Tüp bebek sonrası gebelik hamilelik belirtileri nelerdir

merhaba ben aranıza yeni katıldım.transferimin 3.günü kasıklarım ve belimde ağrılar oluyo sizdede aynı belirtiler oldumu çok korkuyorum umutsuzum

merhaba canım benimde 5. günüm ilk 3 gün benimde ağrımoldu, normal dedi doktor korkmana gerek yok yumurtalarda aşırı uyarılmaolduğundan olabiliyormuş.Bol bol su içve umutszluğa kapılma asla, hayırlısı neyse o olsun

çok teşekkürler allah inşallah hayırlısını nasip etsin hakkımızda inşallah bebeklerimize kavuşuruz

merhabalar.benim transferimin 6. günü çok heyecanlıyım.ilk tüp bebek denememiz.doktorlar %60 şansımız olduğunu söylüyor.ben inancımı hiç kaybetmiyorum.biliyorum ki allahın izniyle bebeğim tutunucak.ama ilk hamilelik belirtilerini merak ediyorum.benim sağ kasığım arada batıyor.bide ateşim biraz yükselyor.sizler neler söyleyebilirsiniz.bana yardım edin lütfen.allah herkesin emeğini boşa çıkarmasın.bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.:ecrin_bebek::ecrin_bebek:a.s.

canım benımde bugun 8.gunum 10.gunumde kan tahlılı yaptrıcagız ama bende hıcbır belırtı yok hersey cok normal buda benı korkutuyor sadece belımde azcık agrı oluyo oda yuruyunce ben ayakta kalınca normal mı acaba
acaba bebegı tutunanlarda ne gıbı belırtıler oluyor
zamanda gecmıyor :)

kızlar merhaba,benim bugün dokuzuncu günüm.arada belimde kasıklarımda ağrı oluyor anlıycanız bir belirti yok.cuma tahlil günüm çok heyecanlıyım zaman geçmek bilmiyor.Allah hakkımızda hayırlısını nasipetsin inşallah hamileyizdir.:lepi:

a.sa.s
merhaba canım benimde 5. günüm ilk 3 gün benimde ağrımoldu, normal dedi doktor korkmana gerek yok yumurtalarda aşırı uyarılmaolduğundan olabiliyormuş.Bol bol su içve umutszluğa kapılma asla, hayırlısı neyse o olsun

merhaba canım test sonucun belli oldumu inşallah hamilesindir

a.sa.s

merhaba canım test sonucun belli oldumu inşallah hamilesindir

canım test günüm bugündü aslında ama dayanamadım dün kant testi yaptırdım ve pozitif çıktı. Bakalım yarın tekrarı var katlanmıştır inşallah değerim. Darısı başına artık opuyorumnanaktan

çook sevindim hayırlısı olsun inşallah.Allah tamamına erdirsin.darısı başıma

inşallah canım , dua ediyorum her akşam hepimiz için . sen ne zaman yaptıracaksın test

benim cuma günü test günüm.ancak yarın yaptırsammı diye düşünmüyo değilim.kararsız kaldım hayal kırıklığından korkuyorum.ALLAH inşallah hepimizin dualarını kabul eder.:1hug:

canım ne gibi değişikliller oldu sende.hamilelik belirtilerin varmı,buarada tekrar tebrik ederim.senin adına çok sevindim.

benim cuma günü test günüm.ancak yarın yaptırsammı diye düşünmüyo değilim.kararsız kaldım hayal kırıklığından korkuyorum.ALLAH inşallah hepimizin dualarını kabul eder.:1hug:

11. gün yaptırabilirsin ben öyle yaptım , Sonuçta alnımıza ne yazıldıysa onu yaşıyoruz. Tüp bebek her evresi riskli ben pozitifi gördüm şimdide kaybetmekten korkuyorum çok

canım ne gibi değişikliller oldu sende.hamilelik belirtilerin varmı,buarada tekrar tebrik ederim.senin adına çok sevindim.

bende hiçbir değişiklik olmadı sadece çok fazla yoruluyorum , başkada hiçbirşey yok ne ağrı ne sancı

11. gün yaptırabilirsin ben öyle yaptım , Sonuçta alnımıza ne yazıldıysa onu yaşıyoruz. Tüp bebek her evresi riskli ben pozitifi gördüm şimdide kaybetmekten korkuyorum çok

bende dayanamadım bugün test yaptırdım.henüz sonucu alamadım.çok heyecanlıyım,zor bekliyorum.ALLAH yardım etsin inşallah.eyvahedigeldismile

canım benim çok üzüldüm, ama unutmaki hayırlısı böyleymiş demek ,
Asla inancını yitirme bir vakti vardır gelecektir bebeğin mutlaka sana.
Dualarım seninle canım

canım hiç üzülme,bolca dua et,tevekkül ve sabır çok önemli.seni çok iyi anlıyorum.RABBİM yardımcın olsun ve acılarını dinidrsin

X