- 23 Kasım 2007
- 1.330
- 10
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım ben folic acid ve coraspin kullanıyorum bi de progynex iğne..ya sen?meraba nevra benimde bu gün 6. günüm allah bizimle birlikte herkese yardım etsin sen ne ilaçlar kullanıyorsun
selam kızlar çok moralim bozukk resmen adet ağrıları çekiyorum.adet sancısı çekiyorum.galiba olmadı yaaaa....deli gibi ağlamak istiyorum bugün transferden sonraki 8. gün. benim gbi adet olacağını sanıpta hamile kalan arkadaşlarımız oldumu nolur bana bi umut(((
ya sıkma kendini canım...İnşallah birşey çıkmayacak....:Saruboceq:selam kızlar çok moralim bozukk resmen adet ağrıları çekiyorum.adet sancısı çekiyorum.galiba olmadı yaaaa....deli gibi ağlamak istiyorum bugün transferden sonraki 8. gün. benim gbi adet olacağını sanıpta hamile kalan arkadaşlarımız oldumu nolur bana bi umut(((
selam kızlar çok moralim bozukk resmen adet ağrıları çekiyorum.adet sancısı çekiyorum.galiba olmadı yaaaa....deli gibi ağlamak istiyorum bugün transferden sonraki 8. gün. benim gbi adet olacağını sanıpta hamile kalan arkadaşlarımız oldumu nolur bana bi umut(((
sevgılı doruk uzulme lutfen belkıde hamılelıktendır bende uzuluyorum bendede var agrılar benıde kotu dusunceye sevkedıyor ama uzulme allahtan umıt kesme allahımbuyuk test yap ıdrardan oda dogru cıkabılıyomus bazen sonucu mutlaka yaz adet olursanda:uhm:
Sen de üzülme caws arkadasım,adet agrısına benzer agrılar kac kişiye sorduysam genelde yasanıyor hamilelik öncesi.kaydirigubbakcemile3
canım çoğu arkadaşımız zaten bu sıkıntıları çekiyor ben lavabodan çıkamıyordum aynen senin gibi düşündüm olmadı olmadı diye ağladım hep ama içimde minik kıpraşımlar hissettim yumurtlama dönemindeki gibi bel ve kasık ağrısıda cabası ve sonuç mükemmeldi ben 9. gün idrar testi yaptım çıktı ama bebeklerim 4 taneydi oyüzden erken çıktı sakın ha idrar testi yapıp çıkmadığında umutsuzluğa kapılmayın
canım çoğu arkadaşımız zaten bu sıkıntıları çekiyor ben lavabodan çıkamıyordum aynen senin gibi düşündüm olmadı olmadı diye ağladım hep ama içimde minik kıpraşımlar hissettim yumurtlama dönemindeki gibi bel ve kasık ağrısıda cabası ve sonuç mükemmeldi ben 9. gün idrar testi yaptım çıktı ama bebeklerim 4 taneydi oyüzden erken çıktı sakın ha idrar testi yapıp çıkmadığında umutsuzluğa kapılmayın
sevgili doruk hiç olumsuz düşünme ben de iki gündür adet sancısı gibi ağrı çekiyodum çok korkmuştum ama normalmiş bak bugün 11. gün test sonucu çok şükür pozitif çıktı
iyi şeyler düşün arkadaşım iyi şeyler çağır hayırlısıyla senin de ii haberlerini alırız inşallah...
canım benimmmmm senide çoookkk tabrik edrim allahım inşallah kucağına almayıda nasip etsin......allahım gönlüne göre versin inşallahhh..:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
bakalım bende bugün kan testi yaptırcam banda dua et olurmu hamişlerin duası kabul olur yayerimseniben
kızlarrrrr hamileyimmmmmm...10.gün sonucum 97.27....