Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sonuc olumsuz
çok mutsuzum kızlar bebeğim düşmüş kan değerlerim düşmeye başladı doktoru aradık ilaçları bırak dedi dünden beri ağlıyorum çok mutsuzum tekrar hayallerim yıkıldı dondurulmuşları bu ay mı denesem yoksa aramı versem karar veremedim tekrar aynı strese girmek korkutuyor beni ama artık bebeğimide kucağıma almak istiyorum gün bekleyen arkadaşların umarım sonuçları pozitif olur herkes bebeğini hayırlısıyla kucağına alır :2::2::2:
nasıl düştü anlamadım. değerlerin kaçtı,katlanmadı mı? çok üzüldüm,Allah sabır versin...
hayela89,
Canim cok uzuldum. Ben test sonuclarimi beklerken hep senden moral buluyordum. bugun benimde test sonucum pozitif cikti.
Sevincli haber vermek icin foruma girdim fakat yazini okuyunca sevincimin yerini tekrar endise aldi. Bizde ne zaman, her normal anne adayi gibi hamileligimizin
tadini cikaracagiz?
slm kızlar
bugün test günümdü 12.gün değerim 6.27 çıktı çok kötüyüm lütfen yazarmısınız Hamilemiyim değilmiyim acaba kimyasal gebelikmi? ağlamaktan gözlerim şişti lütfen cevap yazarmısınız
sonuc olumsuz
hayır katlanmadı hatta aksine katlanacağına düşmeye başladı çok mutsuzum ama ne yapalım demekki hayırlısı böyleymiş
slm kızlar
bugün test günümdü 12.gün değerim 6.27 çıktı çok kötüyüm lütfen yazarmısınız Hamilemiyim değilmiyim acaba kimyasal gebelikmi? ağlamaktan gözlerim şişti lütfen cevap yazarmısınız
evet var ama bu ay mı yoksa kışa girerken mi yaptırsam karar veremiyorum senin varmıydı sen ne yapıcan bu ay mı yaptıracaksın evet umarım bir dahaki seferi yüzümüz güler hayırlısıyla bebeğimizi kucağımıza alırızhatırladığım kadarıyla değerin yüksekti...benim de öyle oldu önce pozitif sonra negatif olması daha yıkıcı oluyor ama zaman herşeyin ilacı canım...inşallah bundan sonraki denememizde güzel sonuçlar alırız.. dondurulmuşun varmıydı?
evet var ama bu ay mı yoksa kışa girerken mi yaptırsam karar veremiyorum senin varmıydı sen ne yapıcan bu ay mı yaptıracaksın evet umarım bir dahaki seferi yüzümüz güler hayırlısıyla bebeğimizi kucağımıza alırız
kızlar bugün 8.gün oldu hala kanama durmadı.daha ne kadar sürer acaba yaa??
çok mu oluyor..benimde bugün 7.günüm azaldı kanamam ama çok oldu bu sürede ve çok ağrılı oldu...bence normal bir süreç sonuçta normal adet günlerinden farklı olması muhtemel canım 1-2 günde de hiç azalmazsa doktoruna danış derim ben...
senin adına sevindim canım umarım Allah kucağına da almayı nasip eder sorunsuz bir dokuz ay geçirirsin bu arada test değerin kaç çıktı?
test değerim 673 çıktı. İnşallah sorunsuz 9 ay geçiririm. Yüreğim pır pır ediyor. Kucağıma alıncaya kadar inanamayacağım.
senin adına çok sevindim darısı başımıza inş.
test değerim 673 çıktı. İnşallah sorunsuz 9 ay geçiririm. Yüreğim pır pır ediyor. Kucağıma alıncaya kadar inanamayacağım.