güzel haberlerini bekliyoruz mine
sen atlattın,sebat sırası bizde:18::18::18:
ben bugün dayanamadım evde test yaptım negatif çıktı,biraz moralim bozuldu ama 6. günüm olduğu için fazla itibar etmedim. test günümü bekliycem
canım benimki 5.gün embriyosu transferi yapıldı 2 embriyo verildiiii
daha 6.gün çok erken sephira.hiç bozma moralini.biraz daha sabır.sabrın sonu selamettir inşallah
ben bugün dayanamadım evde test yaptım negatif çıktı,biraz moralim bozuldu ama 6. günüm olduğu için fazla itibar etmedim. test günümü bekliycem
Selamlar herkese.
bende kızlarıma tüp bebekle kavuştum.
12 günlük bekleme süreci ızdıraptı ama bekledim umutsuzca. hiç ama hiç bir belirtim yoktu. olmadı dedim. test gününde gitmek istemedim tüp bebek merkezine ama zorla götürüldüm :)
kanı verdim belediye otobüsüne yetişmek içinde koştum..
sonuç olarak şuanda iki tane beni gece gündüz uykusuz bırakan kızım var. darısı başınıza olsun inşallah..
belirti aramayın gerçektende bebekte kalp atışı başlamadan ne bulantı oluyor nede bişey...
rabbim kucaklarınızı doldursun inşallah.. amin..
arkadaşlar idrar testine çok güvenmeyin, neden derseniz:
Biliyorsunuz benim 11.gün değerim 514 idi yani fazlasıyla yüksek ama kan vermeden hemen önce sabah yaptığım idrar testinde 2.çizgi çok silik çıktı , 1 gün önce de silik çıkmıştı.. Ama değerime bakıldığında koyu çıkması gerekiyor .. Bugün değerim 1260 çıktı ve idrar testinde yine koyu olmadı 2çizgi... Yani erken baktığınızda negatif çıkması çok normal. Sakın ne kendiniz ne eşiniz üzülmeyin boş yere.
Tutunmaya çalışan minişleri de üzmeyin canlarım.iyi geceler
ben bugün dayanamadım evde test yaptım negatif çıktı,biraz moralim bozuldu ama 6. günüm olduğu için fazla itbar etmedim. test günümü bekliycem[/QUO
CANIM İYİ DİLEKLERİN İÇİN TEŞKKÜR ELR
HEYECANDAN DURAMIYORUM ZAMAN GEÇMEK BİLMEDİ BUGÜNNNN
bugün 10. Gün....
Sabah işe gelirken kanımı verdim ve iş çıkışında sonucu alıcam. Telefonda öğrenmek istemedim sonucu.. Bakalım herşeyin hayırlısı inşallah bu sefer meleğime kavuşurum.
Eşim bir daha denemek istemiyor. Son şansım yani...
blastokist yapılanlara daha erken test tarihi veriyolar zaten.inşallah kesin ve hayırlı sonuçlarını verirsin canım.bekliyoruz güzel haberlerini hayırlısıyla
Bugün 10. gün....
Sabah işe gelirken kanımı verdim ve iş çıkışında sonucu alıcam. Telefonda öğrenmek istemedim sonucu.. Bakalım herşeyin hayırlısı inşallah bu sefer meleğime kavuşurum.
Bugün 10. gün....