Tüp bebek sonrası gebelik hamilelik belirtileri nelerdir

şöyle söyleyeyim normal şartlarda kullanılan progesteron hapları zaten kanamayı kesiyor dolayısıyla progesteron kullanırken regl olmak mümkün değil. Eğer kanama başlar ve gebelik yok ise büyük ihtimal progesteronun dozunun az gelmesindendir.

Zaten gebelikle kanama olunca hemen progesteron depo yada hap verilirki kanamayı kesssin. Yani tüp bebekte tek yol kan testi. Kanamaya göre yada sancıya göre pek birşey anlamak mümkün değil

benim adet günüm geçti... bu kıstas değil mi diyorsun :KK43:

:KK52: benimde 6gün.embriyosu olarak miniğim yerine yerleştirildi cuma test günüm son 3 gün yani büyük bekleyişte..belirtilere gelince 2gündür rahim kısmına sancı giriyor ara araa....birde göğsüm ağrıyor biraz o da sağolsun adet olmadan önce hep ağrır o yüzden umudum azalıyorr ama çıkmadık candan umut kesilmezzzzzzzzz....
baktım bizim topikten 1-2 arkadaş burda bende geleyim dedim...:) :KK76:

ağrı oluyor canım ara ara bende de...adet günüm dışında panik olmamaya çalışıyorum...adet günün ne zamandı senin?

benim adet günüm geçti... bu kıstas değil mi diyorsun :KK43:

canım, tüp bebekte adet günü hesaplamayın çünkü baskılayıcı hormonlar (lucrin gibi) ateşleyici hormonlar ( menagon, merional, gonal f vs) adet günü hesabını yanıltıyor ama inşallah inşallah hamilesindir o ayrı. Ama iş tüp olunca kıstas 12.gün oluyor çünkü bazen dondurlmuşları regl tarihine 2-3 kalada transfer ettikleri oluyor.

Ama inşallah güzel haber verirsin, ben hep genel kabul gören şeylerden bahsettim.

Son düzenleme:
kızlar,hem adet olup hem de pozitif sonuç alan var mı?
transfer esnasında doktoruma rahatsızlıklarımdan bahsederken şişkinlik vs devam ediyor derken o da bana ultrasonla göstererek opudan kalan büyüyen foliküllerim oldugunu söyledi.onlar beni rahatsız ediyormuş.benm de aklıma soru takıldı.ben şimdi test gününe dogru adet olup onları atacak mııym pozitif olsa da.yoksa pozitif olması durumunda onlar bende kalıp kistleşecekler mi?

transfer esnasında doktoruma rahatsızlıklarımdan bahsederken şişkinlik vs devam ediyor derken o da bana ultrasonla göstererek opudan kalan büyüyen foliküllerim oldugunu söyledi.onlar beni rahatsız ediyormuş.benm de aklıma soru takıldı.ben şimdi test gününe dogru adet olup onları atacak mııym pozitif olsa da.yoksa pozitif olması durumunda onlar bende kalıp kistleşecekler mi?

bende de doktorun alamadıkalrı yumurtalar vardı çok ağrı ve dediğin gibi şişkinlik yapmıştı şimdi geçti ama senin dediğin gibi kalanlar nasıl gitcek bilmiyorum....

Leyliko transfer günü : 30 mayıs test günü : 13 haziran
Derdim transfer günü : 30 mayıs test günü : 11 haziran
Hayel30 transfer günü : 2 haziran test günü : 13 haziran
Rana_82 transfer günü : 31 mayıs test günü : 13 haziran (ama 11 haziranda yaptırcam)
SadeceMeyra transfer günü : 31 mayıs test günü : 11 haziran
pertty transfer günü 31 mayıs test günü: 12 haziran
tbselma transfer günü 30 mayıs test günü:11 haziran
Carmenn transfer günü…………… test günü:11 haziran
demirburç transfer günü 6 Haziran test günü:18 haziran

slm hepinize benim transfer tarihim 30/05 ti tahlil günüm 11/06 şimdilik bir sıkıntım yok 8. gündeyim 3.denemem inşallah herbirimizin Allah gönlüne göre verir.:))) :KK19:

slm benimde 3üncü denemem ve benimde 30/05 te transferim yapıldı. 10/06'da tahlil günüm. umarım hepimiz artık yavrularımızı kucağımıza alırız. :KK3:

