kızlarrr hem çok mutlu olduğum için hemde sonucu negatif olanlara umut olsun diye yazmak istedim biliyorsunuz geçen ay tüp bebek deneyimim başarısızdı bu ay kendiliğimden hamile kaldım çok mutluyum umarım sonuna kadar herşey iyi gider allah herkese nasip etsin:)
Aysezual umarım sonuc iyi cıkar. hangi tup merkezınde yaptınız?
kızlarrr hem çok mutlu olduğum için hemde sonucu negatif olanlara umut olsun diye yazmak istedim biliyorsunuz geçen ay tüp bebek deneyimim başarısızdı bu ay kendiliğimden hamile kaldım çok mutluyum umarım sonuna kadar herşey iyi gider allah herkese nasip etsin:)
Merhaba, Araniza yeni katildim. Biraz önce embro transferim yapildi. 2. ICSI denemem. Simdi 2 hafta dinlenme zamani. Ilk denememide 2 hafta boyunca yattim dinlendim ama sonuc negatifti. Bu sefer rahat olmak itiyorum. Sizler nasil davraniyorsunuz?
cnm hayırlı olsun sen genede yat fazla kendini yorma ben en az üç gün yattım ve 5 gün duşa girmedim her ihtimale karşı agar bir şey kaldırma evin içinde gez ev işi yapmadım hiç tv izledim dikkatini dagıtacak şeyler yap sürekli test gününü düşünürsen zaman geçmez inş sonuç pozitif olur cnm :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
hanımlar merhaba benimde 7 günüm dün akşam bir damla pembe kan geldi gelebilir demişti hemşire endişelenme dedi onun dışında hiç belirtim yok hayırlısı olsun diyorum rahatlamaya çalışıyorum...[/QUOTE
Canım ikimizinde transferi aynı gün yapılmıştı. Dolayısı ile tahlil günlerimizde aynı benilk günler kasık ağrılarım vardı ama iki gündür azaldı nerdeyse hissetmiyorum.Kan , leke hiç bir belirti yok. Korkmaya başladım .İnşallah hayırlısı olur.
hanımlar merhaba benimde 7 günüm dün akşam bir damla pembe kan geldi gelebilir demişti hemşire endişelenme dedi onun dışında hiç belirtim yok hayırlısı olsun diyorum rahatlamaya çalışıyorum...[/QUOTE
Canım ikimizinde transferi aynı gün yapılmıştı. Dolayısı ile tahlil günlerimizde aynı benilk günler kasık ağrılarım vardı ama iki gündür azaldı nerdeyse hissetmiyorum.Kan , leke hiç bir belirti yok. Korkmaya başladım .İnşallah hayırlısı olur.
merhaba canım aynen bende öyle yok bir belirti anlamadım biraz göüs sızlama var okadar oda zaten olurdu adet öncesi evet canım hayırlısı olur umarım çok şey istemiyoruzki ama olmayıncada olmujyor malesef((
Transferin 6. günü bitti. yarin 7. gün. Kendimi yormadim ufak tefek isler yaptim banyoyu bende gec yaptim. Bakalim ne olacak. Birincisinde belirtim yok diye cok üzülmüstüm ve olmamisti. Simdi belirtim olacakmi diye vücudumu dinlemek istemiyorum. Cani veren rabbim isterse bebeklerimizi elimize verir. Senin icin cok sevindim. Allah tamamina erdirsin insallah.
hanımlar merhaba benimde 7 günüm dün akşam bir damla pembe kan geldi gelebilir demişti hemşire endişelenme dedi onun dışında hiç belirtim yok hayırlısı olsun diyorum rahatlamaya çalışıyorum...