Tüp bebek sonrası gebelik hamilelik belirtileri nelerdir

kızlarrrrr hamileyimmmmmm...10.gün sonucum 97.27....

doruk cok sevındım bendede adet sancıları var ama sıddetlı degıl senın agrıların sıddetlıydı sanırım cok korkuyorum adet olcam dıye bıde anı agrı gırıp gıdıyor sureklı degıl sendedemı oyleydı cok sevındım sana cuma test gunum nolur sende bana dua et korkuyorum adet olcam dıye offfff offff:Saruboceq:

caws hiç korkma canım benim adet belirtimden başka hiçbirşeyim yoktu kesinlikte tutmadı dedim ama çok şükür tuttu şuan 7,5 haftalık hamileyim

shosker coksagol canım bana cesaret verdın allah bebegını kucagına almayıda nasıp etsın bana dua et arkadaslar test sonuclarınızı yazın lutfen belırtılerınızıde

doruk cok sevındım bendede adet sancıları var ama sıddetlı degıl senın agrıların sıddetlıydı sanırım cok korkuyorum adet olcam dıye bıde anı agrı gırıp gıdıyor sureklı degıl sendedemı oyleydı cok sevındım sana cuma test gunum nolur sende bana dua et korkuyorum adet olcam dıye offfff offff:Saruboceq:

canım benim dularım seninle benim sadece adet ağrılarım vardı ve baya ağrılı şekilde ben kesinlikle olmadı diodum...allahımdan ümit kesilmezmiş..ÇOK ŞÜKÜR ALLAHIM ÇOK ŞÜKÜR.......hala ağrılarım devam edio yarın 12. günüm inşallah 2 ye katlayacak allahımın izniyle sende bana dua et olurmu?

kızlar bugun 9gunum ve bazen adet agrısı seklınde kasıklarıma agrı gırıyor baskada belırtı yok goguslerımde hıc agrı falan yok benım gıbı goguslerınde agrı olmadanda hamıle kalan varmı test yapmaya korkuyorum bu yuzden ya yoksa dıye nolur bana bı umut:Saruboceq:

kızlar benimde bugün 6.günüm benimde 3 gündür karnım ve belim ağrıyo,yinemi olmadı diye düşünüyorum korkuyorum,ilk denememde de kasıklarımda ve belim çok ağrımıştı sonuçta tutmadı,şimdi kasık da batmalar yok ama karnımda ağrı var adet ağrısı rahimde yani delircem yaaaa....

delikafaduldenarkadaslaaaaaaaaaar bugun ıdrar testı yaptım ve 1net 1tanede silik bı cızgı cıktı acaba hamılemıyım kanda yapılınca negatıf cıkma olasılıgı varmı sızce yoksa genellıkle dogrumu cıkıyor nolur bana bı umut bı cevap ALLAHIMA SUKURLER OLSUN ılk defa ıdrar testım pozıtıf cıktı umarım kandada oyle cıkar nolur bana bı umutdelikafadulden

delikafaduldenarkadaslaaaaaaaaaar bugun ıdrar testı yaptım ve 1net 1tanede silik bı cızgı cıktı acaba hamılemıyım kanda yapılınca negatıf cıkma olasılıgı varmı sızce yoksa genellıkle dogrumu cıkıyor nolur bana bı umut bı cevap ALLAHIMA SUKURLER OLSUN ılk defa ıdrar testım pozıtıf cıktı umarım kandada oyle cıkar nolur bana bı umutdelikafadulden

canımm büyük ihtimalle hamilesin... benim de aynı olmuştuuu...idrar testinde silik çıkmıştı hemen kan testi yaptırmıştım sen de vakit kaybetmeden kan testini yaptır bence..şimdiden tebrik ederimma.s.

