Tüp bebek sonrası gebelik hamilelik belirtileri nelerdir

canım ben bursa acıbademde yaptırdım , sen nerde yaptırdın ?

ben memoriel ataşehirde CEM DEMİREL e yaptırdım.birinci denememdi.ALLAH inşallah ikincide nasip etsin.dün dr la görüştüm iki ay dinlenme dedi.benim rahatsızlığım yumurta rezervinde azalma buda beni korkutuyo anlıycan sınırlı vaktim kaldı.

canım hiç üzülme,bolca dua et,tevekkül ve sabır çok önemli.seni çok iyi anlıyorum.RABBİM yardımcın olsun ve acılarını dinidrsin

teşekkürler canım,zaten tek yaptığım şey dua etmek ALLAH inşallah kabul eder.desteğin için sağol Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.

slm cnm sonucun negatif çıkmasına çok üzüldüm rabbim bidakine yüzünü güldürsün inş bende cem beyin hastasıyım kadıköy acıbademdeydi o sıralar malesef ayrıldı şimdi ataşehihr memoriele geçti şuan 26 haftalık hamileyim cem bey mükenmel bir d.r bence sen d.r bulmuşsun sakın cem beyi bırakma rabbim peygamber efendimizin yüzü suyu hürmetine çoçuk isteyen herkese rabbim çoçuk versin kimsenin kucagını allahım boş bırakmasın amin ben cem beyle başladım tedavime tranferim olcagı gün cem bey seminere gitmişti yurt dışına tansferimi d.r ümit kaya yaptı hamdolsun şimdi hamileyim ama her şeyi hazırlayan yapan cem beydi tabii ikisininde çok hakkı var bende sagolsunlar ben şimdi d.r ümit kayayla devam ediyorm oda mükenmel bir d.r kızımın biricik d.r :)))))))))))) bütün tedavi olan veya tedavi yolunda olan herkse bol bol dua ediyorm az öncede dedigim gibi rabbim kimsenin boynunu bükük ve kucagını boş bırakmasın aminnn

Son düzenleme:

çok teşekkürler ,içime su serptin çok rahatlattın beni.ALLAH senden razı olsun.güzel dualarını ALLAH,ım inşallah kabul eder.sizlerin desteğiyle,RABBİM in izniyle ikinci denemede bebeğime kavuşurum inşallah.Canım bebeğin hayırlı ,uğurlu ,sağlıklı olsun ALLAH tamamına erdirsin

AMİNNNNNNN cnm benim allah senden de razı olsun darısı en kısa zamanda senin başına gercekten cem bey dalında uzman ben cem beyi internetten buldum her şeyde bir hayır varmış derler o kadar hastaneye gittim 6 yıldır ugraşıyorz olmadı saolsun önce allah sonra cem bey çok ilgelendiler benim eşimde sperm sorunu var %1 lik bir şansla hamile kaldım elhamdurillah kurban oldugum allahım karnımdaki sabinin hürmetine rabbim emeklerini boşa çıkarmasın senin ve her kesinkileri aminn seni yaradana emanet ediyorm cnm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Son düzenleme:

ALLAH senden binkere razı olsun.inşallah RABBİM benim ve herkez için yaptığın duaları kabul eder inşallah.meryem e İsa yı veren,Zekiriya ya Yahyayı veren,İbrahim e İshak ı veren RABBİM banada hayırlı bir evlat verir inşallah.ALLAHIM inşallah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsina.s.

AMİNNNNNNcnm AMİNNN inş sen yeterki rabbime sıgınn kurban oldugm allahım bu yolda kimseyi fazla bekletmesin inş herkes bir an önce bebeklerine kavuşur

canım benimde bir yumurtamda vardı azalma ama doktor ilaçlarla ayarlıyor merak etme , ben birde bal çörek otu tarçın yedim hergün bir çay kaşığı belki faydası olmuştur.
Allahım çok uğraştırmasın inşallah kalbini ferah tut canım

teşekkürler canım.bende denerim,inşallah banada faydası olur.iki ay sonra tekrar deniycez.ALLAHIM inşallah ozaman nasip eder.sanada çok teşekkür ederim,baştan beri yanımda olup destek oldun,ALLAH senden razı olsun.sen nasılsın hamilelik nasıl gidiyo,umarım herşey yolundadır.olumunekankayizsmile

merhabalar. benimde bugün 10. günüm. ilk denemem başarısızlıkla sonuçlandı. busefer dondurulmuşla denedik bakam hayırlısı. çarşamba test günüm çok heyecanlıyım...

merhabalar. benimde bugün 10. günüm. ilk denemem başarısızlıkla sonuçlandı. busefer dondurulmuşla denedik bakam hayırlısı. çarşamba test günüm çok heyecanlıyım...

cnm hayırlı olsun inş güzel haberlerini alırız rabbim emeklerini boşa cıkarmasın tatlım amin

ne demek canım herzaman ; beklemedeyim henüz hamileyimde diyemiyorum belirsizlik kötü ultrasona 13gün kaldı hayırlısıyla keseyi görüp kalp atışını duysam bira daha rahatlayacağım canım,
Kalbini ferah tut vakti zamanı vardır mutlaka canım , dualarım seninle

inşallah pozitif sonuçlar alırsın canım ,

Hiç merak etme herşey yolunda gidicek,yüce RABBİM sağlıklı hayırlı bir evlat nasip eylesin inşallah.herşey gönlünce olsun.sürekli dua ediyorum ALLAH ıma,hepimizi kavuştursun bebişlerimize.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

slm canım,ALLAH inşallah bu kez yüzünü güldürsün,tamamına erdirsin.sonucu bizlere yaz. dualarım seninlea.s.

Tşkler arkadaşlar. Kendimi fazla dinlememeye çalışıyorum ama ne kadar tabi. Fedakarlıksa fedakarlık daha ne yapalım. 10 gündür evdeyim duş bile almıyorum doğru düzgün. O kadar titiz olmama rağmen iş yapmıyorum gerçi annem arada geliyor sağolsun..Artık rabbim bilir gerisini. Olumlu düşünüyorum ki olumlu olsun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…