Tüp bebek sonrası gebelik hamilelik belirtileri nelerdir

Cumartesi canim, test gunum... Olumlu sonuc alirsam inşşşaallaaah burdan haber etcem:KK66:)) ama Allah korusun olumsuz olursa bir sure hic kimseyle gorusmek istemiyorum,:))) hepimizin guzel olur insaallah, bayramimiz guzel gecer:)))

tatlım hamileyim:KK66: darısı başınıza hepinizin!
bu arada bir iki yorum okudum, bende de lekelenme vs olmadı. panik yapmayın ve her belirtinin sizde de olmasını beklemeyin:KK66:

Canim, hayirli ugurlu olsun, Allah saglikli bi sekilde kucagina almani nasip etsin, hamilesin artik, bizlere de duani esirgeme.. İnsaallah dedigin gibi darisi basimiza:)))

tatlım hamileyim:KK66: darısı başınıza hepinizin!
bu arada bir iki yorum okudum, bende de lekelenme vs olmadı. panik yapmayın ve her belirtinin sizde de olmasını beklemeyin:KK66:

Çok çok sevindim canım benim darısı başımıza, benimde test günüm 18i dua et bizede güzel haberler verelim, gerçi bizde bir belirti yok ama neyse inşallah önce ben sonra yattaravalli güzel haberler vereceğiz...

Son düzenleme:
Cumartesi canim, test gunum... Olumlu sonuc alirsam inşşşaallaaah burdan haber etcem:KK66:)) ama Allah korusun olumsuz olursa bir sure hic kimseyle gorusmek istemiyorum,:))) hepimizin guzel olur insaallah, bayramimiz guzel gecer:)))
İnşallah canım benim hayırlı haberler vereceğiz bol bol dua et çok rahatlatıyor...

Çok çok sevindim canım benim darısı başımıza, benimde test günüm 18i dua et bizede güzel haberler verelim, gerçi bizde bir belirti yok ama neyse inşallah önce ben sonra yattaravalli güzel haberler vereceğiz...

Canım Allah yüzünü güldürsün inş seninde yatavarallininde haberini okuruz burdan.benim adet sancısı gibi ağrım vardı son günlerde ama ve hiç lekelenmem olmadı.hiç beklemezken süpriz yaptı.allahım sizede yaşatır inş ve hepimizin kucağına almayı nasip eder rabbim bol şans ...

Canım Allah yüzünü güldürsün inş seninde yatavarallininde haberini okuruz burdan.benim adet sancısı gibi ağrım vardı son günlerde ama ve hiç lekelenmem olmadı.hiç beklemezken süpriz yaptı.allahım sizede yaşatır inş ve hepimizin kucağına almayı nasip eder rabbim bol şans ...

Sağol tatlım benim hafta sonu kasık ağrılarım vardı hatta fazlaydı adet olacağım sandim ama dün çok azaldı hakkımızda hayırlısı olsun sende sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah...

Sağol tatlım benim hafta sonu kasık ağrılarım vardı hatta fazlaydı adet olacağım sandim ama dün çok azaldı hakkımızda hayırlısı olsun sende sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah...

canım, benimde aynsı olmuştu inş sende güzel sona ulaşırsın ...

inşallah yarın güzel haberlerle dönersin foruma, içinizi ferah tutun, Allah bebek sahibi olmak isteyen herkesin, bebeğini kucağına almasını nasip etsin.

inşallah yarın güzel haberlerle dönersin foruma, içinizi ferah tutun, Allah bebek sahibi olmak isteyen herkesin, bebeğini kucağına almasını nasip etsin.

Çok sağol canım benim Rabbim sesini duysun, sende bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah...

Kızlar müjde vermeye geldim HAMILEYIMMMMM :nazar: :nazar: :nazar: Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün kulağımızı boş bırakmasın inşallah 10. Gün degerim 67 çıktı iki gün sonra testi tekrarlayacağız inşallah ikiye katlar sizlere de nasip etsin bu güzel duyguyu, dualarınızı eksik etmeyin ...

Kızlar müjde vermeye geldim HAMILEYIMMMMM :nazar: :nazar: :nazar: Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün kulağımızı boş bırakmasın inşallah 10. Gün degerim 67 çıktı iki gün sonra testi tekrarlayacağız inşallah ikiye katlar sizlere de nasip etsin bu güzel duyguyu, dualarınızı eksik etmeyin ...

hayırlı olsun bebeğin,işallah değerin artar..Allah hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin..bende beklemeyedim.transfer gününü sayarsak bugün 8.günüm..Allah bizede nasip eder işallah..

hayırlı ugurlu olsun cnm allah kucagına aldığın gunleride göstersin

hadi bakalım gözün aydınnn:KK66:)) çok sevindim! kendine çok dikkat et olur mu? iyi bak bebişine de değerin gün be gün katlansın:KK66:

Tubisch ya bise sorcam degerlerin nasil ikiye katlanio yani artinca ne oluyor ben hic bilmiyorum da:))

Tubisch ya bise sorcam degerlerin nasil ikiye katlanio yani artinca ne oluyor ben hic bilmiyorum da:))

Canım gebeliğin sağlıklı gelişip gelismedigini hakkında bilgi veriyor, Allah korusun dış gebelik, boş gebelik gibi bişey olduğunda değerler düzensizleşiyor, o yüzden diyorum inşallah ikiye katlar diye

Canım gebeliğin sağlıklı gelişip gelismedigini hakkında bilgi veriyor, Allah korusun dış gebelik, boş gebelik gibi bişey olduğunda değerler düzensizleşiyor, o yüzden diyorum inşallah ikiye katlar diye

Hiii anladim cnm insallah ikiye katlarrr Allah korusun oyle birsey olmaz insallah ben de ikiye katlayinca ikiz mi oluyo acaba dedim:)))

Kızlar transferimin bugün 9.gunumdeyim iki tane embriyo transfer edildi ,haftaya salı test gunüm ama dünden beri karnımda tam bir adet sancısı var.hic bir ağrım sızım yok ama sadece Herakles kanamam olacakmış gibi sancım var.sizce bu durumu nasıl yorumlamalıyım.testten birgun sonrada eğer negatif çıkarsa regl gunüm.uff cok stresliyim ya.

Tubişcim cooooooooook sevindim:))) hayirli ugurlu olsun simdiden. Allah saglikla kucagina almani da nasip etsin inşaallah:))) simdi de sen bizlere de dua et nolur. Yarin da benim test gunum ve insaallah ben de burdan mujdeler veririm herkese...

Hamis: hala hicbir belirtim yok:KK43:(

X