Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dayanamadım idrar testi yaptırdım 2.çizgi diğerine nazaran daha açık ama bugün 9.günüm . kan testi için cuma gününü beklicem ama nasıl yapcam bilmiyorum
kızıma hamileyken kanda değerim 174 çıktığı halde idrarda tam 8 gün sonra görmüştüm çift çizgiyi şimdide olumlu mu diye inanamıyorum hala eşime söyleyemedim bile 1 saati geçti söyleyipte onu ya boş yere umutlandırırsam diye korkuyorum of ya
Slm yoldaşlar benim 2. Denemem bu gün 6. Günüm bu güne kadar hiç kafaya takmamıstım ama bu gün kasık ağrım var canım sıkılıyor takmak istemiyorum ama nasıl olacak Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasını bizlerin de ben kayseri acı bademde yaptırdım Turgut aydın doktorum benim gibi olan varsa yazarmı
göğüs ağrısı transferden önce vardı sadece bugün kaşıntı oldu ve geçti akıntı ise kullandigim jelden dolayi var varsa da öbür türlü anlayamam çünkü o da aynı akıntı gibi sen kullanmıyor musun birde gaz sorunum var önceden de gazlı biri olduğum için oda belirti olarak göremiyorum nasip herseyin hayırlısı sen benden öncesin test yaptırmayı düşünüyor musun hastaneye gitmeden önce-slm canım çok yakın seninle tarihlerimiz, benimde 2. denemem ve (transfer günü dahil 8. günüm bugün). Benimde 6. günde kasık ağrım olmuştu yani bi kaç kere batma gibi gelip gitti, inşallah emeklerimiz karşılığını bulur canım..başka belirtin var mı göğüslerde şişlik, akıntı vs gibi..
Slm yoldaşlar benim 2. Denemem bu gün 6. Günüm bu güne kadar hiç kafaya takmamıstım ama bu gün kasık ağrım var canım sıkılıyor takmak istemiyorum ama nasıl olacak Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasını bizlerin de ben kayseri acı bademde yaptırdım Turgut aydın doktorum benim gibi olan varsa yazarmı
merhaba arkadaslar ben asilama yaptirdim bu benim 5.ci asilamam ilk gun kasiklarimda cok sancim vardi 2.ci gunude hafiflesti sancilar sonrasinda herhengibir seuy olmadi bugun 5 .gunum test gunume daha var lutfen asilama yaptiran varsa bana yardimci olun lutfen
merhaba.benimde bugün transferimin 5.gün.bende kayseri memorıal nurettin beye yaptırdım.ALLAH yüzümüze baksın.
İlk kez mi senin canım biz geçen sene Nurettin beye yaptırmıştık sonuç alamadık 3 embriyo transfer edildi çok umutlandırmistilar çok da ilgilendiler ama işte nasip olmadı zamanı değildi acı badem ise hiç ilgi alaka yok adı var sadece hastanenin aman olsunda varsın ilgi olmasın senin kaç embriyo canım kaç yumurtan toplandı kaç yıllık evlisin mühim değilse paylaşırmısın ben 7 yıllık evliyım
Merhaba ,katılıyorum acı bademin sadece adı var hiç ilgi yok ben oraya gidiyodum vazgeçtim ve kıbrısta yaptırdım benim transferden sonraki 8.günüm ve test için sabırsızlanıyorum
Merhaba ,katılıyorum acı bademin sadece adı var hiç ilgi yok ben oraya gidiyodum vazgeçtim ve kıbrısta yaptırdım benim transferden sonraki 8.günüm ve test için sabırsızlanıyorum
İlk kez mi senin canım biz geçen sene Nurettin beye yaptırmıştık sonuç alamadık 3 embriyo transfer edildi çok umutlandırmistilar çok da ilgilendiler ama işte nasip olmadı zamanı değildi acı badem ise hiç ilgi alaka yok adı var sadece hastanenin aman olsunda varsın ilgi olmasın senin kaç embriyo canım kaç yumurtan toplandı kaç yıllık evlisin mühim değilse paylaşırmısın ben 7 yıllık evliyım
canim benim umudunu yitirme sen yinede belki gittigin doktorlar o kadar iyi degildir benim yengemde 2 kez yaptirdi ikiside tutmamisti simdi 3 uncuyu deneyecekler fakat yengemde tiroid varmis birde yumurtaliklari azmis erken yasta menopoza girme ihtimalide varmis suanki gittigi doktor cok cok iyi inceliyor diger doktorlar bole bisey dememisti para icin yapmislar anlayacagin canim benim tiroidin yuzunden kanda zehirleme yapiyormus oyuzden cocuk utmuyrmus demem oki belki doktorlarin iyi inceleme yapmiyordur canim doktor cok onemli bu konuda canim :)
benim bu 2..dondurulmuş embiryo transfer edildi bana.ilkinide yine memorıalde turgut aydın o zaman ordaydı ona yaptırmıştım 2011 de çok şükür tuttu o oğlum var.ve 1 senedir hiç korunmadık olmuyor olmuyor polikistik over var bende .dondurulmuşlarımızı deneyelim dedik turgut bey acıbademe gitmiş.bnmde dondurulmuşlarım memorıalde nurettin beye yaptırdık bizede çok umut verici konuştu ama inşallah tutar...bnm 5 tane dondurulmuşum vardı 3 ü çözüldü 1 tanesi transfer edildi bana. aslında turgut doktor çok iyi ..en azından tutup tutmayacağını acıkla söylüor ...bu defda onu istedim ama mümkün olmazdı galiba.
