- 30 Temmuz 2010
- 509
- 6
Son 6 gün...............
şöyle söyleyeyim normal şartlarda kullanılan progesteron hapları zaten kanamayı kesiyor dolayısıyla progesteron kullanırken regl olmak mümkün değil. Eğer kanama başlar ve gebelik yok ise büyük ihtimal progesteronun dozunun az gelmesindendir.
Zaten gebelikle kanama olunca hemen progesteron depo yada hap verilirki kanamayı kesssin. Yani tüp bebekte tek yol kan testi. Kanamaya göre yada sancıya göre pek birşey anlamak mümkün değil
benimde 6gün.embriyosu olarak miniğim yerine yerleştirildi cuma test günüm son 3 gün yani büyük bekleyişte..belirtilere gelince 2gündür rahim kısmına sancı giriyor ara araa....birde göğsüm ağrıyor biraz o da sağolsun adet olmadan önce hep ağrır o yüzden umudum azalıyorr ama çıkmadık candan umut kesilmezzzzzzzzz....
baktım bizim topikten 1-2 arkadaş burda bende geleyim dedim...:)
benim adet günüm geçti... bu kıstas değil mi diyorsun
kızlar,hem adet olup hem de pozitif sonuç alan var mı?
transfer esnasında doktoruma rahatsızlıklarımdan bahsederken şişkinlik vs devam ediyor derken o da bana ultrasonla göstererek opudan kalan büyüyen foliküllerim oldugunu söyledi.onlar beni rahatsız ediyormuş.benm de aklıma soru takıldı.ben şimdi test gününe dogru adet olup onları atacak mııym pozitif olsa da.yoksa pozitif olması durumunda onlar bende kalıp kistleşecekler mi?
slm hepinize benim transfer tarihim 30/05 ti tahlil günüm 11/06 şimdilik bir sıkıntım yok 8. gündeyim 3.denemem inşallah herbirimizin Allah gönlüne göre verir.:)))
daha çok erken bekle biraz transferden sonra 11. Günü felan yap yapacaksan acele etme o kadar bekledin 4 gün daha bekle
slm benimde 3üncü denemem ve benimde 30/05 te transferim yapıldı. 10/06'da tahlil günüm. umarım hepimiz artık yavrularımızı kucağımıza alırız.
benim bugün 9uncu günüm dayanamadım test yaptım negatif çıktı ama yinede endişelenmemeye çalışıyorum bazen idrarda çıkmadığını duymuştum. Size önerim kan testine kadar bekleyin. Olumsuz sonuç insanı ne olursa olsun çok etkiliyor.
ağrı oluyor canım ara ara bende de...adet günüm dışında panik olmamaya çalışıyorum...adet günün ne zamandı senin?
Leyliko transfer günü : 30 mayıs test günü : 13 haziran
Derdim transfer günü : 30 mayıs test günü : 11 haziran
Hayel30 transfer günü : 2 haziran test günü : 13 haziran
Rana_82 transfer günü : 31 mayıs test günü : 13 haziran (ama 11 haziranda yaptırcam)
SadeceMeyra transfer günü : 31 mayıs test günü : 11 haziran
pertty transfer günü 31 mayıs test günü: 12 haziran
tbselma transfer günü 30 mayıs test günü:11 haziran
Carmenn transfer günü…………… test günü:11 haziran
demirburç transfer günü 6 Haziran test günü:18 haziran
Kizlarrr kan testi geldi nanay 4 negatif ama halada hastalamnadim bakalim ne olacak ben karar verdim tuplerimden amliyat olucam bu stress cok kotu ya gercekden defalarca deneyene cok zor
slm benimde 3üncü denemem ve benimde 30/05 te transferim yapıldı. 10/06'da tahlil günüm. umarım hepimiz artık yavrularımızı kucağımıza alırız.
bende de doktorun alamadıkalrı yumurtalar vardı çok ağrı ve dediğin gibi şişkinlik yapmıştı şimdi geçti ama senin dediğin gibi kalanlar nasıl gitcek bilmiyorum....
ranacım kaç tane topic'e yazdım ama senden baska cevap yazan olmamış.sanırm bu konuda kimsenn bir blgisi yok.yasayarak görücez artık herhaldekistleşecek diye düşünüyorum ama bakalım (
kızlar,hem adet olup hem de pozitif sonuç alan var mı?
transfer esnasında doktoruma rahatsızlıklarımdan bahsederken şişkinlik vs devam ediyor derken o da bana ultrasonla göstererek opudan kalan büyüyen foliküllerim oldugunu söyledi.onlar beni rahatsız ediyormuş.benm de aklıma soru takıldı.ben şimdi test gününe dogru adet olup onları atacak mııym pozitif olsa da.yoksa pozitif olması durumunda onlar bende kalıp kistleşecekler mi?