merhaba ben 25 yasindayim 7 yillik evliyim önceleri kendimiz istemiyorduk 2.5 senedirde ugrasiyoruz esimin spermleri iyi degil birde yumurtaliklarimda cok kucuk kisler varmis sanirim onunda zarari oluyor 3 defa asilama yaptirdik istanbulda tüp bebek yaütirmayi dusunuyorum önce ferdijin tüp bebek merkezini dusunuyordum sonrada memorialli arastiriyorum.ben biraz olumsuz dusunuyorum sanki hic tutmayacakmis gibi sanirim bununda etkisivar.her seyden önce hayirliysa bir gun olacagina inanmam gerek
ben de aranıza yeni katıldım .sana da geçmiş olsun .ben de bugün öğrendim malesef benım de embriyolar tutunamamış.çok ama çooook üzgünüm .ve bir daha nasıl deneyecem o gücü nasıl bulacam kendimde
arkadaşlar merhaba benimde cumartesi transferim oldu transfer gügünü saymazsak bugün 4. günüm ve benim hiçbir belirtim yok bu 3. denemem ve malesef yine olmadı galiba.
Selam arkadaşlar... Öncelikle hepimizin hayırlı sonuçlara ulaşmasını diliyorum.
İki yıllık evliyim. eylül ayında ilk denememize başladık ancak yumurtalarım büyümediği için bıraktık. doktorum "eğer tedavi sürecindeki iğne, ilaç vs. seni yorduysa iki ay sonra başlarız" dedi ama ben kabul etmedim. devam etmekten başka bir şeyi düşünemedim. ilk tedavide fostimon, merional, cetrotide kullandım. ikincisinde ise gonal-f 450 ve cetrotide kullandım. toplam altı yumurtam oluştu. biri 19mm, diğerleri 18mm... 25 ekimde yumurtalarım toplandı. maalesef bir tanesi olgunlaşmış, bölünmeye hazır durumdaydı. 3.günü transfer için çağırdılar. embriyolog, embriyoyu gösterdi. dörde bölünmüştü ve bölünmeye de devam ettiğini söyledi. onu takip eden başka bir embriyom daha varmış. ama o kadar heyecanlı ve tecrübesizdim ki embriyoların kalitesini sormayı akıl edemedim. ya da söylendi, heyecandan duymadım, anlamadım. 28 ekimde transferim gerçekleşti. bugün ikinci günüm. ağrım yok. progestan 200 fitil kullanıyorum. fitilin artığından başka akıntım yok. ağrım yok. gebelik belirtisi beklemem şu an için zaten anlamsız. 9 kasımda test tarihim var. şansım nedir, umutlu olmalı mıyım, ne düşünmeliyim; bilmiyorum. sizleri okudukça dualara sığınıyorum. hepimizin ayrı ayrı sevincini paylaştığımızı görmek istiyorum... sevgiler... bol bol şansımız olsun inşallah...
allah yardımcın olsun canım arkadaşımbeklemek kadar kötü bişey yok inşallah hayırlı bekleme olurda bu günlerimizi gülerek hatırlarız senin ilk denemen galiba kaç tane transfer yapıldı
merhaba arkadaşlar bu bölüme yeni yazıyorum benimde bugün transfer gününü saymazsak 6.günüm bir normal transferim oldu bu ikinci ve dondurulmuş 4 ocakta kan tahlilim var birincide çok umutlandığım için bu defa umutlanmıyorum allah herkesin yardımcısı olsun kimseyi bu yolda umutsuz bırakmasın...
amin... evet canım ilk denemem:)) tek transfer... zaten tek yumurtam olgunlaşmış........ zor bir süreçmiş valla. Allah'ım bizimle olsun...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
zor ama belkide beklemeye değer ben çok şükür 6.güne geldim perşembe tahlilim var az kaldı yani vakit geçmek bilmiyo senin daha ikinci gün yataktan kalkmamaya çalış ben ilk transferde hemen kalktım çok hareket ettim belkide ondan tutmadı sen yapma hatta tahlile kadar dikkat et inşallah ilk ve son denemen olur
ne yapacağımı bilemedim ki.. tamam, temizlik, ağır kaldırma vs. zaten yapılmaz ama çok yatmak da zararlıymış? hemşire öyle dedi. kimisi de sürekli yatmalı, wc ihtiyacı dışında kalkmamalı, arada iki tur atıp, yeniden yatmalı diyor... kafam çorba gibi. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hayırlısı arkadaşım. umarım yüzümüz güler....:Saruboceq:
valla canım ben ilkinde çok hareket etttim ama bu defa iki gün tuvalet dışında kalkmadım ondan sonrada sadece evde dolanıyorum hiç bir iş zayen yapmıyorum kaydirigubbakcemile3amannn ne yapcam tutsun yeterki iş daha önemli değil hayırlı haberler hepimiz içinolumunekankayizsmile
aynen:) uyuyorum, arada bilgisayara bakıyorum. o kadar... umarım miniklerimiz bizi sever, bizi üzmez, bizi terk etmez... hep bizimle olur...:Saruboceq:
Merhabalar
Benimde geçen Cuma gunü transferim oldu, 1 tane 5. Gün embriyosu transfer edildi
Pazartesi günü test yaptırıcam ama göğüslerimde falan hiç belirti yokarada özellikle geceleri sıcak basması oluyor okadar, beklemek çok zor gerçekten...