Tüp bebek sonrası gebelik hamilelik belirtileri nelerdir

kızlar canlarım belirtilere takılmayın inanın benim hiçbelirtim yoktu cok normaldim hatta üzülüyodum tutmadı diye ama allaha şükür hamileyim inş. allahım en kısa zamanda istiyen herkese bu duyguyu yasatır.......

meraba nevra benimde bu gün 6. günüm allah bizimle birlikte herkese yardım etsin sen ne ilaçlar kullanıyorsun
canım ben folic acid ve coraspin kullanıyorum bi de progynex iğne..ya sen?

selam kızlar :KK43: çok moralim bozukk resmen adet ağrıları çekiyorum.adet sancısı çekiyorum.galiba olmadı yaaaa....deli gibi ağlamak istiyorum bugün transferden sonraki 8. gün. benim gbi adet olacağını sanıpta hamile kalan arkadaşlarımız oldumu nolur bana bi umut:KK43:(((

nevracım bende folıc asit ,elevit,coraspin, progneyx, kullanıyorum yalnız dokyorum 5. gün pregnnyl yapmamı istedi bende yaptım sonra 6. gün estrojen ve progesteron kanı verdim

selam kızlar :KK43: çok moralim bozukk resmen adet ağrıları çekiyorum.adet sancısı çekiyorum.galiba olmadı yaaaa....deli gibi ağlamak istiyorum bugün transferden sonraki 8. gün. benim gbi adet olacağını sanıpta hamile kalan arkadaşlarımız oldumu nolur bana bi umut:KK43:(((

sevgılı doruk uzulme lutfen belkıde hamılelıktendır bende uzuluyorum bendede var agrılar benıde kotu dusunceye sevkedıyor ama uzulme allahtan umıt kesme allahımbuyuk test yap ıdrardan oda dogru cıkabılıyomus bazen sonucu mutlaka yaz adet olursanda:uhm:

slm kızlar ben de pzt transfer oldum 5.gün transferi idi.2 embriyo konuldu.sadece regli olacak gibiyim başka da birşey yok kısmet artık..12 mart test günüm..

ya sıkma kendini canım...İnşallah birşey çıkmayacak....:Saruboceq:
Hepimiz beklerken neler yaşıyoruz dimi çok zor bi süreç ama hayırlısı olumlu olacak inşallah..Olumsuz düşünme

Ben varım dorukk,resmen adet agrısı yasadım,hatta adet günüme yakın kanamam bile oldu ama hamileymişim canım,transferin 11.günü adet oldum diye test yaptırdım,sonuc 234'tü.iNNNSALLAH HAMİLESİNDİR SEN DE:CüvCüv:

sevgılı doruk uzulme lutfen belkıde hamılelıktendır bende uzuluyorum bendede var agrılar benıde kotu dusunceye sevkedıyor ama uzulme allahtan umıt kesme allahımbuyuk test yap ıdrardan oda dogru cıkabılıyomus bazen sonucu mutlaka yaz adet olursanda:uhm:

Sen de üzülme caws arkadasım,adet agrısına benzer agrılar kac kişiye sorduysam genelde yasanıyor hamilelik öncesi.kaydirigubbakcemile3

a.s.
Sen de üzülme caws arkadasım,adet agrısına benzer agrılar kac kişiye sorduysam genelde yasanıyor hamilelik öncesi.kaydirigubbakcemile3

cok sagol arkadasımıcımı rahatlattın umarım bızde guzel haberler alırız cok tesekkur yumurta kalıtesı varmıs benımkı 3.kalıteydı ya senınkı yazarsan sevınırım

merhaba arkadaşlar ben de transferden sonra bu belirtilere çok takıldım. 4. güne kadar kasık ve belağrısı vardı ama daha sonra hiçbir belirti kalmadı bu kez de niye hiç belirti yok diye üzüldüm ama bugün test yaptırdığımda değerim 23.47 idi. yarın testi tekrar edeceğim inş yükselir. Ama belirtilere takılmayın lütfen çok stres yaratıyor

