Tüp bebek sonrası gebelik hamilelik belirtileri nelerdir

canım hayırlı olsun inşallah tedavin.senin de güzel haberlerini bekliyoruz inşallah.
canım benim ilk günlerde tedavinin etkisiyle özellikle sağ kasığım çok fazla ağrımıştı.bi kaç gün geçtikten sonra tekrar bu sefer iki taraflı kasık,bel ve bacak ağrılarım olmaya başladı.aynı adet ağrısı gibiydi.endişelenme rahat ol.kendini de dinleme çok fazla

benimde sağ kasığım 1 gün boyunca keskin bir şekilde ağrıdı. bugün hafif hafif iki taraflı var. sen pozitif sonuç almışsın, inşallah bende alırım. bunu herkes gibi çok istiyorum. Allah'ım seninde tamamına erdirsin, sağlıkla kucağına almak nasip etsin.

Mutlu haberi vermeyi çok isterdim. Ama yine olmadı değerim 0,1:KK43:(

Desteğiniz için tekrar teşekkürler

benimde sağ kasığım 1 gün boyunca keskin bir şekilde ağrıdı. bugün hafif hafif iki taraflı var. sen pozitif sonuç almışsın, inşallah bende alırım. bunu herkes gibi çok istiyorum. Allah'ım seninde tamamına erdirsin, sağlıkla kucağına almak nasip etsin.

canım benim çok sağol
bekleyen herkese bol bol sabırlar diliyorum.güzel haberlerinizi bekliyoruz inşallah.
ağrılara takılma arkadaşım.gerçekten etkiliyor insanı.ağrıdı ağrımadı tutundu tutunmadı diye durduk yere moralimizi bozuyoruz.yumoşlarımızın da tutunmaya çalışırken kafalarını karıştırıyoruz.

ebrucum neler hissettiğini çok ii anlıyorum canım benim.3 kez yaşadım bu duyguyu.her olumsuz sonucu aldığımda ümitlerimi kaybettim ama pes etmedim.olmazsa bi daha olmazsa bi daha dedim.nolur sende çabucak toparla kendini sonuna kadar yılmadan yorulmadan bebişlerimize kavuşmak için uğraşcaz ebrucum.seninde güzel haberlerini alıcaz bigün.

Son düzenleme:
:KK64::KK64::KK64:
çok sevindim arkadasım.hayırlı olsun allah tamamına erdirsin inşallah.benimde düşük çıkmıştı değerim 26 ydı 10.gün . sonradan katlanarak yükseldi allaha şükür.seninkide katlanacak inşallah.

ağzın dualı olsun canımmmm teşşekkürler çok mutluyummmm

Herkese merhabalar,
yazılanların hepsini okuyamadım, sonları okudum ve birsürü hamile haberi vardı. Böyle şeyleri duymak beni olumlu yönde etkiliyor. Benimde transferim salı günü yapıldı, yani daha 2. günüm. 1 tane 8 hücreli 3. günü embriyosu transfer edildi. Doktorum çok umutlu, inşallah burdan bende güzel haberler verebilirim. Benim tecrübeli arkadaşlara sorum olacak, bugün kasıklarm, belim, bacaklarım falan ağrımaya başladı. Normalmi bu? Daha 2. günüm transferde ama???......... sizlerde de böyle erkenden ağrı olmuşmuydu?

evet canımmm hayırlı olsun ben ilk üç gün sanki 6 aylık hamile gibiydimmmm şiştim ama sonra geçtii bu konuda tek dikkat emen gereken konuuuu moralll çok önemllliiii moralini yüksek tutunmu herşey pozitifff güzel haberlerini bekliyoruzzzzzzz

ebrucum sıkma canını şan cok üzüldüm inş olur kesme ümidini benmde salı günü ama cumartes, test yaptırcam dayanamaıyorum artık zaman vakit günler gemiyo napcağımı bilmyorum..

minecim tebrikler katlanarak artacak inşallah değerlerin Allah sağlıkla tamamına erdirsin.
ebrucum senin de harika haberlerini bekliyoruz. Rabbim emeklerini umutlarını boşa çıkarmasın canım.

ben bu topiği ve arkadaşlarımı çok seviyorum:nazar: ,, hepimiz aynı şeyleri yaşayıp aynı şeylere gülüp:emir_bebek: ağlıyoruz. iyi ki varsınız ...
:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

canım çok sağolll inşallah cumartesi tekrarlıycam şte sonucu yazarım inşallah
herşey istediğimiz gibi olur

ebrucum sıkma canını şan cok üzüldüm inş olur kesme ümidini benmde salı günü ama cumartes, test yaptırcam dayanamaıyorum artık zaman vakit günler gemiyo napcağımı bilmyorum..

elifçimmm günü gelmeden yapma testi negatif çıkarsa üzülürsün felannnnn gününü bekle zorda olsaaaaaa

Ebru sana sabır diliyorum canım ve bir an önce toparlanma gücü.

Napalım hayat böyle. menfi veya müspet... Ama önemli olan sonuçlar değil hayırlı olup olmamasıdır. İnan bu teselli değil hayır veya şer nerede bilinmez bu sebeple çok üzülme canım benim.

