Tüp bebek sonrası gebelik hamilelik belirtileri nelerdir

Benimde ilk denemem 5. Gün transferi yapıldı . Bugün 4.gün adet olacakmış gibi hafif ağrılar var. Bide ilaçlardan sanırım çok duygusalım herşeye ağlıyorum:)26 Şubat test tarihim Allah hepimiZe nasip etsin

Benim ilk denememde oldu transferim 13.02.14 de 5.gün blast transferi yapıldı.Hastaneden çıktıktan sonra eşimle markete gittim alışveriş yaptım çok rahattım.2 gün evde dinlendim ve 4.gün ohss oldum hastaneye yattım orda b hcg baktılar 5.gün değerim 14,7 ydi dr bile şaşırdı erken diye emin olmak için 6.gün bi daha yapıldı 29,22 çıktı hamileydiiiim 9.gün tekrar test yaptırdım 231 çıktı ve 12.gün test günümde 850 çıktı.şimdi 1 hafta sonra kontrole gidicez kese ve kalp için.Ama içim içimi yiyo her şey yolunda mı diye...:18:

cnm içini ferah tut ohss senin elinde olan bişey değildi nede olsa ,o durumda bile tutunmuş korkma sen,umarım herşey yolundadır cnm

cnm son durumun nedir merak ettim seni??

cnm içini ferah tut ohss senin elinde olan bişey değildi nede olsa ,o durumda bile tutunmuş korkma sen,umarım herşey yolundadır cnm

cnm son durumun nedir merak ettim seni??

allaha şükür herşey yolunda gibi ctesi dr a gidecem keseye bakacak .umarım herşey herkesin gönlüne göre olur .Sorduğunuz içinde çok tşk ederim

allaha şükür herşey yolunda gibi ctesi dr a gidecem keseye bakacak .umarım herşey herkesin gönlüne göre olur .Sorduğunuz içinde çok tşk ederim

aaa çok sevindim inşallah bir sorun sıkıntı olmayacak bebişin sana ordan el sallayacakrabbim gönlüne göre versin bekletmesin,güzel heyecanlar bunlar..benimde salı test var,10.günü olacak teyzesi umarım benimledirler

selam test yaptınmı sonucu merak ettim ?ben keseyi gördüm acaba kalp sesi kaçıncı haftada duyulur merak ediyorum??5+5 te gittim kese var ama kalp atışı yok dedi vajinal baktırmadım bakalım 7 haftada gel dedi hayırlısı artık.Umarım herşey gönlüne göre olur seninde

benim negatifinşallah sınavlarım bitsin 5.yi deneyeceğim,cnm dert etme kalp atımı için erken,duyulur duyulur sen merak etmeben doktor değişip neden araştıracağım işim çok dua et tatlım

Slm kizlar bn buralarda yeniyim 24 yasindayim 7 yillik ewliyim we hipo hipo hastasiyim bilen bilir 2 asilama sonuc negatif we bu ayin 20snde tup bebk yptim 3 yumurta toplndi bi tane olustu ayin 2 snde kan testi yptiracagim nolur dua edin bu transfrdn snra 4.gnum ve cok heycnliyim asiri dercede adet sancisi cekiyorum belim we transfer edilen sag yumurtam cok agriyo normalmi bu bnm gibi olan arkadaslar warsa nolur bilgi werin uyku uyumaz oldm rabbim hepimzn bebislerini saglikli bi sekilde kucagimiza almayi nasip etsn amn

Transferin ikinci gününden beri devam eden kasik agrilarim oldu adet sancisi gibi ayni.simdilik hamile oldgmu öğrendim bakalim devam eder inşallah :)

Transferin ikinci gününden beri devam eden kasik agrilarim oldu adet sancisi gibi ayni.simdilik hamile oldgmu öğrendim bakalim devam eder inşallah :)
Bitanem baska baslıklar altında yazıstık hamıle oldugunu bılmıyordum benım sıkıntılarıma cevap vermekten ben bısey sormamıstım sana hayırlı olsun ALLAH 9 ay bebısını senınle tutsun

Bitanem baska baslıklar altında yazıstık hamıle oldugunu bılmıyordum benım sıkıntılarıma cevap vermekten ben bısey sormamıstım sana hayırlı olsun ALLAH 9 ay bebısını senınle tutsun

Canim önemli değil:)) teşekkür ederim darisi basina inşallah

Amin İnşallah canım bakalım beklemedeyım

Kızlar merhaba.. Bu sayfayı başından beri okudum.. Okudukça dua ettim, kimine üzüldüm, kimine sevindim.. Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah.. Benimde transferimin 7. Günü.. Yarın merakından idrar testi yapıcam galiba :) bende ilk 3 gün adet sancısı gibi oldu.. Ama sonrasında hiç birşey hissetmedim.. Merakla sonucu bekliyorum.. Sizin sonuçlar nedir insallah olumludur..

Selam arkadaşlar benimde 3.denemem bugun trasferimin 7.günü bendede kasık agrıları ilk günden devam ediyor bugunde Gögüs kenarlarımda acı var.....ilac ve igne cok kullanıyorum doktırum cok ama cok iyi rabbim inşallah güzel haberler almayı nasip eder kalbim iyi haber diyor ama tabiki önce Allah..olurda olumsuz haber alırsam cok üzülecem tabikide ..ama doktorum cok yine ona giderim ..ama inşallah gerek kalmaz..RABBİM HEPIMIZE HAYIRLI EVLATLAR NASİP ETSİN

Merhabalar, başlığı görünce bende yazmak istedim. Bizde 1,5 senedir uğraştık bir sıkıntımız olmamasına rağmen olmadı bir türlü bebeğimiz, Yeditepe Üniversitesi Tüp bebek bölümüne gitmeye karar verdik, doktorumuz Cem bey ve ekibi çok ilgilendiler saolsunlar ve tüp bebek yapmaya karar verdik. 5. gün transferi oldu ve sonucumuzu öğrendik Allah'a çok şükür pozitif iş şimdi 1 hafta sonra keseyi görmeye kaldı ama belirtilere gelince, transferin olduğu gün 10 saniyelik bir kasılma hissettim onun dışında adet sancısı gibi ara ara sancılardan başka bir şey hissetmedim diyebilirim. Göğüslerim bile çok hafif şişti önceden adet zamanlarımda daha fazla şiştiği bile olmuştu. ben en çok onu kafaya takmıştım göğüslerim belli belirsiz şişti olmadı galiba diye ama çok şükür ki kanda gebelik çıktı, Allah'ım inş sağlıcakla kucağımıza almayı da nasip eder ve isteyen herkese verir.

kardes nasilsinyaa seni mayis haziran topigimizden hatirliyorum masallah az kalmis yaa Rabbim hayirlisi ile kucagina almayi nasip etsin :) hatirladinmi

Ayy tatlım herkesi hatırlıyorum valla :) sen naptin ? Allah razı olsun az kaldı benim ya

Ayy tatlım herkesi hatırlıyorum valla :) sen naptin ? Allah razı olsun az kaldı benim ya
Masallah canim.. bende yenice dondurulmuslarimla transfer oldum sonucu bekliyorum bakalim sali alacagim sonucu Allah izin verirse Rabbim tum bekleyenlere sabirla guzel sonuclar nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…