Benim de 9.günüm bugün..
17 yumurtam toplandı ve 5 tanesi döllendi,biri yoluna devam edemediği için 4 tanesi transfer edildi.2 gün mümkün olduğunca yatarak istirahat ettim ama 3.gün sonrası ağır iş yapmasam da ayaklandım.
6.gün wc de peçeteye bulaşacak kadar pembe bir lekelenmem oldu.
İlk 1 hafta inanılmaz bir gaz,şişkinlik sorunum vardı,bugün daha rahatım,progynexi almayı devam etmeme rağmen,gaz şikayetim yok gibiydi bu sabah.İlk bir hafta deli gibi yemek yediğimi hatırlıyorum,mütemadiyen birşeyler istiyordu canım,bugünse ilacı tok karnına almam gerektiği için zoraki atıştırdım neredeyse.
7.gün akşamı dayanamayıp şu 1 haftada sonuç veren ultra hassas testlerden yaptım ama silik de olsa çizgiyi görememiş olmak beni üzdü,erken testlerin psikolojiyi kötü etkilediğini bildiğim halde merka işte...
neyse,netice itibari ile son 3 gün ama ne göğüslerimde bir farklılık var ne de göze çarpabilecek başka bir belirtim.
2 gündür adet dönemimde olan bel ağrılarım şiddetli,biliyor musunuz korkuyorum...aşılama denememiz de negatif sonuçlanmıştı birkaç ay önce ve ne çok ağladığım geliyor aklıma.
dua edin ne olur,benim dualarım da hep sizinle.......:Saruboceq: