ben lucrini çok kullandım e2 değerim düşmedi...25 gün kadar lucrini kullandım sadece daha sonra yumurta büyütücü gonal f kullandım 9 gün kadar (4 gün 225 - 2 gün 187,5 - 3 gün 150) ..15 yumurta toplandı...10u döllenmiş...bunlardan 4ü iyimiş...1ini koydular 3ü donduruldu...şimdi jel (progestoron desteği için) ve folik sit kullanıyorum...ovitrel ne için?belirtiler işte dün ve bugün sabah çok korktum adet sancısı gibi sancım vardı...malum bugünde benim adet günüm çok korktum ama şimdi iyiyim ...inş. bişi olmaz...
inşallah adet olmazsın canım.... sen ovitrel yaptımadın mı? 7.günde yapılıyor
canım çatlatma iğnesinin ismi değilmi?
kızlar kafama takılıdı doktorum hiç bişey yasaklamadı...normal hamilelik nasıl oluşuyosa bu tüp bebekte aynı kendini kısıtlama gereksiz yatma..yol yürü merdiven çık günlük temizliğini yap cinsellik de serbest dedi...(eşimde bunu duyduya abaza:):):))))doktoruma çok güveniyorum antalya tüp bebek kemal özgür dün 4. günümdü ilişkiye girdik ama int de okuyunca böle kıl kaptım inşallah bi etkisi olmaz....benim 9 yumoş oluştu 8'i döllendi 5 tane 1. kalite, 2 tanesi 2. kalite durumları iyi olduğunu söyledi doktorum 2 tanede 1.kalite tranfer edildi...benim sebepsiz inf...daha öncede(2 sene önce) düşüğüm var bir tane(kendiliğimden hamile kalmıştım),,,
benim öyle evde dinlenecek vaktım yok,,, zaten çalışıyorum ayakta değilim en azında,,,, muhasebe bürosundayım...olacaksa olur çokta takmamak lazım hayatın sonu değil...ama düşünüyorummmmmmmm:)::):) iyice karışığım...
kızlar önceden idrar testi yapmayı düşünüyomusunuz???
bende evdeyim.. rapor aldım......
kızlar kafama takılıdı doktorum hiç bişey yasaklamadı...normal hamilelik nasıl oluşuyosa bu tüp bebekte aynı kendini kısıtlama gereksiz yatma..yol yürü merdiven çık günlük temizliğini yap cinsellik de serbest dedi...(eşimde bunu duyduya abaza:):):))))doktoruma çok güveniyorum antalya tüp bebek kemal özgür dün 4. günümdü ilişkiye girdik ama int de okuyunca böle kıl kaptım inşallah bi etkisi olmaz....benim 9 yumoş oluştu 8'i döllendi 5 tane 1. kalite, 2 tanesi 2. kalite durumları iyi olduğunu söyledi doktorum 2 tanede 1.kalite tranfer edildi...benim sebepsiz inf...daha öncede(2 sene önce) düşüğüm var bir tane(kendiliğimden hamile kalmıştım),,,
evet canım o... 7.gün bunu yaptırın dediler. tutunmaya destek için miş. bilgin olsun....
transfer olalı kaç gün oldu??? kaç günlük rapor aldın??? raporu sen mi istedin yoksa doktormu verdi???
kızlar bu arada yemek felan yiğince nerdeyse nefes almakta zorlanıyorum öle tıka basada yemiyorum,,,acayip şişkinlik oluyor 2- gündür geceleri çişe kalkıyorum inşallah olumlu belirtilerdir bunlar...
transfer olalı kaç gün oldu??? kaç günlük rapor aldın??? raporu sen mi istedin yoksa doktormu verdi???
hayel cim valla gerçekten şaşaırdım, hiç bir dr cinselliği serbest bırakmıyor yuh o dr una senin, normal gebelik gibi elbette degıl dıkkat edilmesi lazım, rahim kasılmasın diye orgazm olmayın diye cinsellik yasaklanıyor 14. haftay akadar, ayrıca enfeksiyon kapabilir hersey olabilir ne diyim yani eşinde gerçekten abazaymış hiç mi okumadı araştırmadı nasıl olur yani gerçekten dumur oldum ,
ağır iş yapma deniyor kendini hırpala denmiyor, deli gibi merdiven cık denmiyor harketlerini yavaşlat deniyor, bukadar emek veriliyor parası ruhsal emeği ayrı,
senin azami dikkat etmen lazım bence bir iyice araştır yaa yazık yani ,
bugün 7.gün. 20 günlük rapor doktor kendisi veriyor
canım genelde en az 3 gün istirahat isteniliyor...ama daha fazla istersen de veriyorlar...ben 10 gün rapor aldım...3 gün vereceklerdi zaten fazlasını istedim hiçbir sıkıntı çıkarmadan verdiler...seni çok rahat buldum...tüp bebek tedavi süreci zor bir süreç ilaçların yan etkisi oldu bende...o yüzden insan tekrar yaşaak istemiyor tabi bu arada 3 yıllık evliyim...hani cocuk diyenlerde sıkmaya başladı...sen kaç yıllık evlisin