Canim bizim de arkadaş yaptırdı onların tavsiyesi üzerine Turgut beye gittik inan her muayene ye gittiğimizde buyrun geçmiş olsun hoşgeldiniz ben bu üç kelimeden başka bi kelime duymadım kendisinden ben bu duruma doymuş insanlar diyorum ne kadar doyarsa o kadar ilgisiz oluyorlar kimsenin kimseden haberi yok o kadar diyim sana şikayetimizi bildirdik zaten yetkili yere hani olup olmadığını söylemesi önemli değil bi güler yüz bekliyor insan sonuçta kaçıncı denemen olursa olsun ilgi bekliyor zor çok zor bir süreç
Benim'de bironceki denemem orada oldu. Maslak Acibadem. Neden memnun kalmadin. Benim sonuc 0'di malesef. Ben acikcasi cok kalabalik buldum. Transferden sonra yarim saatten fazla yatakta tutmadilar. Acikcasi kucuk buldum mekani. Kibris deneyimin nasil. Tavsiye edermisin canim? Fiyatlar ayni Istanbul gibimi? hizmet nasil? Ben Ingiltere'den cok duydum Kibris'a gideni..[/QUOT
acıbadem de tüp bebek öncesi tedavi gördük eşimle ve doktor bizimle her gittiğimizde sadece 5 er dk ilgilendi ben orda tüp bebek aşamasına geçmedim bile zaten doktorda erteliyordu ve eşimle araştırdık ve hemen kıbrısla irtibata geçip tüp bebek iğnelerine başladım ve kıbrısa gittik eşimle yurtalarım toplandı 4.gün transferim yapıldı 2 saat kıpırdamadan yatırdılar ve kıbrısa tüp bebek için gelen çok kişi var sadece türkiye değil diğer ülkelerdende benim ilk denemem eğer tutmazsa yine giderim kesinlikle tavsiye ediyorum ama bana göre pahalı 3500 euro ve eğer uçak biletini oteli onlar ayarlıyorsa +700 euro 4200 euro verdik
Herhalde ilaclar dahil degil buna galiba. 3500 Euro icinde ilaclarda varsa aslinda iyi fiyat derim.
Herhalde ilaclar dahil degil buna galiba. 3500 Euro icinde ilaclarda varsa aslinda iyi fiyat derim.
hayır ilaçlar dahil değil
göğüs ağrısı transferden önce vardı sadece bugün kaşıntı oldu ve geçti akıntı ise kullandigim jelden dolayi var varsa da öbür türlü anlayamam çünkü o da aynı akıntı gibi sen kullanmıyor musun birde gaz sorunum var önceden de gazlı biri olduğum için oda belirti olarak göremiyorum nasip herseyin hayırlısı sen benden öncesin test yaptırmayı düşünüyor musun hastaneye gitmeden önce
Senin gibiyim jel cok sinir bozucu bende bayagi bir sorun oldu. Tahris ediyor ve kasiniyor. Kullandigim 10 gun hic disari akinti olmadi o yuzden bayagi rahatsizlik veriyor. Bende de hic belirti yok. Goguslerde de pek bir velirti goremiyorum. Ama su an itibariyle pekde artik dinlemiyorum kendimi. Herkes baska birsey soyluyor. Bunun belli bir belirtisi yok. Kendimizi kasiyoruz galiba. Olacagi varsa oluyor ben oyle anladim bu isten.
Aynen öyle kendimizi kasıyoruz Rabbim sabrımızı bol versin hayırlı sonuçlar nasip etsin
Bu arada belirti ler varmı sende ne bileyim iste psikolojik ama yinede varmı paylaşırmısın[/Q
ilk 3 gün adet sancısı gibi sancım vardı kıpırdadığımda güldüğümde öksürdüğümde kasığım acayip arıyodu 4.gün geçti şimdi belimde çok hafif ağrı var ama ara sıra hissediyorum dokunduğumda göğüslerim ağrıyor ve sağ yumurtalığıma doğru ağrım var dün yatarken sağ tarafıma dönemiyordum hatta bunlar kullandığım ilaçlardan mı yoksa hamilelik belirtisi mi bilmiyorum ama
hayırlısı diyelim benim de 2 gün oldu transfer olalı dediğin gibi belirtilerim var..belirtisi olup da hamile kalanlar söylese de bilsek...biri bişeyyy söylesinnnn :18::18:
Kizlar benim transferim persembu gunu oldu 5.embriyosuydu ama benim belim kasiklarim cook agriyo dun gece uyku uyuyamadim belimin agrisindan...dun hemsireyi aradim ağrı olmasi cok iyi dedi rabbim ins hepimize guzel sonuclar nasip etsin :)
kaç tane transfer ettiler peki..
Tek transfer oldu canim :)
Merhaba arkadaslar bahçeci fulyadan güvenç beyin hastasıyım 2 tane 5.gün embriyosu transfer edildi.transferden sonra ara ara gelip giden kasik agrisi agridan daha cok sızı şeklinde.ara ara bel agrisi ve transfer gününden beri ani hareketlerde göz kararmasi oldu bende.7.8 ve 9.günlerde idrar testi yaptim ilk gun silik sonraki 2 gün iyce koyulasti.cumartesi 10. günümdü kanda baktirdim 381 cikti.hemsiremi aradim hayirli olsun pazartesi tekrarla testi haber verdedi.simdi merakla ikizmi tekmi diye bekliyorum.cok heycanli bi sürec allah hepimizin yar ve yardimcisi olsun insallah.belirtileri merak eden arkadaslara yardimci olmusumdur insallah..
Merhaba arkadaslar bahçeci fulyadan güvenç beyin hastasıyım 2 tane 5.gün embriyosu transfer edildi.transferden sonra ara ara gelip giden kasik agrisi agridan daha cok sızı şeklinde.ara ara bel agrisi ve transfer gününden beri ani hareketlerde göz kararmasi oldu bende.7.8 ve 9.günlerde idrar testi yaptim ilk gun silik sonraki 2 gün iyce koyulasti.cumartesi 10. günümdü kanda baktirdim 381 cikti.hemsiremi aradim hayirli olsun pazartesi tekrarla testi haber verdedi.simdi merakla ikizmi tekmi diye bekliyorum.cok heycanli bi sürec allah hepimizin yar ve yardimcisi olsun insallah.belirtileri merak eden arkadaslara yardimci olmusumdur insallah..
canım hayırlı olsun çok sevindim içim bi hoş oldu bizde yarın kan tahlili vericez 12. günüm hem hüzünlüyüm hem sevinçli karnımda bi ağrıda var bilmiyorum adet belirtisimi gebelik belirtisimi çok ster altındayım Allahım bizleride sevindirsin
hayırlı olsun inşallah çifter çifter alırız bebeklerimizi kucağımıza en sağlıklı ve hayırlı bi şekilde :)