merhaba ben aranıza yeni katıldım.transferimin 3.günü kasıklarım ve belimde ağrılar oluyo sizdede aynı belirtiler oldumu çok korkuyorum umutsuzum
merhaba canım benimde 5. günüm ilk 3 gün benimde ağrımoldu, normal dedi doktor korkmana gerek yok yumurtalarda aşırı uyarılmaolduğundan olabiliyormuş.Bol bol su içve umutszluğa kapılma asla, hayırlısı neyse o olsun
a.sa.s
merhaba canım test sonucun belli oldumu inşallah hamilesindir
çook sevindim hayırlısı olsun inşallah.Allah tamamına erdirsin.darısı başıma
inşallah canım , dua ediyorum her akşam hepimiz için . sen ne zaman yaptıracaksın test
benim cuma günü test günüm.ancak yarın yaptırsammı diye düşünmüyo değilim.kararsız kaldım hayal kırıklığından korkuyorum.ALLAH inşallah hepimizin dualarını kabul eder.:1hug:
canım ne gibi değişikliller oldu sende.hamilelik belirtilerin varmı,buarada tekrar tebrik ederim.senin adına çok sevindim.
11. gün yaptırabilirsin ben öyle yaptım , Sonuçta alnımıza ne yazıldıysa onu yaşıyoruz. Tüp bebek her evresi riskli ben pozitifi gördüm şimdide kaybetmekten korkuyorum çok
bende dayanamadım bugün test yaptırdım.henüz sonucu alamadım.çok heyecanlıyım,zor bekliyorum.ALLAH yardım etsin inşallah.eyvahedigeldismile
canım inşallah pozitiftir , sonucu mutlaka yaz
canım inşallah pozitiftir , sonucu mutlaka yaz