Konuşmak istediğinde biz buradayız....

merhaba arkadaşlar benimde 1 aşılama 2 tüp bebek denemem var transfer sonrası bel ağrısı, göğüslerde hassasiyet, hafif lekelenme tarzında kanama,kabızlık şişkinlik bu tarz şeyler oluyor lütfen bunları kafaya takmayın moralinizi yüksek tutun ve olabildiğince sizi mutlu edecek bişeylerle uğraşın aaaaa unutuyordum şubatın 20 si gibi dondurulmuş bebişlerim transfer olacak az kaldııııııı allah herkezin gönlüne göre versin :emir_bebek:

merhaba arkadaşlar benimde 1 aşılama 2 tüp bebek denemem var transfer sonrası bel ağrısı, göğüslerde hassasiyet, hafif lekelenme tarzında kanama,kabızlık şişkinlik bu tarz şeyler oluyor lütfen bunları kafaya takmayın moralinizi yüksek tutun ve olabildiğince sizi mutlu edecek bişeylerle uğraşın aaaaa unutuyordum şubatın 20 si gibi dondurulmuş bebişlerim transfer olacak az kaldııııııı allah herkezin gönlüne göre versin :emir_bebek:

milsuuu inşallah başarırsın dualarımız senle olacakkkk

selincim meraba canım nasılsın.meleklerin de iyidir inşallah.sorma bu hafta nasıl geçti ben de anlamadım.allahım bekleyen herkese bol bol sabırlar versin.
neler yapıosun.varmı bi değişiklik sende.ben hiç bişey hissetmiyorum.biraz ağrım vardı öncelerden ama şimdi tık yok

bahar merhaba canım.Allaha şükür iyiyiz meleklerimle veya meleğimle :KK9:
benim de çok çok az bir rahatsızlık var karnımda ağrı gibi değil gibi bişey. bir de akşamları inanılmaz uyku bastırıyor ilgisi var mı :KK49: bilmiyorum
iş de sakin öyle oturuyorum geçiyor günler.
şimdi de doktor için gün sayıyorum :76:

Ebrucum, inan sonucunu kendi sonucummuş gibi bekledim. hayırlısı böyle demekki. Rabbim daha ol dememiş demekki, inanıyorum biz umudumuzu kaybetmedikçe, mutlu sona ulaşacağız...

Ebrucum çok üzüldüm ama Rabbim herşeyin hayırlısını verir demek böyleymiş hayırlısı.
Umutsuzluğa kapılıp pe etmek yok , memelğin biryerlerde bekliyor sizi . Üzülme canım Allah şifası olmayan dert vermesin.

selam sephira ,
naber canım? walla henüz bilmiyoruz :KK49: mi , :KK49::KK49: mi? 1 hafta sonra doktor randevum var hayırlısı inşallah.
dün 1260 çıktı değerim , doktora gitmeden önce 1 kez daha ölçtürüp gideceğim zaten anatolia'a devam edicem . ama doğrusu bülent hocanın kendisinden duymadıkça içim rahat etmeyecek.
sen nasılsın keyifler nasıl?

ne güzel Allahım sonuna kadar sağlıklı bir hamilelik geirtsin inşallah ve sağl salim kucağına almayı nasip etsin inşallah meleğini/melekelerini

Herkese merhabalar,
yazılanların hepsini okuyamadım, sonları okudum ve birsürü hamile haberi vardı. Böyle şeyleri duymak beni olumlu yönde etkiliyor. Benimde transferim salı günü yapıldı, yani daha 2. günüm. 1 tane 8 hücreli 3. günü embriyosu transfer edildi. Doktorum çok umutlu, inşallah burdan bende güzel haberler verebilirim. Benim tecrübeli arkadaşlara sorum olacak, bugün kasıklarm, belim, bacaklarım falan ağrımaya başladı. Normalmi bu? Daha 2. günüm transferde ama???......... sizlerde de böyle erkenden ağrı olmuşmuydu?

hiç ağrılara takılma hepsi normal canım inşallah güzel sonuçlarla gelmek nasip olur

çok üzüldüm canım senin adına ama yılma sakın bak bende pazartesi negatif sonucu aldım ama çok şükür iyiyim çünkü herşşeyin bi vakti zamanı var kendini yıpratmakla kalırsın ve kendini yıpratmak vücuduna zarar verir bunu kendine ve eşine yapma Allahım gönlünün muradını an kısa ve hayırlı zamanda nasip etsin inşallah

bende şubat sonunda hatta mart başı gibi diyeyim dondurulmuşlarımla 2.tedavime başlayacağım inşallah bu sefer güzel haberlerle gelmek nasip olur hepimize canım

bahar merhaba canım.Allaha şükür iyiyiz meleklerimle veya meleğimle :KK9:
benim de çok çok az bir rahatsızlık var karnımda ağrı gibi değil gibi bişey. bir de akşamları inanılmaz uyku bastırıyor ilgisi var mı :KK49: bilmiyorum
iş de sakin öyle oturuyorum geçiyor günler.
şimdi de doktor için gün sayıyorum :76:

canım meraba.sadece akşam değil ben uykuya doyamıyorum hiç.bu hafta işe de başladım ya.alışmısım sürekli yatmaya.kaplumbağa gibiydim bi hafta boyunca.şükür tatile girdik bakalım 15 gün doyarım uykuya.benim de karnım hafif hafif ağrıyor.hayırlısı ..
görüşürüz canım hoşçakal

X