eğer hamilelik olursa onlar zaten kendi kendini eriyiyor, adetle yumurtalar atılmıyor kalınlaşan rahim duvarı dökülüyor, hamilelik yoksada foliküller eriyip gidiyor.
bende evde yapım negatifevde test yaptım negatif çıktı yaaa..test günüm cuma erken di mi moral bozmaya gerek yok di miii,bebeğim beni bırakmayacak tutanacak annesine sıkı sıkı..
ben doktoruma söylediğimde oda çok önemsememişti,nefes alamıyorum dedim,önemli değil dedi geçer,sonra hemşirelerden tek tek rica ettim ısrar ettim,transferden önce masadayken bi muayene ettiler,doktora söyleyin dedim,en son doktor transfer yapmadan bi ultrason muayenesi yaptı,evet ohhss başlangıcı dedi,dikkat et kendine,ısrar etmesem muayene etmicekti belki,gerçi şimdi hiçbiiyim yok geçti,ya hamile değilim ondan,yada oluşma aşamasındaydı gerçekleşmedi,ama doktor demiştiki bana dua et şişmeye devam etsin hamile olduğunu anlarsın..
evde test yaptım negatif çıktı yaaa..test günüm cuma erken di mi moral bozmaya gerek yok di miii,bebeğim beni bırakmayacak tutanacak annesine sıkı sıkı..
canim cok uzuldum tutmadigina yenimi tutmadi ben siteyi takip edemiyorum kac yasindasin kacinci tupun... bende yarin test yapicam cumagunu sonucu alicam sadece yatiyorum karnim tas gibi oldugu icin hareket edemiyorum acaba hamilelik belirtisi mi...
debur ve tbselma
kızlar hikayelerimiz benziyor, benimde 3.denemem 30 mayıs transfer bende
2 embriyo 5.gün transfer edildi, sizde durum nasıl??
evde test yaptım negatif çıktı yaaa..test günüm cuma erken di mi moral bozmaya gerek yok di miii,bebeğim beni bırakmayacak tutanacak annesine sıkı sıkı..
bugün 8. günüm sabah idrar testi yaptım negatif çıktı,henüz kan testi yapmadım ama silikte olsa bişiler bekliodummm 30 yaşındayım ilk denemem,dondurulnuşlarım var geride olmazsa onlarla devam edicem..en yakın ne zaman olur acaba..sendede var bişiler yani...
bugün 8. günüm sabah idrar testi yaptım negatif çıktı,henüz kan testi yapmadım ama silikte olsa bişiler bekliodummm 30 yaşındayım ilk denemem,dondurulnuşlarım var geride olmazsa onlarla devam edicem..en yakın ne zaman olur acaba..sendede var bişiler yani...
carmen gunaydın sakın umutsuz olma cunku hamılesın ben sana soyleyım:)