Tüp bebek sonrası gebelik hamilelik belirtileri nelerdir

kızlar meraba ben geçen cuma transfer yaptırdım p.tesi sonuç alacam ama ben de sadece gaz ve her adet öncesi olur sanırım tutmadı neyse kısmet 2. ye artık

kızlar meraba ben geçen cuma transfer yaptırdım p.tesi sonuç alacam ama ben de sadece gaz ve her adet öncesi olur sanırım tutmadı neyse kısmet 2. ye artık

hayırlısı olur inşallah tutunur kafana takma canım bende yarın sonuç alıcam kısmetse bendede hiç belirti yok korkuyorum.2 denemem zaten hayırlısı.

morelini bozma canım benimde hiç belirtim yoktu olmadı demiştim hatta ilaçlarımı kullanmadım son iki gündede pozitif çıktı şok oldum sanırım tüp bebekte belirti aramamak lazım şuanda bile belritim yok gibi birşey dogal hamileliklerde belirtiler olmuyor sanırım takmayın kafanıza fazla

slm arkadaşlar !!! ben yeni geldim aranıza..sizleri uzun zamandır takip ediyordum ve tüp bebk konusunda gerçekten umut oluyorsunuz bana....bugün transferimin 7. günü..karnım belim felaket ağrıyor.gür die hasta olcam sankii ((( sivilcem çıktı herzaman üşüme olurdu adetten önce üşümemde var..acaba tutmuş olsa bebişim tüm adet belirtileri görürmüyüm..lütfeeennn yardımmm (((((((((

Bebekdelisi cnm kendini bu kadar yıpratma lütfen bekle daha 7. gününmüş.Üzülmek için çok erken hayatım bak bebişinide etkiliyorsun.Benim hiç denemem olmadı temmuzda başlayacağım aama burdan okuduklarıma bakılırsa 7. gün çok erken...İçin rahat etmiyorsa 10. gün kan testi yaptır.
5 gün sonra mutlu haberini vermen dileğiyleee canım a.s.
Hangi hastanede tedavi oldun a.s.

Canım benim, çoğu arkadaşımdan adet belirtilerinin aynısını yaşayıp (bunun sebebi de hamile olsanda o dönmde rahim kasılmaya devam edebiliyormuş) sonrasında hamile olduklarını duydum ama kendimde böyle olmadı. ılk iki denemem başarısız oldu, her ikisinde de transfer sonrası bekleme döneminde adet belirtilerini yaşamıştım. Sonra kendiliğimden hamile kaldım (düşükle sonuçlandı ama olsun, hamile kalabildiğime bile şükretmiştim) ve kendiliğinden hamile kaldığım dönemde de adet belirtilerimi aynen yaşadım. Yani kısacası demek istediğim; biliyorum çaresizce ufacık bir belirti, bir işaret arıyoruz, o duyguyu hissetmek istiyoruz ama maalesef belirti pek olmuyor. Belirti olsa da bu kişiden kişiye hatta benim örneğimdeki gibi günden güne farklı olabiliyor. En iyisi umudunu kaybetmeden, dualar ederek beklemek. Bu beleme sürecinde kendini yatağa hapsetme, sevdiğin şeyleri yap yoksa düşün düşün kafayı yeme noktasına geliyorsun. Benim şu anda 3. denemem yapıldı, bu cumartesi testim var ve adet belirtilerini az da olsa yine yaşıyorum ama umudumu hiç kaybetmemeye çalışıyorum. Allah'ım benim ve burda bekleyen tüm anne adaylarının bebeklerine can versin diye dua ediyorum.

aminnnn canlarımmmzemuszemus sağolunnn....tek embriyo transfer edildiği için bu kadar endişeliyim..yasalar gereği çoğulş transferim olmadı o yüzden çok korkuyorum..ama yinede içimi rahatlattınız çoookkkk teşekkürler ilginize opuyorumnanaktan
bu arada hastanem ERDEM HASTANESı ÜMRANıYE ....

arkadaşlar hapşırmanın bi tehlikesi var mı ??? tutunamayı engeller mi 5. günden sonra..çünkü ilk günler hapşırmamak için kendimi sıktım hep...şimdide tozlardan dolayı beni bi hapşırık aldı napmalıyım...???

dinlendin mi çalıştın mı transfer sonrası?

ArkadaŞlar testımı verdım geldım....cevaptan Çookkk korkuyorumm...aĞlamalar baŞladı...umarım ınŞ. HamıŞımdır....

cnm kendini üzmen ve stres yapmandan daha zararlı bişey yok bebeğin için. ona rahat ve huzurlu bir vücut hazırlamalısınki oda güvenle tutunsun. hapşırmak filan etkilemiyor merak etme. ben transfer sonrası üşütmüş gibi olmuştum ateşim çıkmıştı, öksürük hapşırık hepsi vardı. bikaçgün kendiliğinden geçti. hadi toparlan üzme kendini.iyi haberlerini bekliyoruz..

arkadaşlar merhaba..bende yazıları hep takip ettim ve ilk defa yazıyorum..benimde transferin 10. günü ve stresten ölmek üzereyim..beklemek çok zor..Allah herkese hayırlı haberler verir inşallah

kızlar benimde test günüm 3 temmuz ve çok hafif bir karın ağrısı dışında bir belirti yok.allahım inşallah bebeğimi bana bağışlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…