Tüp bebek sonrası gebelik hamilelik belirtileri nelerdir

debur ve tbselma
kızlar hikayelerimiz benziyor, benimde 3.denemem 30 mayıs transfer bende
2 embriyo 5.gün transfer edildi, sizde durum nasıl??

Son düzenleme:
CARMENN

ne kadar kısa sürede istemişler senden, şimdi içimden bir ses kalk yarın yap diyor , son 3 gün ama acayip geriliyor insan ve nedense ümitsizlik başlıyor :KK43:(

bencede CARMENN çok erken bir tarih kaçıncı gün emriyosu?tedaviyi nerde yaptırdın

cnm normalde bugun(27.gün) en geç yarın adet olmam lazım ama herkes ilaçlardan gecikir diyor ben yumurta toplandığından beri yani sanırım 13-14 gün oldu progestan vuruluyorum..birde ohss olmasın diye dostinex içiyorum 2.kutum..

bak içime kurt düşürdün bende adetim geçikti diye seviniyordun...yani kan testine kadar hiçbirşey belli olmayacak desene...

1. Carmenn transfer günü 1 haziran test günü:10 haziran
2. debur transfer günü 30 mayıs test günü:10 haziran
3. Derdim transfer günü : 30 mayıs test günü : 11 haziran
4. SadeceMeyra transfer günü : 31 mayıs test günü : 11 haziran
5. tbselma transfer günü 30 mayıs test günü:11 haziran
6. Rana_82 transfer günü : 31 mayıs test günü : 11 haziran
7. pertty transfer günü 31 mayıs test günü: 12 haziran
8. Hayel30 transfer günü : 2 haziran test günü : 13 haziran
9. Leyliko transfer günü : 30 mayıs test günü : 13 haziran
10. demirburç transfer günü 6 Haziran test günü:18 haziran
:emir_bebek::KK49:

heralde sevin canım,hepsimi yanlış çıkacak yani...hadi hayırlı uğurlu olsun:)

tesekkur ederim canim cevapin icin...ya birsey daha sorucam bugun 12 gunum karnim sisti sindirim sistemim bozuldu yatakta donemiyorum agridan nefes almakta zorlaniyorum doktoru aradik birsey yokdedi ilac verdi....ohss gegilim ama neden boyle oldum.lutfen cevapverin

tesekkur ederim canim cevapin icin...ya birsey daha sorucam bugun 12 gunum karnim sisti sindirim sistemim bozuldu yatakta donemiyorum agridan nefes almakta zorlaniyorum doktoru aradik birsey yokdedi ilac verdi....ohss gegilim ama neden boyle oldum.lutfen cevapverin

bende öyle olmuştum ama yumurtalarım alındıktan birkaç gün sonra geçti,çok ısrarım üzerine doktorum iyice bir inceledi ve ohss başlangıcı olabilir demişti bana,sen eminmisin olmadığına

bende öyle olmuştum ama yumurtalarım alındıktan birkaç gün sonra geçti,çok ısrarım üzerine doktorum iyice bir inceledi ve ohss başlangıcı olabilir demişti bana,sen eminmisin olmadığına

ben transferin 5 gunude boyle olmustum dr.aradik belirtilerisoyledim sindirim sistemi bozuklugu dedi ilac versi iglestim bugun 12 gunum yine karnim tas gibi oldu resmen uruyemiyorum esime doktoru ara diyrum doktor normaldir diyecek diyor ya burda aciyi ceken benim :KK43:((

kızlar dün kasıklarım dahada hassaslaşmıştı,,,gece kırapm gibi adet sancısı gibi 2 kere yokladı,,,yataktan fırladım noluyo yaa dedimm...inşallah iyiye işarettir

kızlar dün kasıklarım dahada hassaslaşmıştı,,,gece kırapm gibi adet sancısı gibi 2 kere yokladı,,,yataktan fırladım noluyo yaa dedimm...inşallah iyiye işarettir

arada bir kasık ağrısı olması bebişinin tutunmaya çalıştığını gösteriyordur iyice yerleşiyordur:)

ben transferin 5 gunude boyle olmustum dr.aradik belirtilerisoyledim sindirim sistemi bozuklugu dedi ilac versi iglestim bugun 12 gunum yine karnim tas gibi oldu resmen uruyemiyorum esime doktoru ara diyrum doktor normaldir diyecek diyor ya burda aciyi ceken benim :KK43:((

ben doktoruma söylediğimde oda çok önemsememişti,nefes alamıyorum dedim,önemli değil dedi geçer,sonra hemşirelerden tek tek rica ettim ısrar ettim,transferden önce masadayken bi muayene ettiler,doktora söyleyin dedim,en son doktor transfer yapmadan bi ultrason muayenesi yaptı,evet ohhss başlangıcı dedi,dikkat et kendine,ısrar etmesem muayene etmicekti belki,gerçi şimdi hiçbiiyim yok geçti,ya hamile değilim ondan,yada oluşma aşamasındaydı gerçekleşmedi,ama doktor demiştiki bana dua et şişmeye devam etsin hamile olduğunu anlarsın..

Son düzenleme:
arada bir kasık ağrısı olması bebişinin tutunmaya çalıştığını gösteriyordur iyice yerleşiyordur:)

inşallah öyledir cnm yaaa... Içim pır pır,,,inşallah emeklerimizin karşılığını hepimiz alırız,,,,

CARMENN

ne kadar kısa sürede istemişler senden, şimdi içimden bir ses kalk yarın yap diyor , son 3 gün ama acayip geriliyor insan ve nedense ümitsizlik başlıyor :KK43:(

canım aslında erken değil bnm 6.gün yapıldı transferim...3.gün transferi olanlar 12.gün,5.tansf.olanlar 1o.gün yaptırıyor tarihi dr.verdi ama normal verdi bence

bencede CARMENN çok erken bir tarih kaçıncı gün emriyosu?tedaviyi nerde yaptırdın

cnm adanadayım bnm 6.gün transferiydi...9gün sonra normal yani hattaaa bn bugun kendim test yapim diodum sizlerşimdi böle deyince acaba vazgeçsem mi:)

canım aslında erken değil bnm 6.gün yapıldı transferim...3.gün transferi olanlar 12.gün,5.tansf.olanlar 1o.gün yaptırıyor tarihi dr.verdi ama normal verdi bence

cnm adanadayım bnm 6.gün transferiydi...9gün sonra normal yani hattaaa bn bugun kendim test yapim diodum sizlerşimdi böle deyince acaba vazgeçsem mi:)

6.gün transferiyle dediğin gibi erken değil...hatta bugünde yapabilirmişsin...yarın ilk iş idrar testi yapmak olsun bence:KK49::KK74:

merhaba kızlar nnasılsınız? bugün 9.günüm dün gece biraz belim ve karnım ağrıdı. adet günümde yaklaşıyor ondan mı acaba? benim adet belirtilerim 1 hafta önceden başlar. göğüslerim pamuk gibi çokkk korkuyorum yaaaa:KK43:(((((((((

mrb kızlar benmde 7 haziran transferm oldu 19 haziran test gunm 3 yumurta toplanmıştı 2 tane konuldu ASM de yaptrdım Rabbım yuzumuzu guldurr inş. hayırlısyla

Son düzenleme:
slm cnm...onlarda olgunlaşıp catlayıp sönecekler,,,,anomali gelişimi olan yumurtalar kistleşir (örn. büyür büyü catlamazsa...vs...) adet olurken rahim duvarı dökülüyor yumurtayla pek alakası yok....

teşekkürler canım.bayagı takılmıstım bu konuya:)

X