Tüp bebek sonrası gebelik hamilelik belirtileri nelerdir

Selam kizlar transferin 9 uncu gunu bende kahve lekelenmeler var adet gunumde tamda sabah aglaya aglaya hastaheneye gittim kan verdim bekliyorum aramalarini ama oyle kinledimki gavur ellerinde bence resmen irkcilik yapiyorlar.yucel kahramani aradim tesaduf burda brukselde aksama randevu aldim ya bakalim ne olacak

canım ne olsu sonucun?? inşallah hamişsindir canım..haberlerini dört gözle bkliyorum...

Leyliko transfer günü : 30 mayıs test günü : 13 haziran
Derdim transfer günü : 30 mayıs test günü : 11 haziran
Hayel30 transfer günü : 2 haziran test günü : 13 haziran
Rana_82 transfer günü : 31 mayıs test günü : 13 haziran (ama 11 haziranda yaptırcam)
SadeceMeyra transfer günü : 31 mayıs test günü : 11 haziran
pertty transfer günü 31 mayıs:test 12 haziran

merhaba pertty, canım emriyo kaçıncı gün transfer edildi....kaç tane emriyo?bu arada nerede yaptırdın? kaçıncı deneme:nazar:

sanırım 3 ayrı forumuda birlikte takip ediyoruz:)benim 5. gün embriyoru,6 adet vardı,tek embriyo konuldu ilk denemem olduğu için diğelerinide dondurduk,istanbuldayım ben anadolu sağlık merkezinde yaptırdım.bakalım 12 haziran test günüm ama vücudum alarmda regl olacam heralde:KK43:

Son düzenleme:
mrb kizlar 6. gunden beri idrar testi yapiyorum bugun 11 gunum gittkce pozitiflesti bugunku testim tam pozitif ama esim umitlenmediyor yaniltici olabiliyormus seviniyim mi uziliyim mi belirti olarak karnim 2 gundur karnim cok agriyor kaziklarim beni mahfetti soguk ter atiyorum anniyacaginiz cok rahassizim 9 haziranda gidip test yapicaz sizce hamilemiyim...

mrb kizlar 6. gunden beri idrar testi yapiyorum bugun 11 gunum gittkce pozitiflesti bugunku testim tam pozitif ama esim umitlenmediyor yaniltici olabiliyormus seviniyim mi uziliyim mi belirti olarak karnim 2 gundur karnim cok agriyor kaziklarim beni mahfetti soguk ter atiyorum anniyacaginiz cok rahassizim 9 haziranda gidip test yapicaz sizce hamilemiyim...
heralde sevin canım,hepsimi yanlış çıkacak yani...hadi hayırlı uğurlu olsun:)

SLM kizlar dun hastaneden sonucu alamadik ama sanirim olumsuz bugun gene kan vericem bakalim zaten kahve akintilarda cogaldi aksam yucel kahramana gittik bu arada valla 4000 euro fiyat cikardi yuzdeside ayni burda verilen yuzdenin aynisii bakalim belki kisa dogru denicem onda ama burda denemeye devam

ben düşünüyorum aslında ama olumsuz çıkarsa çok etkilenirim diye cesaret edemiyorum...sen ne zaman kaçıncı gün yapmayı düşünüyorsun?

Ya kızlar çalıştığım için sık giremiyorum (öğretmenim 2 gün yattım başladım ee onlarda bizim bebişlerimiz??) ne kadar ilerlemişsiniz takip etmek zor oluyor konuları
ben perşembe birde cuma yapayım diyorum belki inş. çıkar artık zaten ahdım var eğer hamileysem kan testinden sonra yapıp illa görücem o çift çizgiyi .:))

[yaa bende acayip kabızlık var,,,iştahımda açıldı,,, dün akşam saat 23 e doğru makarna yaptım yedim 1,5 tabak:):):) karnım da taş var sankı çok gergin,,,,

[yaa bende acayip kabızlık var,,,iştahımda açıldı,,, dün akşam saat 23 e doğru makarna yaptım yedim 1,5 tabak:):):) karnım da taş var sankı çok gergin,,,,

canım benimde iştahım açıldı..ama kabızlık riskli...bende yumurta toplandıktan sonra oldum...sabah aç karnına kayısı, kayısı suyu felan iç...birde katı yeme çorba ile başla yemeğe..:44:

sanırım 3 ayrı forumuda birlikte takip ediyoruz:)benim 5. gün embriyoru,6 adet vardı,tek embriyo konuldu ilk denemem olduğu için diğelerinide dondurduk,istanbuldayım ben anadolu sağlık merkezinde yaptırdım.bakalım 12 haziran test günüm ama vücudum alarmda regl olacam heralde:KK43:

doğrudur canım sabahtan akşama kadar evde olunca bu formda okumadığım konu başlığı kalmadı heralde:)...benimde olcak gibi oldum ama ağrım geçti...çok korktum ama çok şükür şuan iyiyim...sen evde dinleniyormusun çalışıyormusun:KK19:

