Tüp bebek sonrası gebelik hamilelik belirtileri nelerdir

teşekkürler dileknaci iyi dileklerin için çok saol ama umudum yok çok stres yapıp bebeklerimin gitmesine mi sebep oldum diye düşünmeden edemiyorum..aklımda hep birtek soru var neden 4 denememde de hiç tutunma olmadı değerim hiç yükselmedi garip geliyor bana hala inanamıyorum herşey bitti şuan benim için ruh gibiyim..inşallah seninkiler tutunur iyi haberi alırsın

canim benim umudunu yitirme sen yinede belki gittigin doktorlar o kadar iyi degildir benim yengemde 2 kez yaptirdi ikiside tutmamisti simdi 3 uncuyu deneyecekler fakat yengemde tiroid varmis birde yumurtaliklari azmis erken yasta menopoza girme ihtimalide varmis suanki gittigi doktor cok cok iyi inceliyor diger doktorlar bole bisey dememisti para icin yapmislar anlayacagin canim benim tiroidin yuzunden kanda zehirleme yapiyormus oyuzden cocuk utmuyrmus demem oki belki doktorlarin iyi inceleme yapmiyordur canim doktor cok onemli bu konuda canim :)

canım ben ilk üç tüp bebbek denememi saymıyorum bile sadece paramızı aldılar ama 4.denemeyi istanbul bahçeçide yaptık bizi çok iyi araştırdılar 24 yumurtam çıktı genetik tahliller yapıldı embriolara bende troit çıktı dediğin gibi ama sadece iltihap cıktı değerler normal.. ne bilim bebek görmeye bile dayanamıyorum şimdi içim acıyor..buarada bugün senin test günün sanırım dualarım seninle..

evet canim benim bugun benim test gunum 1 saat sonra gidecem hakkimizda hayirlisi ben pek umitli degilim ama hayirlisi artik sende umidini yitirme cok tesekkur ederim canim benim dua et bana :) sende kendini hic uzme benim bir ablam vardi cok sevdigim 6 kere denedi tup bebegi umudunu yitirmisti artik cocuk esirgeme kurumundan bir cocuk edineceklerdi 13 senelik bir evlilikleri var tam cocuk edinmek icin arastirmalar yaparken tansiyonu dusuyor ve bir bayilma geciriyor doktora gidiyolar ve hamile oldugunu ogreniyor ve cok mutlu oluyor demem oki canim benim bizler ne kadar cok caba harcarsak harcayalim RABBIM vermek istemedikten sonra elimiz ayagimizi kesiliyor tabi bunun esnasinda asla sitem etmemek lazim insallah sende bu ablam gibi en kisa zamanda cocugunu eline alirsin canim sakin uzulme :))

test sonucunu aldın mı Sevgili Dilek

kizlarrr moralim cokkk bozuk yaa dun doktor negatif dedi kan degerlerim dusuk cikti offf yaaaa offf biliyodum zaten uyguladiklari yontemden belliydi zaten olmuyacagi bosu bosuna beni umutlandirdilar sirf para icin bu uygulamayi yapan doktorlarin alldiklari paralarin hayrini gormesinler hersey guzel deyipte olumsuz demeleri delirttti beni hersey yolunda cocuk sahibi olabilmeniz icin hic bir neden yokk tedavi uygulanir ilk kanda degerler yuksek cikar umit verirler cok guzel her sey yolunda gebe olabilirsiniz derler son testte ise aaa olamaz kan degeriniz cok dusuk gebe degilsiniz uzgunuz diye cvp vermeleri beni cileden cikartti hani hersey yolundaydi hani hersey guzeldi offf yaaa cokkk sinirliyim cokkk moralimm bozukk ((((

dilek arkadaşım aynı şeyi ben senden 4 gün önce yaşadım dünya başıma yıkıldı sanki ne hissettiğini çok iyi anlıyorum doktorlar konusunda haklısın ama onlar da bir yere kadar kısmetin önüne geçemezlerki ben öyle diyorum artık herşey kısmet doktorlara göre bende kışa doğum yapacaktım hani olmadı işte...bıraktım artık ben enazından bir müddet..sende öyle yap bırak biraz.. ne paralar döktük bizde olmadı işte ama eninde sonunda olacak biliyorum rabbim emeklerimizi boşa çıkarmıycak..

