Tüp bebek sonrası gebelik hamilelik belirtileri nelerdir

Bende donmuşlarla deneyeceğim..Pozitif haberinizi bekliyorum...

merhaba bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın transfer yapıldığında rahim içi tabaka kalınlığı fazlaydı. bu durumda olup hamile kalan var mı

merhaba bugün dondurulmuşla 8. günüm sabah 2 damla kahverengi leke geldi tutmadı mı acaba lütfen cevap yazın

leke ve kasık ağrısı en önemlisi galiba.

arkadaşlar peki rahim içinde acı varmı sizde, transfer sırasında başladı için için sızlıyor. normalmi . bir yara beremi oluştu yoksa. tam rahim çizgisi sızlıyor .

Merhaba arkadaslar benimkide cuma günü oldu bugün 3cü günüm.
Karnim agriyor sizliyor adet sancisi gibi.

arkadaşlar bugün 10 cu günümdü 5ci gün embriyosuydu.bugün test yaptırmaya gittim fakat sonuç negatif çıktı.demekkı nasipte yokmuş.rabbim herkese hayırlısını nasip etsin...ayrıca tutup tutmadığına karşın hiçbir belirti yaşamadım...çokta belirti aramayınnn....

Geçmiş olsun, hayırlısı buymuş demek ki. İnşallah bir sonrakine, belki gerek bile kalmaz. Kendini çok üzme sonuçta kısmetin ötesi olmuyor.

selam arkadaslar ben daha önce 3 defa asilama yaptirdim tutmadi sindi tüp bebek yaptirmak istiyorum istanbulda yapma istiyorum memorial iyimi bilgisi olan varsa yadim edebilirmi siz tüp bebek tedavisini toplam ne kadara yaptirdiniz

Merhaba cdursun.
Testin negatif çikti adina üzüldüm canim;
Hayirlisi bu.

selam arkadaslar ben daha önce 3 defa asilama yaptirdim tutmadi sindi tüp bebek yaptirmak istiyorum istanbulda yapma istiyorum memorial iyimi bilgisi olan varsa yadim edebilirmi siz tüp bebek tedavisini toplam ne kadara yaptirdiniz

slm canım,benim ilk denemdi memorialda Cem demirele yaptırdım.çok iyi bir dr tavsiye ederim,benim tutmadı 2 ay sonra tekrar deniycez.ilaçlarla birlikte 5 bin 500 ytl yi buldu.sana bol şans dilerim RABBİM evlat isteyen herkeze nasip etsin İNŞALLAH

selam allahtan hayirlisi insallah tutar bu 5500 hepsi icindemi senin sigorta birazini karsilamadimi. kac senelik evlisin

selam allahtan hayirlisi insallah tutar bu 5500 hepsi icindemi senin sigorta birazini karsilamadimi. kac senelik evlisin

merhaba.55oo hepsi içinde ancak her kişinin ilaç kullanım miktarı değişebiliyor,bu yüzden sabit bir fiyat olmayabilir,ilaçsız fiyat 1900 euro tabii kullanılan ilaç miktarına göre esas fiyat belirleniyo.benim sigortam karşılamıyor malesef.ben sekiz yıllık evliyim,35 yaşındayım,5.5 yaşında bir kızım var,ikinci cocuk için uğraşuyoruz.yumurta rezervinde azalma var bu yüzden 3 yıldır gebe kalamadım, tüp bebek denedik iki yumurtam oluştu ikiside döllendi,biri genetiği bozuktu,diğer bitane sağlıklıydı,transfer edildi ama tutmadı işte.demekki RABBİM nasip etmemiş,herşeyin bir vakti var ben buna inanıyorum yüce ALLAHIM ol derse oluverir ,bize düşen sabredip elimizden geleni yapmak,bol bol dua etmek.sen kaç yıllık evlisin,

merhaba ben 25 yasindayim 7 yillik evliyim önceleri kendimiz istemiyorduk 2.5 senedirde ugrasiyoruz esimin spermleri iyi degil birde yumurtaliklarimda cok kucuk kisler varmis sanirim onunda zarari oluyor 3 defa asilama yaptirdik istanbulda tüp bebek yaütirmayi dusunuyorum önce ferdijin tüp bebek merkezini dusunuyordum sonrada memorialli arastiriyorum.ben biraz olumsuz dusunuyorum sanki hic tutmayacakmis gibi sanirim bununda etkisivar.her seyden önce hayirliysa bir gun olacagina inanmam gerek

ben de aranıza yeni katıldım .sana da geçmiş olsun .ben de bugün öğrendim malesef benım de embriyolar tutunamamış.çok ama çooook üzgünüm .ve bir daha nasıl deneyecem o gücü nasıl bulacam kendimde

ben de aranıza yeni katıldım .sana da geçmiş olsun .ben de bugün öğrendim malesef benım de embriyolar tutunamamış.çok ama çooook üzgünüm .ve bir daha nasıl deneyecem o gücü nasıl bulacam kendimde
melikepam sana yazmıştım.(adını yazmayı unutmuşum )

öncelikle geçmiş olsun ,çok üzüldüm seni çok iyi anlıyorum .demekki RABBİM nasip etmemiş,inşallah bundan sonrası hayırlı olur.ilk başta insan gücünü kaybediyor gibi geliyor ama inan bana kısa zamanda toparlanıcaksın.sakın pes etme inancınıda kaybetme kurban olduğum RABBİM zamanını kararlamıştır sen merak etme.:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…