doğrudur canım sabahtan akşama kadar evde olunca bu formda okumadığım konu başlığı kalmadı heralde:)...benimde olcak gibi oldum ama ağrım geçti...çok korktum ama çok şükür şuan iyiyim...sen evde dinleniyormusun çalışıyormusun:KK19:
yok ya ben hiç dinlenemedim transfer günü habersiz yatılı misafirim geldi,her ne kadar rahatsızım desemde bir şekilde ayaktaydım,öğretmenim ve sadece 1 günlükrapor almıştım 2. gün çalışmaya devam ettim,kısacası istediğim gibi dinlenemedim,ve her ne kadar olacağı varsa olur desemde kendimide suçluyorum dinlenmediğim için

bayağı bir kişinin test tarihi yakın olduğu için toplu yazalım istedim..benim belirlediklerim aşağıda diğer arkadaşlar da ekleyebilirler...kimlerin olduğunu daha net göürürz...

Leyliko transfer günü : 30 mayıs test günü : 13 haziran
Derdim transfer günü : 30 mayıs test günü : 11 haziran
Hayel30 transfer günü : …………………………… test günü : 13 haziran
Rana_82 transfer günü : 31 mayıs test günü : 13 haziran (ama 11 haziranda yaptırcam)
demirburç transfer günü:6haziran 5.gün blast embriyo 1 .kalite test günüm 18 haziran dualarınızı bekliyorum:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

yok ya ben hiç dinlenemedim transfer günü habersiz yatılı misafirim geldi,her ne kadar rahatsızım desemde bir şekilde ayaktaydım,öğretmenim ve sadece 1 günlükrapor almıştım 2. gün çalışmaya devam ettim,kısacası istediğim gibi dinlenemedim,ve her ne kadar olacağı varsa olur desemde kendimide suçluyorum dinlenmediğim için

KENDİNİ HİÇ SUÇLAMA CNM ALLAH NASİP ETTİĞSE Bİ ŞEKİLDE OLUR. canını sıkma...tüp bebekte normale göre şans %50 artı tutunması için yardımcı ilaçlar vs.... rahimin içine koyduktan sonra yine normali gibi gelişiyor süreç farklı bişey olmuyo...normal yolla hamile kalıp rahmine emriyo düştüğünden habersiz insanlar neler neler yapıyo yinede bişey olmuyo....ben transferin 3. günü kendimi yormadan ev bile temizledim halı sildim koltuk sildim oturduğum yerden yoksa o sitresimi nasıl atayım evde yattıkca daha çok düşünüyosun...bende çalışıyorum bi yumurta toplama günü bide transfer günü gitmedim işe....evde dursam daha çok kafayı yersin....iş yerinde olduğum halde ikide bi buraya girip bakıyorum buraya......

slm hepinize benim transfer tarihim 30/05 ti tahlil günüm 11/06 şimdilik bir sıkıntım yok 8. gündeyim 3.denemem inşallah herbirimizin Allah gönlüne göre verir.:))) :KK19:

:KK52: benimde 6gün.embriyosu olarak miniğim yerine yerleştirildi cuma test günüm son 3 gün yani büyük bekleyişte..belirtilere gelince 2gündür rahim kısmına sancı giriyor ara araa....birde göğsüm ağrıyor biraz o da sağolsun adet olmadan önce hep ağrır o yüzden umudum azalıyorr ama çıkmadık candan umut kesilmezzzzzzzzz....
baktım bizim topikten 1-2 arkadaş burda bende geleyim dedim...:) :KK76:

kızlar merhaba,

merak ettiğim bir konu var. test günü olan 12. güne kadar regl olmayan ya da kanaması olmayan hamiledir anlamına mı gelir..yani normal regl tarihinde regl sancıları çekip regl olmayınca test günü pozitif çıkma ihtimali var mı ya da böyle olanlar var mı

kızlar merhaba,

merak ettiğim bir konu var. Test günü olan 12. Güne kadar regl olmayan ya da kanaması olmayan hamiledir anlamına mı gelir..yani normal regl tarihinde regl sancıları çekip regl olmayınca test günü pozitif çıkma ihtimali var mı ya da böyle olanlar var mı

hayır gelmez cnm...kanaması olup hamile olanda çok,,,kanaması olmayıpta hamile olamayanda,,,kişiden kişiye değişiyor...

kızlar merhaba,

merak ettiğim bir konu var. test günü olan 12. güne kadar regl olmayan ya da kanaması olmayan hamiledir anlamına mı gelir..yani normal regl tarihinde regl sancıları çekip regl olmayınca test günü pozitif çıkma ihtimali var mı ya da böyle olanlar var mı

şöyle söyleyeyim normal şartlarda kullanılan progesteron hapları zaten kanamayı kesiyor dolayısıyla progesteron kullanırken regl olmak mümkün değil. Eğer kanama başlar ve gebelik yok ise büyük ihtimal progesteronun dozunun az gelmesindendir.

Zaten gebelikle kanama olunca hemen progesteron depo yada hap verilirki kanamayı kesssin. Yani tüp bebekte tek yol kan testi. Kanamaya göre yada sancıya göre pek birşey anlamak mümkün değil

Son düzenleme:
X