Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
alarahan ve wanna test sonuclarınız ne oldu inşallah bizlere bebek haberleri verirsiniz.. dualarım sizlerle....
ozo83, ben de umut yok. Yine de yarın test yaptıracağım.
kızlar neler yaptınız??? son durumlarınız nasıl? test yaptıran varmı ? yada test günü yaklaşan.....umut verici haberlerinizi bekliyorum.....
kızlar idrar testi yaptım sonuç negatifff yarın da kan testi yaptırcam... sonuç belli ama birde kan testine baktırmak lazım. hastaneden ararlar çünkü.........
evet canım sonuç pozitif hayırlı olsun biraz düşük değerin ama sakın üzülme çünkü hem erken yapmışsın hemde bebeğin geç tutunmuş olabilir önemli olan o değerin katlanarak gitmesidir.bol dinlenmene bak.kan testini dün yaptırdım. normalde bugün yaptıram gerekiyordu. ama dayanamayıp erken yaptırdım. sonuç beta hcg 23,4 çıktı. pozitif dediler ama yarın tekrar yaptırmam gerekiyormuş. 60-70 olması gerekiyormuş.... ( boşunamı sevindim ben şimdi kızlar.......
evet canım sonuç pozitif hayırlı olsun biraz düşük değerin ama sakın üzülme çünkü hem erken yapmışsın hemde bebeğin geç tutunmuş olabilir önemli olan o değerin katlanarak gitmesidir.bol dinlenmene bak.