- 4 Mart 2010
- 436
- 0
selam kızlar.bugün transferden sonra 9.günüm dünden beri hafif bi kanamam var böyle olup pzitif sonuç alan var mı ?
mrb diana doktorunla paylaşmanı tavsiye ederim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kızlar.bugün transferden sonra 9.günüm dünden beri hafif bi kanamam var böyle olup pzitif sonuç alan var mı ?
kızlar meraba ben geçen cuma transfer yaptırdım p.tesi sonuç alacam ama ben de sadece gaz ve her adet öncesi olur sanırım tutmadı neyse kısmet 2. ye artık
kızlar meraba ben geçen cuma transfer yaptırdım p.tesi sonuç alacam ama ben de sadece gaz ve her adet öncesi olur sanırım tutmadı neyse kısmet 2. ye artık
slm arkadaşlar !!! ben yeni geldim aranıza..sizleri uzun zamandır takip ediyordum ve tüp bebk konusunda gerçekten umut oluyorsunuz bana....bugün transferimin 7. günü..karnım belim felaket ağrıyor.gür die hasta olcam sankii ((( sivilcem çıktı herzaman üşüme olurdu adetten önce üşümemde var..acaba tutmuş olsa bebişim tüm adet belirtileri görürmüyüm..lütfeeennn yardımmm (((((((((
arkadaşlar hapşırmanın bi tehlikesi var mı ??? tutunamayı engeller mi 5. günden sonra..çünkü ilk günler hapşırmamak için kendimi sıktım hep...şimdide tozlardan dolayı beni bi hapşırık aldı napmalıyım...???