Tüp bebek sonrası gebelik hamilelik belirtileri nelerdir

Smsimay senin sonucun nasıl cıktı inş senden iyi haber alırızz

mrb bugun bende sonuç aldım 0.100 çıktı dr yükselebilir dedi sanırım bana yok diyemedigi için böyle söyladi

mrb bugun bende sonuç aldım 0.100 çıktı dr yükselebilir dedi sanırım bana yok diyemedigi için böyle söyladi

arkadaşım seni şuan çok iyi anlıyorum çok üzücü bir durum yükseleceginide sanmıyorum allah sabır versin:2:

merhaba arkadaşlar benim de transferimin 6.günü gittikçe stresim artıyor.bekleyemiyorum ama erken yaptırmama eşim asla müsade etmiyor.o gün kağıtta beta hcg negatif yazcak diye ödüm kopuor.ALLAH hepimize sabır ve güç versin gerçekten çok zor bir süreç

Haklısın benimde 5.günüm .Leyla gibiyim sarhoş sarhoş gidiyorum okula geliyorum eve.Bana kalsa hemen yapcam testi.Ama eşim izin vermiyor. Nolcak bu halim bilmiyorum.habira ağlıyorum çok duygusallaştım bu sıralar felaket herşeye ağlıyorum.

Haklısın benimde 5.günüm .Leyla gibiyim sarhoş sarhoş gidiyorum okula geliyorum eve.Bana kalsa hemen yapcam testi.Ama eşim izin vermiyor. Nolcak bu halim bilmiyorum.habira ağlıyorum çok duygusallaştım bu sıralar felaket herşeye ağlıyorum.
ben de çok sık ağlıyorum canım çok sıkkın ama pazitif olmamız lazım bu süreçte insanın elinden gelmiyor geceleri düşünekten uyuyamıyorum.yatmktan da çok sıkıldım

ben iki denememde de gebe kaldım ilkinde düşük yaşadım -rabbim bir daha yaşatmasın bana ve pozitif alan tüm arkadaşlara- ilkinde göğüslerimde hiç bir ağrı olmamıştı hatta regl dönemleri çok ağrım olurdu bi gariplik var diye anlamıştım. ikincisinde ise göğüs uçlarım ağrıdan mahvoldu. her ikisinde de sarı koyu kıvamlı bir akıntım oldu -akıntısı çok olan biriyimdir- ve yine her ikisinde sanki biri matkapla bi bölgeyi deliyormuş gibi - bu benim sıpam oluyor :)) - bir ağrı oldu. hatta uykumdan uyandım o kadar abartılı derecede yani. bunun dışında kullandığımız ilaçlar nedeniyle iştahsızlık mide bulantısı felan oluyor. ilk denememde yerleşme kanamam olmamıştı ikincisinde 10. günde iki damla kahverengi lekem oldu. umarım yardımcı olmuşumdur. rabbim hepimizin yüzünü güldürsün ben ilk basamağı atladım. şimdi hamilelik levelindeyim umarım eve bebek götürme level ine de ulaşırım. rabbim isteyen herkesin evini bebek sesleri ile neşelendirsin. aminnnnnn

kızlar yarın 4. günüm 15 inde kan testi yaptır dedi doktor azara sırada kasıklarımda batmalar oluyo bi de saniyelik sanki hasta olucakmışım gibi geliyo normaldir di mi

kızlar yarın 4. günüm 15 inde kan testi yaptır dedi doktor azara sırada kasıklarımda batmalar oluyo bi de saniyelik sanki hasta olucakmışım gibi geliyo normaldir di mi

canım onlar normal benimde ilk günlerde kasıklarımda hafifte olsa batmalar sancılar olmuştu bildigim kadarıyla normal sen içini ferah tut dilerim sizerin iyi haberlerini alırız bize nasip olmadı başka bahara kaldı.....

Kızlar ben biraz ümitsizliğe kapılmaya başladım ilk bi kaç gün kasıklarımda hafif batmalar oluyodu bebisim benimle diyodum ama son 2 gündür hiç bisii hissetmiyorum iyice umitsizlestim ne lekelenme var ne başka bisii size durumlar nasıl 5. Gunüm sabah idrar testi bile yaptım dayanamadım tabiki negatif

selamlae peracım biz senle ayı ilerliyorduk benim transferin 9.günü bugün test tarihim de 14ü senin nasıl 5.gün anlayamadım.ben de de hiçbir belirti yok ne kanama ne sancı hiçbirşey......sen çok erken yapmışsın testi ayrıca idrarda çıkması bu zamanda tıbben imkansız.ben de çok sabırsızlanıtorum ama beklemekten başka çaremiz yok

selam vertigocum,
evet aynı gidiyorduk seninle senin yumurta toplaman benden 2 gün önce oldu yanlış hatırlamıyosam benim doktorum bi gün daha bekletmişti galiba
1 eylülde toplamam oldu 5. gün embriyosu kondu yani 6 eylül de de transferim oldu
bana test tarihi 15 eylül dediler senin ne zaman kan testin?

walla bi kaç gün ööle sancılarım olunca seviniyodum bebeğim benimle diye wallahi tamamen umitsizleştim herşeyi yapıyorum 4 günden beri hiç dikkat bile etmiyorum artık o kadar ümitsizim çünkü o sızlamalar bile geçti

meraba arkadaşlar aranıza yeni katıldım ve bizde tüp bebek tedavisine başlıyoruz. okuduklarım beni daha cok heyecanladırdı.herkesin allah gönlüne göre versin ben biraz şanslıyım benim bir oğlum var ama 2 bebek için uğrasıyoruz...eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

Ne göğüs ağrısı ne kasık ağrısı hiç bir belirtim olmadı.Üstelik ikiz olmasına rağmen.Bende sizler gibi çok ağlıyordum tutmadı diye, çok şükür tuttular.Yalnız transferin 3.günü gece bir kez şiddetli bel ağrısı olmuştu, başkada bir ağrı olmadı.O yüzden belirtilere takılmayın.

merhaba ben aranıza yeni katıldım.transferimin 3.günü kasıklarım ve belimde ağrılar oluyo sizdede aynı belirtiler oldumu çok korkuyorum umutsuzum

X