Tüp bebek sonrası gebelik hamilelik belirtileri nelerdir

daha 6.gün çok erken sephira.hiç bozma moralini.biraz daha sabır.sabrın sonu selamettir inşallah

Son düzenleme:
canım benimki 5.gün embriyosu transferi yapıldı 2 embriyo verildiiii

blastokist yapılanlara daha erken test tarihi veriyolar zaten.inşallah kesin ve hayırlı sonuçlarını verirsin canım.bekliyoruz güzel haberlerini hayırlısıyla

daha 6.gün çok erken sephira.hiç bozma moralini.biraz daha sabır.sabrın sonu selamettir inşallah

ok bahar,

sorma ya yaptım, bir de acayip bir test sadece kibrit çöpü gibi bişiden ibaret,neyse akşama kadar üzüldüm eşime söyledim o da üzüldü, saf saf üzüldük yani

arkadaşlar idrar testine çok güvenmeyin, neden derseniz:
biliyorsunuz benim 11.gün değerim 514 idi yani fazlasıyla yüksek ama kan vermeden hemen önce sabah yaptığım idrar testinde 2.çizgi çok silik çıktı , 1 gün önce de silik çıkmıştı.. ama değerime bakıldığında koyu çıkması gerekiyor .. bugün değerim 1260 çıktı ve idrar testinde yine koyu olmadı 2çizgi... yani erken baktığınızda negatif çıkması çok normal. sakın ne kendiniz ne eşiniz üzülmeyin boş yere.
tutunmaya çalışan minişleri de üzmeyin canlarım.iyi geceler

Selamlar herkese.
bende kızlarıma tüp bebekle kavuştum.
12 günlük bekleme süreci ızdıraptı ama bekledim umutsuzca. hiç ama hiç bir belirtim yoktu. olmadı dedim. test gününde gitmek istemedim tüp bebek merkezine ama zorla götürüldüm :)

kanı verdim belediye otobüsüne yetişmek içinde koştum..

sonuç olarak şuanda iki tane beni gece gündüz uykusuz bırakan kızım var. darısı başınıza olsun inşallah..

belirti aramayın gerçektende bebekte kalp atışı başlamadan ne bulantı oluyor nede bişey...

rabbim kucaklarınızı doldursun inşallah.. amin..

sakın moralini bozma canım çünkü kolay kolay idrar tahlili net çıkmıyor önce kanda sonrasında idarda çıkıyorrr bende kan verdim şimdi iş yerime geldi,m 12 de sonuçları alıcammmm paylaşırım sizleeee

canımm ALLAH BAĞIŞLASIN ÇOCUKLARINI BİZLEREDE NASİP ETSİN

aynen katılıyorum canım sana idarar testi çok yanıltıyorrrr

Bugün 10. gün....

Sabah işe gelirken kanımı verdim ve iş çıkışında sonucu alıcam. Telefonda öğrenmek istemedim sonucu.. Bakalım herşeyin hayırlısı inşallah bu sefer meleğime kavuşurum.

Eşim bir daha denemek istemiyor. Son şansım yani...

canım aynı durumdayızzz şuan bende sonucu bekliyorum çok sabırsızım canım bide kaç defa denedinizki eşin daha denemek istemiyorrr

blastokist yapılanlara daha erken test tarihi veriyolar zaten.inşallah kesin ve hayırlı sonuçlarını verirsin canım.bekliyoruz güzel haberlerini hayırlısıyla

herşey yolunda gitti diye düşünüyorum trasferim yapıldı 30dk masada yattım 3saat odada dinlendim peşi sıra 2 gün evde yattım ağır kaldırmadım yükseklere uzanmadım yorulmadım ama hiç belirtim olmadııııı halada yok baş dönmesi var stresten de olabilir 2 saatim kaldı eşimle gidip sonucu alacaz dualarınızı eksik etmeyinnnn

bugün test sonucunu öğrenecek arkadaşlarım, 3 gün önce bahar ve ben iyi haberler aldık bugün de sıra sizde inşallah. dualarım sizinle , Rabbim hepimizin duasını kabul etsin emeklerimizi boşa çıkarmasın. mutlaka haber verin merakta bırakmayın bizi :97:

ebrucum hayırlı haberlerini alacağız inşallah. Rabbim dualarını kabul etsin. ben iş çıkışını bekleyemeden telefonda öğrenmiştim. o kadar gün bekleyince 1 saat bile fazladan bekleyecek sabrım kalmamıştı..

tahmin ediyorum canım ben de pazartesi günü ölüyordum heyecandan. ama değdi o heyecana güzel haberler oldum şükürler olsun. darısı başına bugün de sizden alıcaz hayırlı haberleri inşallah.

ebrucum inşallah pozitif sonucunu alırsın ...haberini merakla bekliyorum

merhaba kızlar benimde 4 ocalda transferim odu 5 gün embriyosuydu ben dayanamdım 7 gün idrar testi yaptım çok şükür 2 çıktı..:)))))))))
ama doktorum erken yapmamdan dolayı memnun olmadı çünkü yanıltıcı olabiliyomuş falan dediler...
benim belirtilerim kasık sancılarımı diyim yoksa sızımı transferden 3 4 gün sonra başladı sonra hafifledi yada ben erken sonucu öğrendiğim için sonrasını pek dinlemedim herkes inşallah hayırlı sonuçlar alır ...hepimizin yüzü güler inşallah.herkese bol şans diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…