canım ben 11. gün yapmıştım tüp bebekti silik çizgi çıkmıştı silik çıktıysa dediler hamilesin dediler ve hamileyim :)) senide tebrik ederimmm :nazar:

cok sagolun arkadaslar umarım kan testımde pozıtıf cıkar dua edın nolur bugun 10.gun benım 2gun var kan testıne buradada kan testı yapan yer yok kucuk bı yerde oturuyoruz yanılma payı olmasın bazen kullanılan ılactanda pozıtıf cıkıyomusya ondan korkuyorum ALLAHIM SANA SUKURLER OLSUN SEN ISTEYEN HERKESE NASIP ETbana mesaj yazan herkestende allah razı olsunkaydirigubbakcemile3

arkadaşlar benimde 7.günüm bel ve karın ağrılarım vardı azaldı ama daha çok korktuğum belirti ortaya çıktı alt karından gürül gürül sesler geliyo her adet öncesi öyle olurum ben kan toplanıyo ozaman galiba ve şimdi ümitlerim tükenmek üzere bu son şansımdı.

Benim de 9.günüm bugün..
17 yumurtam toplandı ve 5 tanesi döllendi,biri yoluna devam edemediği için 4 tanesi transfer edildi.2 gün mümkün olduğunca yatarak istirahat ettim ama 3.gün sonrası ağır iş yapmasam da ayaklandım.
6.gün wc de peçeteye bulaşacak kadar pembe bir lekelenmem oldu.
İlk 1 hafta inanılmaz bir gaz,şişkinlik sorunum vardı,bugün daha rahatım,progynexi almayı devam etmeme rağmen,gaz şikayetim yok gibiydi bu sabah.İlk bir hafta deli gibi yemek yediğimi hatırlıyorum,mütemadiyen birşeyler istiyordu canım,bugünse ilacı tok karnına almam gerektiği için zoraki atıştırdım neredeyse.
7.gün akşamı dayanamayıp şu 1 haftada sonuç veren ultra hassas testlerden yaptım ama silik de olsa çizgiyi görememiş olmak beni üzdü,erken testlerin psikolojiyi kötü etkilediğini bildiğim halde merka işte...
neyse,netice itibari ile son 3 gün ama ne göğüslerimde bir farklılık var ne de göze çarpabilecek başka bir belirtim.
2 gündür adet dönemimde olan bel ağrılarım şiddetli,biliyor musunuz korkuyorum...aşılama denememiz de negatif sonuçlanmıştı birkaç ay önce ve ne çok ağladığım geliyor aklıma.
dua edin ne olur,benim dualarım da hep sizinle.......:Saruboceq:

Benim de 9.günüm bugün..
17 yumurtam toplandı ve 5 tanesi döllendi,biri yoluna devam edemediği için 4 tanesi transfer edildi.2 gün mümkün olduğunca yatarak istirahat ettim ama 3.gün sonrası ağır iş yapmasam da ayaklandım.
6.gün wc de peçeteye bulaşacak kadar pembe bir lekelenmem oldu.
İlk 1 hafta inanılmaz bir gaz,şişkinlik sorunum vardı,bugün daha rahatım,progynexi almayı devam etmeme rağmen,gaz şikayetim yok gibiydi bu sabah.İlk bir hafta deli gibi yemek yediğimi hatırlıyorum,mütemadiyen birşeyler istiyordu canım,bugünse ilacı tok karnına almam gerektiği için zoraki atıştırdım neredeyse.
7.gün akşamı dayanamayıp şu 1 haftada sonuç veren ultra hassas testlerden yaptım ama silik de olsa çizgiyi görememiş olmak beni üzdü,erken testlerin psikolojiyi kötü etkilediğini bildiğim halde merka işte...
neyse,netice itibari ile son 3 gün ama ne göğüslerimde bir farklılık var ne de göze çarpabilecek başka bir belirtim.
2 gündür adet dönemimde olan bel ağrılarım şiddetli,biliyor musunuz korkuyorum...aşılama denememiz de negatif sonuçlanmıştı birkaç ay önce ve ne çok ağladığım geliyor aklıma.
dua edin ne olur,benim dualarım da hep sizinle.......:Saruboceq:

sevgılı arkadasımkorkma erken yapmıssın testı ben bıle kesın bakamıyorum silik cizgiyi gormeme ragmen kan testı yaptırcam umarım hepımız hamıleyız dıye bagırabılırız uzulme sonucunu bıze yaz:Saruboceq:

