Tüp bebek sonrası gebelik hamilelik belirtileri nelerdir

slm canım beyapmaya korkuyorum merakta ediyorum belli olurmu bgün
nim bugün 8 günüm ama idrar testi

Slm ark yarın kan testim e2 ve progesteron test sonucum e2 1231 31 progesteron ise 16.15. Belirti pek olmadı nerdeyse hiç olmadı. Allah'tan hayırlısını dileriz herkese

Slm yoldaşlar benim 2. Denemem bu gün 6. Günüm bu güne kadar hiç kafaya takmamıstım ama bu gün kasık ağrım var canım sıkılıyor takmak istemiyorum ama nasıl olacak Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasını bizlerin de ben kayseri acı bademde yaptırdım Turgut aydın doktorum benim gibi olan varsa yazarmı

-slm canım çok yakın seninle tarihlerimiz, benimde 2. denemem ve (transfer günü dahil 8. günüm bugün). Benimde 6. günde kasık ağrım olmuştu yani bi kaç kere batma gibi gelip gitti, inşallah emeklerimiz karşılığını bulur canım..başka belirtin var mı göğüslerde şişlik, akıntı vs gibi..

göğüs ağrısı transferden önce vardı sadece bugün kaşıntı oldu ve geçti akıntı ise kullandigim jelden dolayi var varsa da öbür türlü anlayamam çünkü o da aynı akıntı gibi sen kullanmıyor musun birde gaz sorunum var önceden de gazlı biri olduğum için oda belirti olarak göremiyorum nasip herseyin hayırlısı sen benden öncesin test yaptırmayı düşünüyor musun hastaneye gitmeden önce

merhaba arkadaslar ben asilama yaptirdim bu benim 5.ci asilamam ilk gun kasiklarimda cok sancim vardi 2.ci gunude hafiflesti sancilar sonrasinda herhengibir seuy olmadi bugun 5 .gunum test gunume daha var lutfen asilama yaptiran varsa bana yardimci olun lutfen

merhaba.benimde bugün transferimin 5.gün.bende kayseri memorıal nurettin beye yaptırdım.ALLAH yüzümüze baksın.

sabret dua ile bekle hiç bir bilgim yok.ilk gün sancıların olması çok doğal katater girio yumurtalarına

merhaba.benimde bugün transferimin 5.gün.bende kayseri memorıal nurettin beye yaptırdım.ALLAH yüzümüze baksın.

İlk kez mi senin canım biz geçen sene Nurettin beye yaptırmıştık sonuç alamadık 3 embriyo transfer edildi çok umutlandırmistilar çok da ilgilendiler ama işte nasip olmadı zamanı değildi acı badem ise hiç ilgi alaka yok adı var sadece hastanenin aman olsunda varsın ilgi olmasın senin kaç embriyo canım kaç yumurtan toplandı kaç yıllık evlisin mühim değilse paylaşırmısın ben 7 yıllık evliyım

Merhaba ,katılıyorum acı bademin sadece adı var hiç ilgi yok ben oraya gidiyodum vazgeçtim ve kıbrısta yaptırdım benim transferden sonraki 8.günüm ve test için sabırsızlanıyorum

Merhaba ,katılıyorum acı bademin sadece adı var hiç ilgi yok ben oraya gidiyodum vazgeçtim ve kıbrısta yaptırdım benim transferden sonraki 8.günüm ve test için sabırsızlanıyorum

Rabbim nasip etsin inşallah inşallah inan kendime ne kadar istiyorsam bütün olmayanlara da aynı duygular la istiyorum Cenabı hak yar ve yardımcımız bu yolda veren o doktorlar bahane vesile inşallah hepimiz in olur sağlıklı hayırlı evlat lari

Bu arada belirti ler varmı sende ne bileyim iste psikolojik ama yinede varmı paylaşırmısın

benim bu 2..dondurulmuş embiryo transfer edildi bana.ilkinide yine memorıalde turgut aydın o zaman ordaydı ona yaptırmıştım 2011 de çok şükür tuttu o oğlum var.ve 1 senedir hiç korunmadık olmuyor olmuyor polikistik over var bende .dondurulmuşlarımızı deneyelim dedik turgut bey acıbademe gitmiş.bnmde dondurulmuşlarım memorıalde nurettin beye yaptırdık bizede çok umut verici konuştu ama inşallah tutar...bnm 5 tane dondurulmuşum vardı 3 ü çözüldü 1 tanesi transfer edildi bana. aslında turgut doktor çok iyi ..en azından tutup tutmayacağını acıkla söylüor ...bu defda onu istedim ama mümkün olmazdı galiba.

Benim'de bironceki denemem orada oldu. Maslak Acibadem. Neden memnun kalmadin. Benim sonuc 0'di malesef. Ben acikcasi cok kalabalik buldum. Transferden sonra yarim saatten fazla yatakta tutmadilar. Acikcasi kucuk buldum mekani. Kibris deneyimin nasil. Tavsiye edermisin canim? Fiyatlar ayni Istanbul gibimi? hizmet nasil? Ben Ingiltere'den cok duydum Kibris'a gideni..

Bendede troit varya. Onun icin malum ilacini almakdan baska yapilacak birsey varmiki? senin yengen extradan ne yapti bilgin varmi?

Canim bizim de arkadaş yaptırdı onların tavsiyesi üzerine Turgut beye gittik inan her muayene ye gittiğimizde buyrun geçmiş olsun hoşgeldiniz ben bu üç kelimeden başka bi kelime duymadım kendisinden ben bu duruma doymuş insanlar diyorum ne kadar doyarsa o kadar ilgisiz oluyorlar kimsenin kimseden haberi yok o kadar diyim sana şikayetimizi bildirdik zaten yetkili yere hani olup olmadığını söylemesi önemli değil bi güler yüz bekliyor insan sonuçta kaçıncı denemen olursa olsun ilgi bekliyor zor çok zor bir süreç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…