arkadaşlar bugün transferden sonra 9uncu günüm ve hiçbir belirtim yok. bugün dayanamayıp gebelik(idrar) testi yaptım ve sonuç negatif çıktı çok endişeliyim. gebelik testi yspıpta kan tahlili pozitif çıkan var mı??? :18:

daha çok erken bekle biraz transferden sonra 11. Günü felan yap yapacaksan acele etme o kadar bekledin 4 gün daha bekle

benim bugün 9uncu günüm dayanamadım test yaptım negatif çıktı ama yinede endişelenmemeye çalışıyorum bazen idrarda çıkmadığını duymuştum. size önerim kan testine kadar bekleyin. olumsuz sonuç insanı ne olursa olsun çok etkiliyor.

benim bugün 9uncu günüm dayanamadım test yaptım negatif çıktı ama yinede endişelenmemeye çalışıyorum bazen idrarda çıkmadığını duymuştum. Size önerim kan testine kadar bekleyin. Olumsuz sonuç insanı ne olursa olsun çok etkiliyor.

canım senin emriyo y.toplandıktan kaç gün sonra transfer edildi? Birde idrar tahliline güvenme daha vaktin var hormon daha yeni yeni salgılanmaya başlıyor...kafana takma...bende özellikle bekliyorum idrar tahlili yapmıyorum...canım içini ferah tut...

Rana_82 transfer günü : 31 mayıs test günü : 13 haziran (ama 11 haziranda yaptırcam)
debur transfer günü 30 mayıs test günü:10 haziran

Kizlarrr kan testi geldi nanay 4 negatif ama halada hastalamnadim bakalim ne olacak ben karar verdim tuplerimden amliyat olucam bu stress cok kotu ya gercekden defalarca deneyene cok zor

ağrı oluyor canım ara ara bende de...adet günüm dışında panik olmamaya çalışıyorum...adet günün ne zamandı senin?

cnm normalde bugun(27.gün) en geç yarın adet olmam lazım ama herkes ilaçlardan gecikir diyor ben yumurta toplandığından beri yani sanırım 13-14 gün oldu progestan vuruluyorum..birde ohss olmasın diye dostinex içiyorum 2.kutum..

canım benide eklediğin için teşekkür ederim bi düzeltme yapim transfer günüm 1 haziran test günüm 10 haziran

Kizlarrr kan testi geldi nanay 4 negatif ama halada hastalamnadim bakalim ne olacak ben karar verdim tuplerimden amliyat olucam bu stress cok kotu ya gercekden defalarca deneyene cok zor

cnm slmm burda bizim topikten birilerini görmek ne güzell...sonucuna bende çok üzüldümm ama elden bişe gelmiyor maalesef tüplerinden neden ameliyat olmak istiyorsun??ben mart ayında oldum bu arada..

CARMENN

ne kadar kısa sürede istemişler senden, şimdi içimden bir ses kalk yarın yap diyor , son 3 gün ama acayip geriliyor insan ve nedense ümitsizlik başlıyor :KK43:(

Son düzenleme:
bende de doktorun alamadıkalrı yumurtalar vardı çok ağrı ve dediğin gibi şişkinlik yapmıştı şimdi geçti ama senin dediğin gibi kalanlar nasıl gitcek bilmiyorum....

ranacım kaç tane topic'e yazdım ama senden baska cevap yazan olmamış.sanırm bu konuda kimsenn bir blgisi yok.yasayarak görücez artık herhalde:KK43:kistleşecek diye düşünüyorum ama bakalım:KK43:(

ranacım kaç tane topic'e yazdım ama senden baska cevap yazan olmamış.sanırm bu konuda kimsenn bir blgisi yok.yasayarak görücez artık herhalde:KK43:kistleşecek diye düşünüyorum ama bakalım:KK43:(

slm cnm...onlarda olgunlaşıp catlayıp sönecekler,,,,anomali gelişimi olan yumurtalar kistleşir (örn. büyür büyü catlamazsa...vs...) adet olurken rahim duvarı dökülüyor yumurtayla pek alakası yok....

eğer hamilelik olursa onlar zaten kendi kendini eriyiyor, adetle yumurtalar atılmıyor kalınlaşan rahim duvarı dökülüyor, hamilelik yoksada foliküller eriyip gidiyor.

X