Masallah canim.. bende yenice dondurulmuslarimla transfer oldum sonucu bekliyorum bakalim sali alacagim sonucu Allah izin verirse Rabbim tum bekleyenlere sabirla guzel sonuclar nasip etsin
Desteğin için teşekkür ederim zelit. 2 senedir uğraşıyorum. 8 haftalık düşüğüm var ve 2 tane de biyokimyasal gebeliğim var. Bu ilk tüp bebek denemem ama ilaçlardan ve sürekli umutlanmaktan çok yoruldum. Allah hepimizin kucağını doldursun inşallah.Bence 9.gün idrarda çıkması için çok erken, hem de akşam yapmışsın, bence kanda sonuçlanana kadar hiç moralini bozma
Amiiiin:) bence senin şansın daha yüksek demek ki hamile kalabiliosun, biz nerdeyse 1,5sene uğraştık ama olmadı. En sonunda tüp bebek yaptık çok şükür ilk denemede tuttu.Desteğin için teşekkür ederim zelit. 2 senedir uğraşıyorum. 8 haftalık düşüğüm var ve 2 tane de biyokimyasal gebeliğim var. Bu ilk tüp bebek denemem ama ilaçlardan ve sürekli umutlanmaktan çok yoruldum. Allah hepimizin kucağını doldursun inşallah.
Tebrik ederim canım :) Güle güle büyüt inşallah bebişini. Benim kafamda hep tutunma problemimi var acaba diye bir soru var. Bir şekilde o embriyolar bende kalmadı işteAmiiiin:) bence senin şansın daha yüksek demek ki hamile kalabiliosun, biz nerdeyse 1,5sene uğraştık ama olmadı. En sonunda tüp bebek yaptık çok şükür ilk denemede tuttu.
Bi kere olması sıkıntı olduğu anlamına gelmez ki, az kaldı öğrenmene iki üç sabret oyalanmaya çalış kandaki sonuca göre inş güzel haberler alırsın:)Tebrik ederim canım :) Güle güle büyüt inşallah bebişini. Benim kafamda hep tutunma problemimi var acaba diye bir soru var. Bir şekilde o embriyolar bende kalmadı işteyine aynı şey olacak diye korkuyorum.
Açıkçası ben çok obsesif davranmadım, o akşam misafir bile ağırladım, günlük hayatınıza devam edebilirsiniz, sadece yukarıya uzanıp bişey almayın ve gebelik ile ilgili sonucu öğrenene kadar birlikte olmayın dediler,Allah'ım isteyen herkese nasip etsin inştranferden sonra neler yapilmali. hamile kalan arkadaslar bilgilendirebilirmisiniz?
kimi yat surekli diyor kimi yatma diyor hangisi dogru dur . ne yapsam bilemedim.
cok tesekkur ederim... bilgilendirdiginiz icin.. sanirim relaks olmak lazim.Açıkçası ben çok obsesif davranmadım, o akşam misafir bile ağırladım, günlük hayatınıza devam edebilirsiniz, sadece yukarıya uzanıp bişey almayın ve gebelik ile ilgili sonucu öğrenene kadar birlikte olmayın dediler,Allah'ım isteyen herkese nasip etsin inş