canım benim sonucum 2 yani negatif çok üzgünüm(bgulens inşallah herşey dilediğin gibi olur, hamilesindir.. Haberlerini bekliyorum :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım benim sonucum 2 yani negatif çok üzgünüm(bgulens inşallah herşey dilediğin gibi olur, hamilesindir.. Haberlerini bekliyorum :)
canım benim sonucum 2 yani negatif çok üzgünüm(
cnm ben progynex tablet kullanıyorum vaginal yoldan günde 3 kez.hemşire bana yerleştirdikten sonra 10 dk sırtüstü yat dedi. bende yatıyorum ama sonrasında ilk wc ye gidişimde bir kısmı çıkıyor. bence sende 10-15dk yatıp öle kalk. birde bende geçen idrar testi yaptım ama bu ilacı kullandıktan 2 saat sonraydı idrarda ilacın partikülleri vardı test bi tuhaf oldu turuncu renk aldı ekranı. artık ilacı uygulamadan önce veya uyguladıktan 5 saat sonra yapıyorum testi sanada tavsiye ederim bence jel etkilemiş olabilir.
evet yaa çok ilginçti.yarın akşama kadar etkisi geçer heralde bu saatlerde yapıcam o da negatifi görürsem hastaneye biraz daha sakin giderim diye.1 gün kaldı sürekli ağlıyorum yaa kendime moral vermeye çalışıyorum ama bir yanım hep hüzünlü.sabır Rabbimm.ne güzel bebeğin büyüyo tadını çıkar inşallah hep güzel geçer hamileliğin canım jele daha ne kadar devam edeceksin peki?
merhaba arrkadaşlar benim bugün 8, günüm dün sabah test yapmıştım çok erken biliyorum ama rüyamda pozitif çıktığını görünce dayanamadım :)) 5-10 dk sonra çok silik ikinci çizgi çıktı sonucu çok merak ediyorum belirtim de yok rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah
Canım ilk tebrik eden ben olayım, o ikinci çizgi hamilelik olmadan kolay kolay çıkmıyor:))) aynısı bana da 7. gün oldu. Ben de bir sürü paranoya yaptım, doğru mu görüyorum, çıkmış olabilir ama kimyasal da olabilir filan diye, çünkü kimyasalda bHCG önce testte çıkacak kadar yükseliyor sonra yine düşüyor. O yüzden 2 gün sonra tekrarladım. Daha koyu çıktı. Sen de cuma günü tekrarlarsın, daha koyu çizgini görünce ferahlarsın. İnşallah bebeğin seninledir:)))))))))
benim de olmamıştı cmrt. ilaçları bıraktım bugün oldum progestanın etkisiyle olmuyorBgulens umudunu yitirme, yeshill yansıma sizi de kutlarim. Darisi bizim basimiza. Sormak istedigim bir sorum var. ben de test yaptidim pazart. gunu ve negativ sonuc aldim. Ancak hala hasta olmadim. ılaclarin geciktirdigini okumustum. ıcinizden bilen var mi ne kadar sure sonra adet geliyor. olması gereken gunu 3 gun gecti de.Tesekkurler
benim de olmamıştı cmrt. ilaçları bıraktım bugün oldum progestanın etkisiyle olmuyor