canım çoğu arkadaşımız zaten bu sıkıntıları çekiyor ben lavabodan çıkamıyordum aynen senin gibi düşündüm olmadı olmadı diye ağladım hep ama içimde minik kıpraşımlar hissettim yumurtlama dönemindeki gibi bel ve kasık ağrısıda cabası ve sonuç mükemmeldi ben 9. gün idrar testi yaptım çıktı ama bebeklerim 4 taneydi oyüzden erken çıktı sakın ha idrar testi yapıp çıkmadığında umutsuzluğa kapılmayın

canım çoğu arkadaşımız zaten bu sıkıntıları çekiyor ben lavabodan çıkamıyordum aynen senin gibi düşündüm olmadı olmadı diye ağladım hep ama içimde minik kıpraşımlar hissettim yumurtlama dönemindeki gibi bel ve kasık ağrısıda cabası ve sonuç mükemmeldi ben 9. gün idrar testi yaptım çıktı ama bebeklerim 4 taneydi oyüzden erken çıktı sakın ha idrar testi yapıp çıkmadığında umutsuzluğa kapılmayın

canım senın bu mesajın bana nasıl umut oldu bılemezsın benımde 4tane embrıyo yerlestırdılerr umarım senın gıbı 4bebegım olur cok sevındım allah senı ve bebeklerını korusun bende bel agrısı var goguslerde falan hıc bısey yok sende varmıydı:lepi:

sevgili doruk hiç olumsuz düşünme ben de iki gündür adet sancısı gibi ağrı çekiyodum çok korkmuştum ama normalmiş bak bugün 11. gün test sonucu çok şükür pozitif çıktı
iyi şeyler düşün arkadaşım iyi şeyler çağır hayırlısıyla senin de ii haberlerini alırız inşallah...:nazar:

canım dün bende idrar testi yaptım bay belli olan ince ama kırmızı bi çizgi çıktıdelikafadulden.çok heyecanlandım ağladım ağladım ağladım allahım dedim nolur gerçek olsun rüya olmasın...sabaha kadar uyuyamadım...bugn eşimle gidip kan testi yaptırcaz benimde 2 transferim var acaba 2 side tuttumuki delikafadulden

sevgili doruk hiç olumsuz düşünme ben de iki gündür adet sancısı gibi ağrı çekiyodum çok korkmuştum ama normalmiş bak bugün 11. gün test sonucu çok şükür pozitif çıktı
iyi şeyler düşün arkadaşım iyi şeyler çağır hayırlısıyla senin de ii haberlerini alırız inşallah...:nazar:

canım benimmmmm senide çoookkk tabrik edrim allahım inşallah kucağına almayıda nasip etsin......allahım gönlüne göre versin inşallahhh..:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
bakalım bende bugün kan testi yaptırcam banda dua et olurmu hamişlerin duası kabul olur yayerimseniben

canım benimmmmm senide çoookkk tabrik edrim allahım inşallah kucağına almayıda nasip etsin......allahım gönlüne göre versin inşallahhh..:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
bakalım bende bugün kan testi yaptırcam banda dua et olurmu hamişlerin duası kabul olur yayerimseniben

sevgılı doruk lutfen sonucu cabuk bıze bıldır ama guzel olsun umarım yuzun guler kardesım allah gonlune gore versın bebıslerın sana sıkıca tutunsunlar dılegım :Saruboceq:

kızlarrrrr hamileyimmmmmm...10.gün sonucum 97.27....

kızlarrrrr hamileyimmmmmm...10.gün sonucum 97.27....

heyoooo ne güzel... tebrikler doruk...Allah sağlıkla kucağına aldırsın inşallah. Ben de yarın test yaptırmayı düşünüyorum 10.gün oluyor

doruk gözlerim doldu çok mutlu oldum darısı hayırlı şekilde hepimizin başına sağlıkla kucağına alırsın inşallah:dance:

X