Kardeşim,sağol....
Bazen duygular mantığın önüne gçiyor biliyorsun,beklemek gerektiğini bildiğimiz halde, ne bileyim işte duygulara yeniliyoruz işte ve meraka tabii....
sonuc için cumartesi gideceğim merkeze, mutlaka yazarım.
Bugün iziliydim,sitede zaman geçirmek için ilk defa bu kadar zamanım oldu:emir_bebek:
bu transfer sürecini geride bırakanların tecrübelerini okumak iyi geliyor, belirtileri mukayese ediyor insan ister istemez ama kendisini anlayan birini görmek,dost bir ses duymak gerçekten iyi geldi,sağol...
Tüm yüreğimle duacıyım sana .Hepinize,hepimize...

DORUKK kardesım sesın cıkmıyor noldu test sonucun ıkıye katladımı umarım oyledır bebıslerın sana tutunmustur merak edıyorum lutfen yaz ALLAHIM SEVINCLERIMIZI BOSA CIKARMASIN :nazar: :nazar:

DORUKK kardesım sesın cıkmıyor noldu test sonucun ıkıye katladımı umarım oyledır bebıslerın sana tutunmustur merak edıyorum lutfen yaz ALLAHIM SEVINCLERIMIZI BOSA CIKARMASIN :nazar: :nazar:

canım benim aslında konu bile açtım bunla ilgili ama dikkatini çekmemiş demkki evet pozitif sonucumu aldım 12. gün 308 değerim.hastanede önce negatif deidler ban 0.5 çıktı değrim. sonra ben ortalığı ayağa kaldırınca makinanın ağrızalı olduğunu öğrendik...yani sizlerde dikkatli olun ben iiki 10. gün yapmışım ilk testimi. yapmamış olsaydım negatif sanıp eve gelecektim bide eğerki idrar testinde çıkıosa bilinki gerçekten pozitif....benim başıma gelen umarım sizlerin başına gelmez ben çok zor anlar geçirdim salı günü...allahım hiçbirimizin emeğini boşa çıkarmasın benim ilk randevum çarşamba günü bakalım kaç kesemiz var?:CüvCüv:

canım benim aslında konu bile açtım bunla ilgili ama dikkatini çekmemiş demkki evet pozitif sonucumu aldım 12. gün 308 değerim.hastanede önce negatif deidler ban 0.5 çıktı değrim. sonra ben ortalığı ayağa kaldırınca makinanın ağrızalı olduğunu öğrendik...yani sizlerde dikkatli olun ben iiki 10. gün yapmışım ilk testimi. yapmamış olsaydım negatif sanıp eve gelecektim bide eğerki idrar testinde çıkıosa bilinki gerçekten pozitif....benim başıma gelen umarım sizlerin başına gelmez ben çok zor anlar geçirdim salı günü...allahım hiçbirimizin emeğini boşa çıkarmasın benim ilk randevum çarşamba günü bakalım kaç kesemiz var?:CüvCüv:

:nazar:canım cok sevındım allah tamamına erdırsın bende ıdrar testı yaptım pozıtıf ama korkuyorum kanda cıkmazsa dıye cunku hıc bı belırtı yok hamılelıge daır sende varmı bıde goguslerımdede degısıklık yok sendde durum ne bugun 11.gun 1-2damla kahve rengı leke geldı korkuyorum adet olcagıma daırde bısıy yok napcam ben ALLAHIM.umarım ıdrar gıbı kanda pozıtıf olur dua et.ALLAHIM SENI VE BEBISLERINI KORUSUN:nazar::nazar:

X