Bu arada belirti ler varmı sende ne bileyim iste psikolojik ama yinede varmı paylaşırmısın[/Q
ilk 3 gün adet sancısı gibi sancım vardı kıpırdadığımda güldüğümde öksürdüğümde kasığım acayip arıyodu 4.gün geçti şimdi belimde çok hafif ağrı var ama ara sıra hissediyorum dokunduğumda göğüslerim ağrıyor ve sağ yumurtalığıma doğru ağrım var dün yatarken sağ tarafıma dönemiyordum hatta bunlar kullandığım ilaçlardan mı yoksa hamilelik belirtisi mi bilmiyorum ama
Bu arada belirti ler varmı sende ne bileyim iste psikolojik ama yinede varmı paylaşırmısın[/Q
ilk 3 gün adet sancısı gibi sancım vardı kıpırdadığımda güldüğümde öksürdüğümde kasığım acayip arıyodu 4.gün geçti şimdi belimde çok hafif ağrı var ama ara sıra hissediyorum dokunduğumda göğüslerim ağrıyor ve sağ yumurtalığıma doğru ağrım var dün yatarken sağ tarafıma dönemiyordum hatta bunlar kullandığım ilaçlardan mı yoksa hamilelik belirtisi mi bilmiyorum ama
genelde adet sancısıyla hamilelik belirtileri aynı oluyormuş o yüzden hayırlısı hakkımızda inşaallah olurda ilk günler benim de kasık ağrım vardı bel ağrısı da yatmaktan kaynaklıydı geçti hafif sivilcelendim ve hafif karın ağrım var üşütürsünde ağrırya kasıkların öyle bi ağrı hiç birşeye bağlamak istemiyorum ama karnıma ağrı girince üzülüyorum olmasada inan o kadar üzülmiğcem kısmetimiz buydu diğcem beni üzen başkalarını da teselli edecek olmam ki diğerindede öyle olmuştu özellikle annem ve kayınvalidem mümkün olsada sonuç ne olursa olsun tatil yapsak eşin ve sen :) Allah yar ve yardımcımız olsun sabrımızı bol versin inşaallah birbirimizin duacısı olalım inşaallah
Benim'de bironceki denemem orada oldu. Maslak Acibadem. Neden memnun kalmadin. Benim sonuc 0'di malesef. Ben acikcasi cok kalabalik buldum. Transferden sonra yarim saatten fazla yatakta tutmadilar. Acikcasi kucuk buldum mekani. Kibris deneyimin nasil. Tavsiye edermisin canim? Fiyatlar ayni Istanbul gibimi? hizmet nasil? Ben Ingiltere'den cok duydum Kibris'a gideni..[/QUOT
acıbadem de tüp bebek öncesi tedavi gördük eşimle ve doktor bizimle her gittiğimizde sadece 5 er dk ilgilendi ben orda tüp bebek aşamasına geçmedim bile zaten doktorda erteliyordu ve eşimle araştırdık ve hemen kıbrısla irtibata geçip tüp bebek iğnelerine başladım ve kıbrısa gittik eşimle yurtalarım toplandı 4.gün transferim yapıldı 2 saat kıpırdamadan yatırdılar ve kıbrısa tüp bebek için gelen çok kişi var sadece türkiye değil diğer ülkelerdende benim ilk denemem eğer tutmazsa yine giderim kesinlikle tavsiye ediyorum ama bana göre pahalı 3500 euro ve eğer uçak biletini oteli onlar ayarlıyorsa +700 euro 4200 euro verdik