Merhabalar
Benimde geçen Cuma gunü transferim oldu, 1 tane 5. Gün embriyosu transfer edildi
Pazartesi günü test yaptırıcam ama göğüslerimde falan hiç belirti yokarada özellikle geceleri sıcak basması oluyor okadar, beklemek çok zor gerçekten...
Pazartesi test günüm, benimde adet olacakmışım gibi karnım ağrıyor bugün
ama göğüslerimde hiç bir şey yok bende ona takılıyorum... Benimde 2.denemem ilkindede yoktu o yüzden stres yapmaya başladım... Allah hepimizin yüzünü güldürür inşaallah...
Normal transfer oldu ama 2 tanede donduruldu, bu negatif olursa dondurulmuşlarla deniycem
seninki nasıl?
selam arkadaslar ben semra kahramanda yaptirmayi dusunuyorun kendisi memorialin hangi subesinde calisiyor bilen varmi
slm zeyyas,şişlideki şubede diye biliyorum.sonunda karar verdin demek,hayırlısı olur inşallah,bol şans diliyorum.
selam evet semra kahramanna gitmek istiyorum ama simdi kis bahara dogru gitsem dahami iyi olur acaba ben soguk havada fazla disari cikinca cabuk hastalaniyorum
sen ne zaman yaptiracaksin tedavi ortalama 20 gun suruyor sanirim
bol sanslar sana insallah hayirliysa olur
allah hepinizin yardımcısı olsun ben bugün sonucumu öğrendim çok mutluyum hamileyim darısı sizlerin başına....
canım cookkk sevindim darısı basımıza ....nerde yaptırdın izmirde , değerin kaç çıktı