Tüp bebek sonrası gebelik hamilelik belirtileri nelerdir

haklısın güler yüz ilgi beklıyor inan bu süreçte.bnmde şuanda kasıklarımda belimde çok ağrım var hatta sol bacağıma vuruyor ALLAHııımmmm gecsin şu 1 hafta ...

Senin gibiyim jel cok sinir bozucu bende bayagi bir sorun oldu. Tahris ediyor ve kasiniyor. Kullandigim 10 gun hic disari akinti olmadi o yuzden bayagi rahatsizlik veriyor. Bende de hic belirti yok. Goguslerde de pek bir velirti goremiyorum. Ama su an itibariyle pekde artik dinlemiyorum kendimi. Herkes baska birsey soyluyor. Bunun belli bir belirtisi yok. Kendimizi kasiyoruz galiba. Olacagi varsa oluyor ben oyle anladim bu isten.

Aynen öyle kendimizi kasıyoruz Rabbim sabrımızı bol versin hayırlı sonuçlar nasip etsin

Arkadaşlar sonuç alan varsa paylaşsın sevincinize ortak olalım bizde moralli test vermeye gidelim bu mübarek cuma günü hepimizin duasına icabet etsin Rabbim

Kizlar benim transferim persembu gunu oldu 5.embriyosuydu ama benim belim kasiklarim cook agriyo dun gece uyku uyuyamadim belimin agrisindan...dun hemsireyi aradim ağrı olmasi cok iyi dedi rabbim ins hepimize guzel sonuclar nasip etsin :)

Kizlar benim transferim persembu gunu oldu 5.embriyosuydu ama benim belim kasiklarim cook agriyo dun gece uyku uyuyamadim belimin agrisindan...dun hemsireyi aradim ağrı olmasi cok iyi dedi rabbim ins hepimize guzel sonuclar nasip etsin :)

kaç tane transfer ettiler peki..

Merhaba arkadaslar bahçeci fulyadan güvenç beyin hastasıyım 2 tane 5.gün embriyosu transfer edildi.transferden sonra ara ara gelip giden kasik agrisi agridan daha cok sızı şeklinde.ara ara bel agrisi ve transfer gününden beri ani hareketlerde göz kararmasi oldu bende.7.8 ve 9.günlerde idrar testi yaptim ilk gun silik sonraki 2 gün iyce koyulasti.cumartesi 10. günümdü kanda baktirdim 381 cikti.hemsiremi aradim hayirli olsun pazartesi tekrarla testi haber verdedi.simdi merakla ikizmi tekmi diye bekliyorum.cok heycanli bi sürec allah hepimizin yar ve yardimcisi olsun insallah.belirtileri merak eden arkadaslara yardimci olmusumdur insallah..

canım hayırlı olsun çok sevindim içim bi hoş oldu bizde yarın kan tahlili vericez 12. günüm hem hüzünlüyüm hem sevinçli karnımda bi ağrıda var bilmiyorum adet belirtisimi gebelik belirtisimi çok ster altındayım Allahım bizleride sevindirsin

hayırlı olsun inşallah çifter çifter alırız bebeklerimizi kucağımıza en sağlıklı ve hayırlı bi şekilde :)

Sagol cnm bende yarin testi tekrarlicam insallah hepimiz en hayirli sonucu aliriz:)

tebrik ederim canım yaa darısı başımıza inşallah...

arkadaşlar inşallah hepiniz güzel haberler alır, yavrularınıza kavuşursunuz. Ben de tüp bebekle ikiz kızlarıma hamileyim inanın sizleri çok iyi anlıyorum ve okudukça o günlere dönüyorum. Bence belirtilere çok takılmayın benim doğru düzgün hiç belirtim yoktu. tahlile çok korkarak gitmiştim ama Allaha şükürler olsun betahcg 800lerde çıkmıştı.
umutlanmaktan çok korkuyordum süreçte, ama transfer olduğu andan itibaren hep bebeklerim benimle dedim. belirti olmasa da korksam da onlar benimle dedim. İnancınızı yüksek tutun bol bol dua edin hem rahatlarsınız hem de o süreci daha kolay geçirirsiniz. Bir de bence 12. günü beklemeden test yapmayın, çünkü yanıltıcı sonuçlar moral bozabilir. İnşallahhhh mutlu haberlerinizi duyacağız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…