- 2 Şubat 2008
- 204
- 1
- 43
Selam kizlar transferin 9 uncu gunu bende kahve lekelenmeler var adet gunumde tamda sabah aglaya aglaya hastaheneye gittim kan verdim bekliyorum aramalarini ama oyle kinledimki gavur ellerinde bence resmen irkcilik yapiyorlar.yucel kahramani aradim tesaduf burda brukselde aksama randevu aldim ya bakalim ne olacak
pertty transfer günü 31 mayıs:test 12 haziran
merhaba pertty, canım emriyo kaçıncı gün transfer edildi....kaç tane emriyo?bu arada nerede yaptırdın? kaçıncı deneme
heralde sevin canım,hepsimi yanlış çıkacak yani...hadi hayırlı uğurlu olsun:)mrb kizlar 6. gunden beri idrar testi yapiyorum bugun 11 gunum gittkce pozitiflesti bugunku testim tam pozitif ama esim umitlenmediyor yaniltici olabiliyormus seviniyim mi uziliyim mi belirti olarak karnim 2 gundur karnim cok agriyor kaziklarim beni mahfetti soguk ter atiyorum anniyacaginiz cok rahassizim 9 haziranda gidip test yapicaz sizce hamilemiyim...
ben düşünüyorum aslında ama olumsuz çıkarsa çok etkilenirim diye cesaret edemiyorum...sen ne zaman kaçıncı gün yapmayı düşünüyorsun?
[yaa bende acayip kabızlık var,,,iştahımda açıldı,,, dün akşam saat 23 e doğru makarna yaptım yedim 1,5 tabak:):):) karnım da taş var sankı çok gergin,,,,
sanırım 3 ayrı forumuda birlikte takip ediyoruz:)benim 5. gün embriyoru,6 adet vardı,tek embriyo konuldu ilk denemem olduğu için diğelerinide dondurduk,istanbuldayım ben anadolu sağlık merkezinde yaptırdım.bakalım 12 haziran test günüm ama vücudum alarmda regl olacam heralde
yok ya ben hiç dinlenemedim transfer günü habersiz yatılı misafirim geldi,her ne kadar rahatsızım desemde bir şekilde ayaktaydım,öğretmenim ve sadece 1 günlükrapor almıştım 2. gün çalışmaya devam ettim,kısacası istediğim gibi dinlenemedim,ve her ne kadar olacağı varsa olur desemde kendimide suçluyorum dinlenmediğim içindoğrudur canım sabahtan akşama kadar evde olunca bu formda okumadığım konu başlığı kalmadı heralde:)...benimde olcak gibi oldum ama ağrım geçti...çok korktum ama çok şükür şuan iyiyim...sen evde dinleniyormusun çalışıyormusun
demirburç transfer günü:6haziran 5.gün blast embriyo 1 .kalite test günüm 18 haziran dualarınızı bekliyorumbayağı bir kişinin test tarihi yakın olduğu için toplu yazalım istedim..benim belirlediklerim aşağıda diğer arkadaşlar da ekleyebilirler...kimlerin olduğunu daha net göürürz...
Leyliko transfer günü : 30 mayıs test günü : 13 haziran
Derdim transfer günü : 30 mayıs test günü : 11 haziran
Hayel30 transfer günü : …………………………… test günü : 13 haziran
Rana_82 transfer günü : 31 mayıs test günü : 13 haziran (ama 11 haziranda yaptırcam)
yok ya ben hiç dinlenemedim transfer günü habersiz yatılı misafirim geldi,her ne kadar rahatsızım desemde bir şekilde ayaktaydım,öğretmenim ve sadece 1 günlükrapor almıştım 2. gün çalışmaya devam ettim,kısacası istediğim gibi dinlenemedim,ve her ne kadar olacağı varsa olur desemde kendimide suçluyorum dinlenmediğim için
kızlar merhaba,
merak ettiğim bir konu var. Test günü olan 12. Güne kadar regl olmayan ya da kanaması olmayan hamiledir anlamına mı gelir..yani normal regl tarihinde regl sancıları çekip regl olmayınca test günü pozitif çıkma ihtimali var mı ya da böyle olanlar var mı
kızlar merhaba,
merak ettiğim bir konu var. test günü olan 12. güne kadar regl olmayan ya da kanaması olmayan hamiledir anlamına mı gelir..yani normal regl tarihinde regl sancıları çekip regl olmayınca test günü pozitif çıkma ihtimali var mı ya da böyle olanlar var mı