Hayela89 tebrik ederim.
Darısı başımıza. Benimde zaman zaman kasığımda batmalar oluyor. Göğsümde hassas. Test günüm 18 haziran zaman geçmek bilmiyor. Benim ilk denemem 5. gün blast embriyosu iyi kalite demişti dr. Forumda okuyuncaya kadar o zamanlar kadar kalite ile ilgilenmemiştim. İyi kalite derken ölçüsü neydi bilemiyorum. peki test gününe kadar yattın mı ben çalışıyorum. sürekli bir otur kalk merdiven in çık oluyor. Kendimi kötü hissediyorum. ilk 6 gün evdeydim. Hoş evdeykende yerimde duramıyordum. Bulaşık mak boşaltırken tabak yerleştirmek için farkında olmadan uzanıyordum. evi süpürüyordum. evde olsam bir dert iş te olsam ayrı. benim gibiikilemde olan var mı?
canım tebrik ederim,Allah sağlıklı ve huzurlu bir 9 ay nasip etsin. sen doktoruna gittin mi? ben yarın gidicem,bakalım ne diyecek?
yarın tekrar test yaptıktan sonra gün vericek böyle söyledi keseyi ve kalp atışlarını duysam çok rahatlayacağım sende güzel haberlerle gelirsin yarın inşş.
kızlar hclc ve hayela hangi şehirlerde ve hangi merkezlerde yaptırdınız?
kızlar hclc ve hayela hangi şehirlerde ve hangi merkezlerde yaptırdınız?
ben önce özel dr muayene oldum drum prof dr h. faruk buyru yumurta toplama ve transferi florence nıghtıngale hastanesinde yaptı orayla çalışıyormuş dr umdanda hastaneden de çok memnun kaldım
kızlar 9.günüm idrarda ikinci çizgi silik çıktı.yanlış çıkma ihtimali yoktur umarırm.çok heycanlıyım.eşimle birbirimize bi sarıldıkki anlatamam ama korktum işde.kan tahlili daha önemli sonuçda.sizlerlede paylaşmak şstedim.
1. Carmenn transfer günü 1 haziran test günü:10 haziran ..NEGATİF
2. debur transfer günü 30 mayıs test günü:10 haziran .POZİTİF
3. Derdim transfer günü : 30 mayıs test günü : 11 haziran POZİTİF
4. SadeceMeyra transfer günü : 31 mayıs test günü : 11 haziran ..POZİTİF
5. tbselma transfer günü 30 mayıs test günü:11 haziran .NEGATİF
6. Rana_82 transfer günü : 31 mayıs test günü : 11 haziran .. NEGATİF
7. esmer35_35 transer günü:31 mayıs test günü :11 Haziran .
8. pertty transfer günü 31 mayıs test günü: 12 haziran ..POZİTİF
9. Hayel30 transfer günü : 2 haziran test günü : 13 haziran
10. Leyliko transfer günü : 30 mayıs test günü : 13 haziran
11. hayela89 transfer günü :4 haziran test günü: 14 haziran ..POZİTİF
12. demirburç transfer günü 6 Haziran test günü:18 haziran
1. Carmenn transfer günü 1 haziran test günü:10 haziran…..NEGATİF
2. debur transfer günü 30 mayıs test günü:10 haziran…….POZİTİF
3. Derdim transfer günü : 30 mayıs test günü : 11 haziran……POZİTİF
4. SadeceMeyra transfer günü : 31 mayıs test günü : 11 haziran…..POZİTİF
5. tbselma transfer günü 30 mayıs test günü:11 haziran….NEGATİF
6. Rana_82 transfer günü : 31 mayıs test günü : 11 haziran….. NEGATİF
7. esmer35_35 transer günü:31 mayıs test günü :11 Haziran….
8. pertty transfer günü 31 mayıs test günü: 12 haziran…..POZİTİF
9. Hayel30 transfer günü : 2 haziran test günü : 13 haziran
10. Leyliko transfer günü : 30 mayıs test günü : 13 haziran
11. hayela89 transfer günü :4 haziran test günü: 14 haziran…..POZİTİF
12. demirburç transfer günü 6 Haziran test günü:18 haziran
demirburç 11gün beta hcg129 pozitif tek dileğim kucağımada almayı nasip eder inşallah Allahım.yani kızlar hamileeeeeeeeeeeeeeeeeyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmm
:92::92::92: tebriklerrrr Allah sağlıkla anneli babalı kucağına almayı kısmet etsin, darısı inşallah bizlere olsunnn.... :))))))) sevgiyle...
canım ne kadara mal oldu? ilk denemenmi?
çok mutsuzum kızlar bebeğim düşmüş kan değerlerim düşmeye başladı doktoru aradık ilaçları bırak dedi dünden beri ağlıyorum çok mutsuzum tekrar hayallerim yıkıldı dondurulmuşları bu ay mı denesem yoksa aramı versem karar veremedim tekrar aynı strese girmek korkutuyor beni ama artık bebeğimide kucağıma almak istiyorum gün bekleyen arkadaşların umarım sonuçları pozitif olur herkes bebeğini hayırlısıyla kucağına alır :2::2::2: