Tüp bebek sonrası gebelik hamilelik belirtileri nelerdir

Benim doktorda transferin ertesi gününden itibaren cinsel ilişki dahil herşey serbest diyor. Hatta git basketbol oyna tutacaksa tutar dedi. aksi olsa dünyada gebelik olmazdı der.

Aslında hiçbir doktor yat demiyor, direk normal hayatınıza dönün diyorlar. Ancak bunlar şehir efsanesi gibi yayılıyor. Hiç bir istatistiki bilgi yokmuş ki yatma tutturmayı arttırsın.
Biri yatmıştır ve tutacağı varsa tutmuştur bizde yatıyoruz, biri ananas yemiştir yine tutacağı varsa tutmuştur haydii bizede yiyoruz. Oradan buradan şuradan duyduklarını yapmak yerine bence herkes kendi doktorunun dediğini yapmalı ve içinden nasıl geliyorsa öyle davranmalı.

Eğer yatmak stres yapıyorsa yatmamalı, eğer yatmamak stres yaratıyorsa yatmalı yani uygulayacağı şeylere kendi karar vermeli.

Son düzenleme:

haklısın canım Allah'ın tamamına erdirmesi önemlii....her zaman risk var...inş. herkese sağlıklı sıhhatli ve hayırlı evlatlar nasip etsin...nasipten öteye gidilmiyor...

hayel30 ne zaman transerin edildi?ve emriyo kaçıncı günündeydi...

haziranın 2 sinde transfer oldu cnm...embriyolarım 2. gün embriyosuydu ve 2 tane 1.kalitede transfer edildi herşeyin çok iyi geçtiğini soyledi doktorum benim durumumda gebe kalma şansım %58 miş...hayırlısı inşallah bende bu yüzdenin içinde olurum

bende senin gibi düşünüyorum senden de duyunca içime su serptin cnm inşallah hayırlısıyla herkez o mutlu sona kavusur

2 tane koymalarını sen mi istedin?doktorun bu kadar net konuşması ne güzel...ben yumurta kalitesi hakkında bilgi almadım ama 4.gün transfer edildi...ilk gün 15 toplandı 4 ü çok iyi demişlerdi sadece

Son düzenleme:
kızlar önceden idrar testi yapmayı düşünüyomusunuz???

idrar testi yapmayı düşünüyormusunuz...düşünüyorsanız kaçıncı gün yapmak en iyisi?ben aldım bir tane ama ne zaman yapacağıma karar veremedim...bugün tranferin 7. emriyo döllenmesinin 10.günü

daha çok erken bekle biraz transferden sonra 11. Günü felan yap yapacaksan acele etme o kadar bekledin 4 gün daha bekle

2 tane koymalarını sen mi istedin?doktorun bu kadar net konuşması ne güzel...ben yumurta kalitesi hakkında bilgi almadım ama 4.gün transfer edildi...ilk gün 15 toplandı 4 ü çok iyi demişlerdi sadece

ben istemedim doktor karar verdi cnm net konuştu ama bütün olumsuzluklarıda söyledi çok umutlanıp hayal kırıklığı yaşamamak için

Leyliko transfer günü : 30 mayıs test günü : 13 haziran
Derdim transfer günü : 30 mayıs test günü : 11 haziran
Hayel30 transfer günü : 2 haziran test günü : 13 haziran
Rana_82 transfer günü : 31 mayıs test günü : 13 haziran (ama 11 haziranda yaptırcam)
Sadece Meyra transfer günü : 31 mayıs test günü : 11 haziran

evet bende öyle diyorum ya 10. ya da 11.gün yapayım...

kızlar selam,

geçiyordum uğradım diyelim;-))

belki biliyorsunuzdur ama ben de hatırlatayım dedim. 3. gün embriyo transferi yapıldıysa transferden sonra 9. gün eğer 5. gün blastokist transferi ise transferden sonra 7. gün beta hcg salınmaya başlar..

bilginiz olsun..

umarım herşey yolunda gider

sevgiler...

Yavvv ne neymişiz biz bu kadın milleti,,, incik cincik ediyoruz her detayı,,,,acaba erkekler böyle yollardan geçseydi nasıl olurdu:):):)

mrb.inş bebeklerin sana tutunur.bende yarın kemal özgürle görüşmeye gidicem ve çok heyecanlıyım..

inşallah cnm çok iyi bi doktor güven veriyo insana herşeyide çok detaylı anlatıyo hayırlısı olur inş.

Selam kizlar transferin 9 uncu gunu bende kahve lekelenmeler var adet gunumde tamda sabah aglaya aglaya hastaheneye gittim kan verdim bekliyorum aramalarini ama oyle kinledimki gavur ellerinde bence resmen irkcilik yapiyorlar.yucel kahramani aradim tesaduf burda brukselde aksama randevu aldim ya bakalim ne olacak

pertty transfer günü 31 mayıs:test 12 haziran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…