadi şimdi kuruntuya kapılıp bebişleri de üzme Rabbim hayırlısını versin .

halev çok teşekkürler iyi dileklerin için. Allah razı olsun... Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah

yaa kızlar haklısınız, nefsime yenik düştüm ama bugün öyle şeyler hissediyorum ki dayanamadım

resmen adet olucam, bacaklarım da kasılmaya başladı... kasıklarım ve belim çok ağrıyor. birkaç gündür ağrı sızı yoktu,bu sabah başladı,beni bıraktı sanırım(((((((((((

hemen karamsarlığa kapılmak yakışıyormu önce herşeyin hayırlısı canım belirtilere takılmak çok yanlış bence kendini dinleme sadece elinden geldiğince dikkat et kendine gerisi zaten Allahıma kalmış birşey lütfen rahat ol sabır ve inançlı ol herşeyin hayırlısı olsun Allahım nasip eder inşallah meleğini sana

canım neden test yaptın 2.daha 8.günündesin kan tahlilin bile düşük çıkma olasılığı var idrarda tabiki çıkmayabilir moralini bozmaya değermi canım beklemek zor biliyorum ama sabret 4 gün daha kan tahlili yappp ve sonucu paylaş bizimleeee :)

canım dinlenmeye bakkkk sakın üzülme pozitif düşünnnn bende çok şişmiştim nefesim kesiliyorduuu ama şimdi çok iyim şükürler olsunnnn

canım ben günleri yanlış sayarak 10.gün diye dün test yaptım embriyo trasferinin yapıldığı günü saymıycakmışsın ben saydım 9.günümde 16.70 gebelik çıktı düşükkk orannda sende yaptırabilirsin ama güzel sonucu almak istiyorsan 12. bekle derimmm

sakın bunu deme ben,m kaç gündür ağrım var ve moralimi düzeltmeye çalışıyorum

sakın bunu deme ben,m kaç gündür ağrım var ve moralimi düzeltmeye çalışıyorum

uppsss ok edut demem
canım dinlenmeye bakkkk sakın üzülme pozitif düşünnnn bende çok şişmiştim nefesim kesiliyorduuu ama şimdi çok iyim şükürler olsunnnn

çok saol minecim desteğin için, daha iyiyim şimdi test mest yapmıycam pazartesi gününe kadar

halev saol canım,sürekli evde olmak beni mahvetti, arabamın aküsü arıza yaptı çalışmıyo, yürüyüş yapayım desem yoruluyorum, sürekli net,tv dön dolaş yine başa dön oluyor zaman geçiremeyince sonu böyle oluyor,sizin de kafanızı şişirdim sorry

canım sakın öyle düşünüpte yumoşlarını da üzme.iyi düşün ki ii olsun
transferden 4-5 gün sonra benim kasık ağrılarım vardı.ama sonra aynen adet ağrısı gibi oldu.karnım belim,bacaklarım.hatta her tuvalete gittiğimde kesin adet oldum diye gidiyordum.herkeste farklı olurmuş belirti ama ben de çok üzülmüştüm bu sefer de olmadı diye oturup ağlamıştım.ama allahıma şükürler olsun bebişim benimle.sen de birazcık daha sabret ve güzel haberlerini paylaş bizimle inşallah

Son düzenleme:

olurmu öyle şey canım sıkıldıkça yaz elbet cevap verecek kişiler olur kendi kendini yiyeceğine bize dökül rahatlarsın için rahat etsin canım kötü düşünme sabır en zorudur ama biz neleri başardık ki bunuda başarırız değilmi şurda pazartesiye hiçbirşey kalmadı hakkında hayırlısı olsun inşallah

Kızlarrr allahıma şükürler olsun dualarım kabul oldu HAMİLEYİMMMMMMMMM

miranda tebrikler...Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah
Değerin nasıl ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…