Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım hayırlı olsun inşallah tedavin.senin de güzel haberlerini bekliyoruz inşallah.
canım benim ilk günlerde tedavinin etkisiyle özellikle sağ kasığım çok fazla ağrımıştı.bi kaç gün geçtikten sonra tekrar bu sefer iki taraflı kasık,bel ve bacak ağrılarım olmaya başladı.aynı adet ağrısı gibiydi.endişelenme rahat ol.kendini de dinleme çok fazla
benimde sağ kasığım 1 gün boyunca keskin bir şekilde ağrıdı. bugün hafif hafif iki taraflı var. sen pozitif sonuç almışsın, inşallah bende alırım. bunu herkes gibi çok istiyorum. Allah'ım seninde tamamına erdirsin, sağlıkla kucağına almak nasip etsin.
Mutlu haberi vermeyi çok isterdim. Ama yine olmadı değerim 0,1(
Desteğiniz için tekrar teşekkürler
çok sevindim arkadasım.hayırlı olsun allah tamamına erdirsin inşallah.benimde düşük çıkmıştı değerim 26 ydı 10.gün . sonradan katlanarak yükseldi allaha şükür.seninkide katlanacak inşallah.
Herkese merhabalar,
yazılanların hepsini okuyamadım, sonları okudum ve birsürü hamile haberi vardı. Böyle şeyleri duymak beni olumlu yönde etkiliyor. Benimde transferim salı günü yapıldı, yani daha 2. günüm. 1 tane 8 hücreli 3. günü embriyosu transfer edildi. Doktorum çok umutlu, inşallah burdan bende güzel haberler verebilirim. Benim tecrübeli arkadaşlara sorum olacak, bugün kasıklarm, belim, bacaklarım falan ağrımaya başladı. Normalmi bu? Daha 2. günüm transferde ama???......... sizlerde de böyle erkenden ağrı olmuşmuydu?
minecim tebrikler katlanarak artacak inşallah değerlerin Allah sağlıkla tamamına erdirsin.
ebrucum senin de harika haberlerini bekliyoruz. Rabbim emeklerini umutlarını boşa çıkarmasın canım.
ben bu topiği ve arkadaşlarımı çok seviyorum ,, hepimiz aynı şeyleri yaşayıp aynı şeylere gülüp ağlıyoruz. iyi ki varsınız ...
ebrucum sıkma canını şan cok üzüldüm inş olur kesme ümidini benmde salı günü ama cumartes, test yaptırcam dayanamaıyorum artık zaman vakit günler gemiyo napcağımı bilmyorum..
elifçimmm günü gelmeden yapma testi negatif çıkarsa üzülürsün felannnnn gününü bekle zorda olsaaaaaa
merhaba arkadaşlar benimde 1 aşılama 2 tüp bebek denemem var transfer sonrası bel ağrısı, göğüslerde hassasiyet, hafif lekelenme tarzında kanama,kabızlık şişkinlik bu tarz şeyler oluyor lütfen bunları kafaya takmayın moralinizi yüksek tutun ve olabildiğince sizi mutlu edecek bişeylerle uğraşın aaaaa unutuyordum şubatın 20 si gibi dondurulmuş bebişlerim transfer olacak az kaldııııııı allah herkezin gönlüne göre versin
selincim meraba canım nasılsın.meleklerin de iyidir inşallah.sorma bu hafta nasıl geçti ben de anlamadım.allahım bekleyen herkese bol bol sabırlar versin.
neler yapıosun.varmı bi değişiklik sende.ben hiç bişey hissetmiyorum.biraz ağrım vardı öncelerden ama şimdi tık yok
selam sephira ,
naber canım? walla henüz bilmiyoruz mi , mi? 1 hafta sonra doktor randevum var hayırlısı inşallah.
dün 1260 çıktı değerim , doktora gitmeden önce 1 kez daha ölçtürüp gideceğim zaten anatolia'a devam edicem . ama doğrusu bülent hocanın kendisinden duymadıkça içim rahat etmeyecek.
sen nasılsın keyifler nasıl?
Herkese merhabalar,
yazılanların hepsini okuyamadım, sonları okudum ve birsürü hamile haberi vardı. Böyle şeyleri duymak beni olumlu yönde etkiliyor. Benimde transferim salı günü yapıldı, yani daha 2. günüm. 1 tane 8 hücreli 3. günü embriyosu transfer edildi. Doktorum çok umutlu, inşallah burdan bende güzel haberler verebilirim. Benim tecrübeli arkadaşlara sorum olacak, bugün kasıklarm, belim, bacaklarım falan ağrımaya başladı. Normalmi bu? Daha 2. günüm transferde ama???......... sizlerde de böyle erkenden ağrı olmuşmuydu?
merhaba arkadaşlar benimde 1 aşılama 2 tüp bebek denemem var transfer sonrası bel ağrısı, göğüslerde hassasiyet, hafif lekelenme tarzında kanama,kabızlık şişkinlik bu tarz şeyler oluyor lütfen bunları kafaya takmayın moralinizi yüksek tutun ve olabildiğince sizi mutlu edecek bişeylerle uğraşın aaaaa unutuyordum şubatın 20 si gibi dondurulmuş bebişlerim transfer olacak az kaldııııııı allah herkezin gönlüne göre versin
bahar merhaba canım.Allaha şükür iyiyiz meleklerimle veya meleğimle
benim de çok çok az bir rahatsızlık var karnımda ağrı gibi değil gibi bişey. bir de akşamları inanılmaz uyku bastırıyor ilgisi var mı bilmiyorum
iş de sakin öyle oturuyorum geçiyor günler.
şimdi de doktor için gün sayıyorum :76: