Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
CARMENN
ne kadar kısa sürede istemişler senden, şimdi içimden bir ses kalk yarın yap diyor , son 3 gün ama acayip geriliyor insan ve nedense ümitsizlik başlıyor (
cnm normalde bugun(27.gün) en geç yarın adet olmam lazım ama herkes ilaçlardan gecikir diyor ben yumurta toplandığından beri yani sanırım 13-14 gün oldu progestan vuruluyorum..birde ohss olmasın diye dostinex içiyorum 2.kutum..
bak içime kurt düşürdün bende adetim geçikti diye seviniyordun...yani kan testine kadar hiçbirşey belli olmayacak desene...
heralde sevin canım,hepsimi yanlış çıkacak yani...hadi hayırlı uğurlu olsun:)
tesekkur ederim canim cevapin icin...ya birsey daha sorucam bugun 12 gunum karnim sisti sindirim sistemim bozuldu yatakta donemiyorum agridan nefes almakta zorlaniyorum doktoru aradik birsey yokdedi ilac verdi....ohss gegilim ama neden boyle oldum.lutfen cevapverin
bende öyle olmuştum ama yumurtalarım alındıktan birkaç gün sonra geçti,çok ısrarım üzerine doktorum iyice bir inceledi ve ohss başlangıcı olabilir demişti bana,sen eminmisin olmadığına
kızlar dün kasıklarım dahada hassaslaşmıştı,,,gece kırapm gibi adet sancısı gibi 2 kere yokladı,,,yataktan fırladım noluyo yaa dedimm...inşallah iyiye işarettir
ben transferin 5 gunude boyle olmustum dr.aradik belirtilerisoyledim sindirim sistemi bozuklugu dedi ilac versi iglestim bugun 12 gunum yine karnim tas gibi oldu resmen uruyemiyorum esime doktoru ara diyrum doktor normaldir diyecek diyor ya burda aciyi ceken benim ((
arada bir kasık ağrısı olması bebişinin tutunmaya çalıştığını gösteriyordur iyice yerleşiyordur:)
CARMENN
ne kadar kısa sürede istemişler senden, şimdi içimden bir ses kalk yarın yap diyor , son 3 gün ama acayip geriliyor insan ve nedense ümitsizlik başlıyor (
bencede CARMENN çok erken bir tarih kaçıncı gün emriyosu?tedaviyi nerde yaptırdın
canım aslında erken değil bnm 6.gün yapıldı transferim...3.gün transferi olanlar 12.gün,5.tansf.olanlar 1o.gün yaptırıyor tarihi dr.verdi ama normal verdi bence
cnm adanadayım bnm 6.gün transferiydi...9gün sonra normal yani hattaaa bn bugun kendim test yapim diodum sizlerşimdi böle deyince acaba vazgeçsem mi:)
mrb kızlar benmde 7 mayısta transferm oldu 19 haziran test gunm 3 yumurta toplanmıştı 2 tane konuldu ASM de yaptrdım Rabbım yuzumuzu guldurr inş. hayırlısyla
7 mayıs mı transferrrr?????? 19 haziran çok geç değil miiiii????????????
düzelttm canım hiç farkında deglm mayıs yazdgmn zaten bi haller oldu bana herseyi karıstryorum...(
slm cnm...onlarda olgunlaşıp catlayıp sönecekler,,,,anomali gelişimi olan yumurtalar kistleşir (örn. büyür büyü catlamazsa...vs...) adet olurken rahim duvarı dökülüyor yumurtayla pek alakası yok....