- 10 Nisan 2010
- 2.089
- 21
Tşkler arkadaşlar. Kendimi fazla dinlememeye çalışıyorum ama ne kadar tabi. Fedakarlıksa fedakarlık daha ne yapalım. 10 gündür evdeyim duş bile almıyorum doğru düzgün. O kadar titiz olmama rağmen iş yapmıyorum gerçi annem arada geliyor sağolsun..Artık rabbim bilir gerisini. Olumlu düşünüyorum ki olumlu olsun:)
merhaba bugün dondurulmuşla 8. günüm sabah 2 damla kahverengi leke geldi tutmadı mı acaba lütfen cevap yazın
mrb transferın kaçıncı günündesin
arkadaşlar bugün 10 cu günümdü 5ci gün embriyosuydu.bugün test yaptırmaya gittim fakat sonuç negatif çıktı.demekkı nasipte yokmuş.rabbim herkese hayırlısını nasip etsin...ayrıca tutup tutmadığına karşın hiçbir belirti yaşamadım...çokta belirti aramayınnn....
arkadaşlar bugün 10 cu günümdü 5ci gün embriyosuydu.bugün test yaptırmaya gittim fakat sonuç negatif çıktı.demekkı nasipte yokmuş.rabbim herkese hayırlısını nasip etsin...ayrıca tutup tutmadığına karşın hiçbir belirti yaşamadım...çokta belirti aramayınnn....
selam arkadaslar ben daha önce 3 defa asilama yaptirdim tutmadi sindi tüp bebek yaptirmak istiyorum istanbulda yapma istiyorum memorial iyimi bilgisi olan varsa yadim edebilirmi siz tüp bebek tedavisini toplam ne kadara yaptirdiniz
slm canım,benim ilk denemdi memorialda Cem demirele yaptırdım.çok iyi bir dr tavsiye ederim,benim tutmadı 2 ay sonra tekrar deniycez.ilaçlarla birlikte 5 bin 500 ytl yi buldu.sana bol şans dilerim RABBİM evlat isteyen herkeze nasip etsin İNŞALLAH
selam allahtan hayirlisi insallah tutar bu 5500 hepsi icindemi senin sigorta birazini karsilamadimi. kac senelik evlisin
merhaba.55oo hepsi içinde ancak her kişinin ilaç kullanım miktarı değişebiliyor,bu yüzden sabit bir fiyat olmayabilir,ilaçsız fiyat 1900 euro tabii kullanılan ilaç miktarına göre esas fiyat belirleniyo.benim sigortam karşılamıyor malesef.ben sekiz yıllık evliyim,35 yaşındayım,5.5 yaşında bir kızım var,ikinci cocuk için uğraşuyoruz.yumurta rezervinde azalma var bu yüzden 3 yıldır gebe kalamadım, tüp bebek denedik iki yumurtam oluştu ikiside döllendi,biri genetiği bozuktu,diğer bitane sağlıklıydı,transfer edildi ama tutmadı işte.demekki RABBİM nasip etmemiş,herşeyin bir vakti var ben buna inanıyorum yüce ALLAHIM ol derse oluverir ,bize düşen sabredip elimizden geleni yapmak,bol bol dua etmek.sen kaç yıllık evlisin,
ben de aranıza yeni katıldım .sana da geçmiş olsun .ben de bugün öğrendim malesef benım de embriyolar tutunamamış.çok ama çooook üzgünüm .ve bir daha nasıl deneyecem o gücü nasıl bulacam kendimde
melikepam sana yazmıştım.(adını yazmayı unutmuşum )