buarada arkadaşlar erkek için bir ilaç biliyormusunuz hareketlilik için önerebileceğiniz bir ilaç varmı arkadaşlar paylaşırsanız sevinirim

buarada arkadaşlar erkek için bir ilaç biliyormusunuz hareketlilik için önerebileceğiniz bir ilaç varmı arkadaşlar paylaşırsanız sevinirim

Arkadaslar bana yardim edin lutfen pazartesi gunu transferim oldu suan yatmaktayin hic is falanda yapmiyorum icbir belirtide yok tuup bebegi tutanlarda na gibi belirti var cuma gunude test gunum ne olur yardim edin

Cok sevindim senin adina ins bizede nasip olur bende 25mart yaptirdim ikinci denemem ama hicbir belirtide yok dusunmemeye calisiyorum ama heyecandan duramiyorum cuma gunu test gunum

Nimde
Cnm bnm allah anali babali buyutsun bnimde transferim 25 mart oldu ama hicbir belirtim de yok cuma gunude test gunum bnimde ikinci transferim ins bu tutar..

Sevgili snoww benim eşim proxeed plus kullandı ilave olarak.. Klomen, testojel,larginine,evicap kullandı .. Hareketlilik arttı sayı 1 milyondan 5 milyona çıktı.. Keçi boynuzu kürüde yapmıştım bi ara ama bu ilaçlar doktor tavsiyesiyle kullanılmalı çünkü hormon ilaçları..sonra tüp bebeğe geçtik biz .. Ben soğan ve incir kürü yapmıştım kendime.. Tabiki aslında bunlar sadece sebep ve vesile... Rabbim vermek istedikten sonra benim çok yakın arkadaşıma tüp bebek olmaz dediler ameliyatla sperm almamız lazım sonra olur dediler istemediler ve 1 ay sonra hamile kaldı arkadaşım.. Rabbim yollarımızı açsın kucaklarımızı doldursun inşallahh herşey ama herşey onun elinde hadi bakalım güzel haberlerini bekliyorum pes etmek yok!!

dilekcim çok teşekkürler cvp için peki nekadar kullandı eşin bu ilaçları cnm benim tüplerde kapalı daha doğrusu açıktı ama tüp bebeklerde enfeksiyon kaptığım için kapanmış.tüpler içinde adaçayıyağı diyolar onuda deniycem ben..

Dilek değil canım elif ben:) ne demek bildiğimiz şeyleri paylaşmalıyız.. 3 ay kullandı canım.. Adaçayınıda duymuştum ama çok fikrim yok.. Tefricciyye oku .. 707 ya varis ve meryem suresi Rabbim verir inşallah

Arkadaslar bana yardim edin lutfen pazartesi gunu transferim oldu suan yatmaktayin hic is falanda yapmiyorum icbir belirtide yok tuup bebegi tutanlarda na gibi belirti var cuma gunude test gunum ne olur yardim edin

sevgili vuslat benim ilk iki gün sadece baş dönmesi olmuştu sonra batmalar başladı karnımda sonra kasık ağrısı başladı çok şiddettli beyaz akıntım vardı bide bunlar hamilellik belirtisi gibi gelmişti bana enazından okuduklarım öyle diyodu ama olmadı sonuç negatif oldu..belli olmuyor yani elinde olsa hiçç takma diycem ama elinde diil biliyorum..

:)) ay kafa mı kaldı elifcim ya kusura bakma okadar dalgınımki bugünlerde 3 ay gibi bir sürede bukadar artması çok güzel gerçekten bizimkide artarmı acaba hayırlısı olsun bı deneyelim bakalım..

Nimde

Cnm bnm allah anali babali buyutsun bnimde transferim 25 mart oldu ama hicbir belirtim de yok cuma gunude test gunum bnimde ikinci transferim ins bu tutar..

Amin canim simdi kizima Kardes istiyorum 26 da 3 gun embriyosu 2 tane dondurulmus tRansferim oldu 7 Nisan Benim test gunum

çok özür dilerim adını yanlış yazmışım muslatcım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…