Tüp bebek sonrası gebelik hamilelik belirtileri nelerdir

arkadaşlar malesef negatif sonuç aldık biz aslında bekliyordum çünkü karnıma ağrı giriyordu her girdikçe hep ağladım olmadı diye nasip nasipten öte yol yok ne yapalım diyecek kelime bile bulamıyorum Rabbim sabır versin
bekleyenlerede nasip etsin inşallah hayırlı evlatlar benim olmasa bile çevremde ve sizlerin haberini almak bile mutlu ediyor

vsa inan çok üzüldüm keşke hepimiz olumlu sonuçlar alabilsek ama olmuyor işte bende 7.gün test yaptım 36 çıktı idrarda silikti bugün idrarı iki kez tekrarladım iyice belirginsizleşmiş sanırım benimde olmadı ama olsun hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun

sağol cnm tabiki hayırlısı bu yola başlarken temennimiz hayırlısını istemek değilmi sonuçta ortada yani hayırlı olan bu bizede şükür etmek düşer.sen ne yaptın sonuç nasıl inşallah olumludur?

bugün test yaptım olumlu çıktı inşallah sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eder rabbim hepimize

bugün test yaptım olumlu çıktı inşallah sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eder rabbim hepimize

hayırlı olsun cnm Allah tamamına erdirsin kendini boşa üzmüşsün test yapıp bak olumlu çıktı demekki pekte belirti aramamak lazımmış kaçıncı denemendi ve sıkıntınız neydi sakıncası yoksa?

valla kızlar ben 3 kere tüp 2 aşılama denedim.ama sakın kendinizi dinleyip belirtilere falan takılmayın.kendinizi üzersiniz.biliyorum elimizde diil.ister istemez belirti arıyoruz.bende butun belirtiler vardı.kasıklarımda batma vardı.yani ne derseniz vardı.ve ben hiç bukadar umutlanmamıştım.hatta 11. gunu idrarde silik ikinci çizgi bile cıktı.okadar sevinmiştimki .ağlamıştım.ama ertesi gun kanda negatif çıktı.sizi üzmek istemem ama belirti falan yalan.kendimizi kandırıyoruz.rabbim yardımcımız olsun.cok zor coooooooooook..

Merhaba canim ben yeni üye oldum dualarimiz seninle. Benindwe 2.denemem.ilk denemem cok rahatti sadece erken kanamam oldu test 5 gün kala ve tutmadi.bu ikinci denememde pazartesi blastosist transferi edildi2tane.transferden düne kadar cok karnim yani kasiklarim cok agriyor bugün biraz az. Hep dinlenerek isimi yapiyorum daga cok uzanmak iyi geliyo . gögüslerim dış tarafi kenari aciyo elleyince ve damarlari belli oluyo.agrimdan dolayi erken kanamam olur diye cok korkuyorum testim 12 . gün haftaya cuma. Bugün 5 gün transferde sayilirsa.ve cok yorgunum.ne olur cevap verin acaba tuttumu

belirtiler için erken daha 5. gün...
kullandığın ilaçlar varsa onlarda etkilemiş olabilir..
inşallah tutmuştur...

belirtiler için erken daha 5. gün...
kullandığın ilaçlar varsa onlarda etkilemiş olabilir..
inşallah tutmuştur...

Sadece crinone kullaniyorum jel. Ve kan pihitlasmasi hapi ve pyogynova bugün agrilarim biraz daha az acaba tutundularmi ondan mi cok agridiki. Benim yasadiklarimdan yasayanlar varmi

Biliyorum ki benim gibi buraya yazmadan takip eden bir sürü kadın var
Ben 4 yıl boyunca normal yollardan çocuk sahibi olamamış , yumurta takibi, aşılama süreçlerrinden sonra Tüp bebek tedavisi ile ilk denemem de hamile kaldım
Doktorum: cankat kliniğinden Erhan cankat; işlemler de Bahçeci tüp bebek merkezinde oldu
Tüp bebek sürecim çok rahat geçti
Ancak transfer sonrası; insan ister istemez kendini dinliyor
Ben transfer sonrası çalışmadım- çok hafif işler yaptım ve dua ettim
Belirti olarak sadece göğüs şişliğim vardı ve test güne 2-3 gün kala regl sancısına benzer sancılar
Kendinizde çok belirti aramayın
Transfer sonrası günleriniz ne kadar rahat geçerse o kadar iyi

Allah herkesin gönlüne göre versin

Sevgiler

cnm tskler bilgi icin sen daha yeni hamilemisin benimde yarin test gunum ins bende yarin pozitifimi alirim

Transferimin 10.günü idrar testi yaptım negatif çıktı kan testi yarın yapılacak oda negatif çıkar diye çok korkuyorum bu şekilde olup hamile olan varmı

Transferimin 10.günü idrar testi yaptım negatif çıktı kan testi yarın yapılacak oda negatif çıkar diye çok korkuyorum bu şekilde olup hamile olan varmı

ben varım canım bennnn, kanda bile ilkten negatif sonradan pozitif çıktı bende canını sıkma yarını bekle Allahın izniyle tutunmuştur inşallah bebişin...

idrar da negatif çıkması cok normal . hemen ıdrarda çıkmaz. kanda baktırsaydın belki çıkar. benımde dün 10.gundu kanda yatırdım ama negatıf cıktı. 12.günde yıne kanda yaptıracam. pek umudum yok ama belkı olur...

ben varım canım bennnn, kanda bile ilkten negatif sonradan pozitif çıktı bende canını sıkma yarını bekle Allahın izniyle tutunmuştur inşallah bebişin...

Pelinsercan arkadaşım senın kanda ılk degerın negatıf kac cıktı. sonra kaçıncı gun pozitif cıktı. benım 10 gun degerım 0.1cıktı. 12. gun yarın yaptıacam ama pek umutlu degılım. ınşallah benımkıde pozitif çıkar senın gıbı

8 senedir beklediğim özlemim gerçekleşti 3 tup bebek denememde basardim

Ben Hollanda'da yaşıyorum iki kere Türkiye'de tup bebek yaptırdım tranfer gunü herkeste oldugu gibi hic kimildamadan yattım sonraki günlerde sürekli dinlendim ama hic alakası yokmuş burda transferden hemen sonra ayağı kalktım cok şaşırdım tabi doktora sordum Türkiye'de iki saat yatiyoz diye biz cok araştırdık yatmak sizi hamile bırakmaz dedi normal hayatına devam et dedi bende öğle yaptım hic umudum yoktu olacağından ama simdi hamileyim Allah herkese nasip etsin 8 senedir bekliyordum sadece ağır is yapmayın yeter ben transferin üçüncü gunü dışarı bile çıktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…