Tüp bebek sonrası gebelik hamilelik belirtileri nelerdir

Masallah canim.. bende yenice dondurulmuslarimla transfer oldum sonucu bekliyorum bakalim sali alacagim sonucu Allah izin verirse Rabbim tum bekleyenlere sabirla guzel sonuclar nasip etsin

Tam zamanında yazmışsın hemen dua ediyorum sana.insallah Rabbimin izniyle sonucun güzel olur bebeğin seninle olur aminnn :)

Kızlar ben bugün transfer gününü saymassak 9.günüm. 5 günden beri ağızda kuruma var. Bugün ise sol gögsümde batma şeklinde ağrılarım oluyo. Göğüslerim ucunda acıma ve şişme yok. Benim gibi olan varmı.

Merhaba Kızlar
Bgn transferin 9. günü. Dün akşam erken gebelik testi yaptım idrarda malesef negatif. tutmadı galiba çok üzgünüm :KK43:

Bence 9.gün idrarda çıkması için çok erken, hem de akşam yapmışsın, bence kanda sonuçlanana kadar hiç moralini bozma

Bence 9.gün idrarda çıkması için çok erken, hem de akşam yapmışsın, bence kanda sonuçlanana kadar hiç moralini bozma
Desteğin için teşekkür ederim zelit. 2 senedir uğraşıyorum. 8 haftalık düşüğüm var ve 2 tane de biyokimyasal gebeliğim var. Bu ilk tüp bebek denemem ama ilaçlardan ve sürekli umutlanmaktan çok yoruldum. Allah hepimizin kucağını doldursun inşallah.

Desteğin için teşekkür ederim zelit. 2 senedir uğraşıyorum. 8 haftalık düşüğüm var ve 2 tane de biyokimyasal gebeliğim var. Bu ilk tüp bebek denemem ama ilaçlardan ve sürekli umutlanmaktan çok yoruldum. Allah hepimizin kucağını doldursun inşallah.
Amiiiin:) bence senin şansın daha yüksek demek ki hamile kalabiliosun, biz nerdeyse 1,5sene uğraştık ama olmadı. En sonunda tüp bebek yaptık çok şükür ilk denemede tuttu.

Amiiiin:) bence senin şansın daha yüksek demek ki hamile kalabiliosun, biz nerdeyse 1,5sene uğraştık ama olmadı. En sonunda tüp bebek yaptık çok şükür ilk denemede tuttu.
Tebrik ederim canım :) Güle güle büyüt inşallah bebişini. Benim kafamda hep tutunma problemimi var acaba diye bir soru var. Bir şekilde o embriyolar bende kalmadı işte :KK43: yine aynı şey olacak diye korkuyorum.

Tebrik ederim canım :) Güle güle büyüt inşallah bebişini. Benim kafamda hep tutunma problemimi var acaba diye bir soru var. Bir şekilde o embriyolar bende kalmadı işte :KK43: yine aynı şey olacak diye korkuyorum.
Bi kere olması sıkıntı olduğu anlamına gelmez ki, az kaldı öğrenmene iki üç sabret oyalanmaya çalış kandaki sonuca göre inş güzel haberler alırsın:)

slm ben yeni uye oldum.. 5 senelik evliyim...2 sene once tup bebek yaptirdim tutmadi.. kanalda sivi oldugu icin tutma ihtimali cok dusuktu.iki ay once embriyo dondurdum.. 20 gun once acik ameliyatla siviyi aldirdim.. subat ayinda tup bebek merkezine gidicem sanirim dondurulmus embriyo yu transfer edicekler.. insallah hayirlisi olur..yine bir hayal kirikligi olmaz hakkimda. Rabbim tum isteyen lere nasip etsin. insallah..

tranferden sonra neler yapilmali. hamile kalan arkadaslar bilgilendirebilirmisiniz?
kimi yat surekli diyor kimi yatma diyor hangisi dogru dur . ne yapsam bilemedim.

slm ben yeni uye oldum.. 5 senelik evliyim...2 sene once tup bebek yaptirdim tutmadi.. kanalda sivi oldugu icin tutma ihtimali cok dusuktu.iki ay once embriyo dondurdum.. 20 gun once acik ameliyatla siviyi aldirdim.. subat ayinda tup bebek merkezine gidicem sanirim dondurulmus embriyo yu transfer edicekler.. insallah hayirlisi olur..yine bir hayal kirikligi olmaz hakkimda. Rabbim tum isteyen lere nasip etsin. insallah..

tranferden sonra neler yapilmali. hamile kalan arkadaslar bilgilendirebilirmisiniz?
kimi yat surekli diyor kimi yatma diyor hangisi dogru dur . ne yapsam bilemedim.
Açıkçası ben çok obsesif davranmadım, o akşam misafir bile ağırladım, günlük hayatınıza devam edebilirsiniz, sadece yukarıya uzanıp bişey almayın ve gebelik ile ilgili sonucu öğrenene kadar birlikte olmayın dediler,Allah'ım isteyen herkese nasip etsin inş☺️

Açıkçası ben çok obsesif davranmadım, o akşam misafir bile ağırladım, günlük hayatınıza devam edebilirsiniz, sadece yukarıya uzanıp bişey almayın ve gebelik ile ilgili sonucu öğrenene kadar birlikte olmayın dediler,Allah'ım isteyen herkese nasip etsin inş☺️
cok tesekkur ederim... bilgilendirdiginiz icin.. sanirim relaks olmak lazim.:KK66: insallah

Kızlar herkese merhaba,
Rabbim isteyen bebek özlemi çeken herkesi biran önce bebeklerine kavuşturur inşallah.
Benim transferimin 8.günü ara ara olan baş dönmelerim her gün olmaya başladı azıcık hareket etsem hemen bayılacakmış gibi oluyorum ayaklarımı dikince hafifliyor.Kasık ağrılarım vardı bugün dindi.Ateşim yüksek reglim de 3 gün geçti teste daha 6 gün var:KK43:(Baş dönmesi bayılma yaşayan var mı transfer sonrası?

Günaydın kizlar inşallah hepimiz pozitif sonuc aliriz benimde transferimin 6. günü hic belirtim yok sadece cok çişe gidiyorum ve su gibi skinti var oda jelden dolayidir diyorum ilk denemem pazar test yapacam inşallah tutmustur bu arada 3 embriyo transfer ettiler bi tanesi tutmustur inşallah

merhaba kizlar. ben 9 yil 3 aydir ki evliyim bu bizim birinci denememiz benim trnsferim 16 gerceklesdi 3 gun sonra adet sancisi gibi sancim oldu ve bir daha oyle guclu agrim olmadi hic goguslerimde de bir belirti yok cox kotuyum zaman gitmek bilmiyor 27 tahlil de tahlil gunu cox sikintiliyim hic aranizda 3 gunu sancisi olub daha sonra agrisi olmayib da pozitif cixanlar varmi lutfen bir sey yazin

X