Tüp bebek sonrası gebelik hamilelik belirtileri nelerdir

kızlar benim günde 3-4 defa kasıklarımda sanki çekilme gibi ağrı oluyor. kasılma gibi sanki rahimimin tüm sınırlarını hissediyorum aşağı çekiyo gibi oluyor. sizede oluyormu?

korkuyorum böle sancı gelince sanki kanamamda olcakmış gibi oluyo ama çok şükür sorun yok. dr.umu aradım sordum rahim büyüdüğü için olabilirmiş. sorun değil dedi. sizdede oluyomu? buarada transferimin 17.günü oldu bugün.

canım benim sonucum 2 yani negatif çok üzgünüm(

canım çok geçmiş olsun.böyle anlarda ne denir bilemiyorum. üzülmemeye ve önüne bakmaya çalış olurmu :1closedeyes: sakın umudunu yitirme eninde sonunda alıcan sende kucağına bebişini opuyorumnanaktan

evet yaa çok ilginçti.yarın akşama kadar etkisi geçer heralde bu saatlerde yapıcam o da negatifi görürsem hastaneye biraz daha sakin giderim diye.1 gün kaldı sürekli ağlıyorum yaa kendime moral vermeye çalışıyorum ama bir yanım hep hüzünlü.sabır Rabbimm.ne güzel bebeğin büyüyo tadını çıkar inşallah hep güzel geçer hamileliğin canım jele daha ne kadar devam edeceksin peki?

hepinize teşekkür ederim tabi insanın cesareti kırılıyor bilemiyorum ne zaman tekrar denerim

benim transferden sonraki 8.gün kanamam oldu bende umudumu yitirmiştim 9.gün idrar testini o yüzden yapmıştım negatifi göriimde bebeğimi kaybettiğme kendimi alıştıriim diye ama testte ikinci çizgi çıktı.ertesi gün de zaten kan testi günümdü 10.gün değerim 168 çıktı.çok şaşırmıştım. ama idrar testinede pek güvenme bhcg kanda belli bir seviyeye gelmeden idrara geçmediği için her zaman hemen ikinci çizgi çıkmayabiliyor. değerin yüksek olursa çıkıyor. inşallah sende olumlu sonuç alıcaksın merak etme. sanırım 10 . haftya kadar kullandırılıyormuş.bende tam olarak bilmiyorum bu cmtsi keseyi görmeye gidicez o zmn konuşuruz dr.la.

Bgulens umudunu yitirme, yeshill yansıma sizi de kutlarim. Darisi bizim basimiza. Sormak istedigim bir sorum var. ben de test yaptidim pazart. gunu ve negativ sonuc aldim. Ancak hala hasta olmadim. ılaclarin geciktirdigini okumustum. ıcinizden bilen var mi ne kadar sure sonra adet geliyor. olması gereken gunu 3 gun gecti de.Tesekkurler

merhaba arrkadaşlar benim bugün 8, günüm dün sabah test yapmıştım çok erken biliyorum ama rüyamda pozitif çıktığını görünce dayanamadım :)) 5-10 dk sonra çok silik ikinci çizgi çıktı sonucu çok merak ediyorum belirtim de yok rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah

Canım ilk tebrik eden ben olayım, o ikinci çizgi hamilelik olmadan kolay kolay çıkmıyor:))) aynısı bana da 7. gün oldu. Ben de bir sürü paranoya yaptım, doğru mu görüyorum, çıkmış olabilir ama kimyasal da olabilir filan diye, çünkü kimyasalda bHCG önce testte çıkacak kadar yükseliyor sonra yine düşüyor. O yüzden 2 gün sonra tekrarladım. Daha koyu çıktı. Sen de cuma günü tekrarlarsın, daha koyu çizgini görünce ferahlarsın. İnşallah bebeğin seninledir:)))))))))

cnm bende 9.günü silik görmüştüm hatırlarsan.ondan sonra 2 günde bir yaptım idrar testi hep daha da belirginleşti. demekki dedim değerim artıyor. hatta dün akşam da yaptım tamamen çıkmıştı 2 çizgide zemuszemus cuma akşamı tekrar yapıcam. kimyasal gebelikl olsa kanda değer düştükçe idrarda da silikleşir diye düşünüyorum ondan yapıyorum CADIARZU

benim de olmamıştı cmrt. ilaçları bıraktım bugün oldum progestanın etkisiyle olmuyor

benim de olmamıştı cmrt. ilaçları bıraktım bugün oldum progestanın etkisiyle olmuyor

arkadaşlar ben ilaçları bıraktıktan 3 gün sonra olmuşum. Bir önceki adetinizden hesap yapmak çok doğru değil çünkü kullandığımız ilaçlar o hesabı zaten şaşırtıyor. En doğrusu ilaçları bıraktıktan sonrasına göre saymak.

mrb
bizim de 3 yıldır cocugumuz olmuyor bize de sadece tüp bebek yoluyla cocuk sahıbı olabılecegimizi soylediler biz de kı problem esimin sperm de canlı hücrenin çok düsük olması biz de eylul gibi tüp bebek yapmayı dusunuyoruz umut tüp bebek merkezin de emre bakırcıoglu diye bir dr. var ona gidecegiz eger bir aksilik olmaz ise sen gittigin yerden memnunmusun?paylasırsan sevinirim

slm arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım 5 yıllık evliyim bir aşılama ve bir tüp bebek denemm oldu yani bu denenmem ilk allahın izniyle umarım tutar. hepimizinki tüp bebek yaptırdım bu gün transferimin 3. günü çok heycanlıyım cok agrım var gerci bu d.r bunların transferden sonraki ilk 3gün normal oldugunu söyledi büyük güne 9 gün var mayısın 6da test yaptırmaya gidecem inş sonuç güzel olur gerci pek umudum yok benim transfer cok zor geçti neyse umarım hepimiz biran önce bebejklerimizi allahın izniyle kucagımıza alırız.

Son düzenleme:
inş hepimiz hayırlısıyla alırız ama dedigim gibi pek umudum yok ben tranferim çok zor geçtii 3 kez masadan kaldırdılar bilmiyorm birde ilk denemem o yüzden çok korkuyorm genede mevlam hayırlısı neyse onu versin bizim için inş

Son düzenleme:
arkadaşlar benle konuşcak biri yok mu?senağlamasenağlama

Son düzenleme:
canım benim sonucum 2 yani negatif çok üzgünüm(

kızlarrr hem çok mutlu olduğum için hemde sonucu negatif olanlara umut olsun diye yazmak istedim biliyorsunuz geçen ay tüp bebek deneyimim başarısızdı bu ay kendiliğimden hamile kaldım çok mutluyum umarım sonuna kadar herşey iyi gider allah herkese nasip etsin:)

Merhaba, Araniza yeni katildim. Biraz önce embro transferim yapildi. 2. ICSI denemem. Simdi 2 hafta dinlenme zamani. Ilk denememide 2 hafta boyunca yattim dinlendim ama sonuc negatifti. Bu sefer rahat olmak itiyorum. Sizler nasil davraniyorsunuz?

Son düzenleme:
cok sevindim. Allah tamamina erdirsin. Bebeciklerin ne zaman ve nasil geleceklerini kimse bilmiyor onlar gelmeleri gerektigi zaman geliyorlar. Tebrikler ve mutluluklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…