- 30 Temmuz 2010
- 509
- 6
kızlar kafama takılıdı doktorum hiç bişey yasaklamadı...normal hamilelik nasıl oluşuyosa bu tüp bebekte aynı kendini kısıtlama gereksiz yatma..yol yürü merdiven çık günlük temizliğini yap cinsellik de serbest dedi...(eşimde bunu duyduya abaza:):):))))doktoruma çok güveniyorum antalya tüp bebek kemal özgür dün 4. günümdü ilişkiye girdik ama int de okuyunca böle kıl kaptım inşallah bi etkisi olmaz....benim 9 yumoş oluştu 8'i döllendi 5 tane 1. kalite, 2 tanesi 2. kalite durumları iyi olduğunu söyledi doktorum 2 tanede 1.kalite tranfer edildi...benim sebepsiz inf...daha öncede(2 sene önce) düşüğüm var bir tane(kendiliğimden hamile kalmıştım),,,
hayel cim valla gerçekten şaşaırdım, hiç bir dr cinselliği serbest bırakmıyor yuh o dr una senin, normal gebelik gibi elbette degıl dıkkat edilmesi lazım, rahim kasılmasın diye orgazm olmayın diye cinsellik yasaklanıyor 14. haftay akadar, ayrıca enfeksiyon kapabilir hersey olabilir ne diyim yani eşinde gerçekten abazaymış hiç mi okumadı araştırmadı nasıl olur yani gerçekten dumur oldum ,
ağır iş yapma deniyor kendini hırpala denmiyor, deli gibi merdiven cık denmiyor harketlerini yavaşlat deniyor, bukadar emek veriliyor parası ruhsal emeği ayrı,
senin azami dikkat etmen lazım bence bir iyice araştır yaa yazık yani ,
Benim doktorda transferin ertesi gününden itibaren cinsel ilişki dahil herşey serbest diyor. Hatta git basketbol oyna tutacaksa tutar dedi. aksi olsa dünyada gebelik olmazdı der.
Aslında hiçbir doktor yat demiyor, direk normal hayatınıza dönün diyorlar. Ancak bunlar şehir efsanesi gibi yayılıyor. Hiç bir istatistiki bilgi yokmuş ki yatma tutturmayı arttırsın.
Biri yatmıştır ve tutacağı varsa tutmuştur bizde yatıyoruz, biri ananas yemiştir yine tutacağı varsa tutmuştur haydii bizede yiyoruz. Oradan buradan şuradan duyduklarını yapmak yerine bence herkes kendi doktorunun dediğini yapmalı ve içinden nasıl geliyorsa öyle davranmalı.
Eğer yatmak stres yapıyorsa yatmamalı, eğer yatmamak stres yaratıyorsa yatmalı yani uygulayacağı şeylere kendi karar vermeli.
Son düzenleme: