arkadaşlar 11 gün sonucum 62.03 çıktı pazartesi tekrar baktırıcam inşallah ikiye katlar.ben kasıklarda hafif dolgunluk ve bel ağrısı hafif gelip giden hissetmiştim çok hafif 10 gün lekelenmem olmuştu tatlı kahve ama öyle çoook net belirti hissetmedim.bence belli olmuyor kişiden kişiye değişiyor.hayırlısı diyelim.negatif sonuçlananlara rabbim bundan sonraki denemesinde veriri inşallah.sevgi ile kalın:)
merhabalar
bende sizin gibi bekleyerek sabrederek bebişlerimin tutunması icin dua eden biriyim ..bugün benim tranferimin 6.günü ..hem ümitli hem acabalarla gecirdirdiğim bu günlerde, sadece sağ kasığımda gerilme hissediyorum..ağrı diyemiyorum ama gerildiğini hissediyorum ufak bi kanama dahi henüz olmadı dualarınızı ve yorumlarınızı bekliyorum hergün cift iğne vuruyorum....
birde size bi sorum olacak 7 temmuzda tranfer oldum ama tahlilimin tarihi 22 temmuz yani arada 15 gün var bunu hemşireye sorduğumda bazen olabilir demişti sizce başka ne olabilir neden bu kadar uzun oldu fikirleriniz varsa almak isterim allah herkesin gönlüne göre versin :)
slm arkadaşlar siteye yeni katıldım yazılarınızı ve yorumlarınızı okudum bende sizlewrle aynı kaderi paylaşıyorum 2 aşılamadan sonra tüp bebğe karar verdik bugün transferin 3.günü ve ben çok heyecanlıyım bir türlü zaman gecmiyor gittikçe sitresim artıyo şimdiden kasıklarım ve belim agrıyo sizce bu kötüyemi işaret lütfen fikirlerinizi paylaşın.:Saruboceq::Saruboceq:
TŞK EDERİM ÖNERİLERİN İÇİN ...BİRDE SÜREKLİ YATMAKMI GEREKİYO DR 24 SAAT SONRA NORMAL HAYATINA DÖNEBİLRSİN DEDİ AMA CEVREMDEKİLER SÜREKLİ YATMAM GEREKTİGİNİ SÖYLÜYOR SİZCE SÜREKLİ YATMALIMIYIMakannehir
ben çevreyi değil doktorları dinledim canım.yani ilk 24 saatin ardından tamamen normal hayatıma döndüm.tatilimi yaptım,yüzdüm,gezdim....
şimdi Allah ın izniye 11 haftalık hamileyimyerimseniben
TŞK EDERİM ÖNERİLERİN İÇİN ...BİRDE SÜREKLİ YATMAKMI GEREKİYO DR 24 SAAT SONRA NORMAL HAYATINA DÖNEBİLRSİN DEDİ AMA CEVREMDEKİLER SÜREKLİ YATMAM GEREKTİGİNİ SÖYLÜYOR SİZCE SÜREKLİ YATMALIMIYIMakannehir
test günüm 8 eylül olmasına ragmen bugün idrar testi yaptım maalesef negatif sonuç transferin 9. günü inş kan sonuçumda negatif çıkmaz son 5 gün kaldı moralim sıfır şuanmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
test günüm 8 eylül olmasına ragmen bugün idrar testi yaptım maalesef negatif sonuç transferin 9. günü inş kan sonuçumda negatif çıkmaz son 5 gün kaldı moralim sıfır şuanmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
biraz erken bakmışsın canım.Bazen kanda pozitif olup idrarda negatif olabiliyor.Benimde test tarihim 8 eylül inşallah beklediğimiz güzel haberleri alırız ve haber bekleyenlere umut oluruz.