nevrocum canım kendini yormadan müsait olunca benide eklermisin....
k:24 e:31 uzun protokol azospermi erkek infertilitesi 22 nisan çarşamba lucrine başladım 30 nisan adetim ve tedavimin başlangıcı bahçeci kliniği alman hastanesi 12 mayıstamikrotese sonrası allah kerim öptümmm canım hoşçakal....
Canım ekledimmm. Şeniz İnşallah herşey yolunda gider ve bebeğine kavuşursun canım. Dualarımdasın. Allah bu yolda yardımcın olsun. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
nevrosky canım benim eksik bilgilerim var onlarıda sölimm sana :))
k:26 e:26 ikizlerime hamileyimmmmm :)))
sal ıkıncı denemem erkek infertilesi uzun protokol tedavim ilk denem pozitif sonuc 3 embiryo ıkısı iyi kalite teki normal ankara anatolia
sağol canım ellerine sağlık herhalinle yanımızdasın zaten emeğini esirgemiyosun bizden rabbim gönlüne göre versin canım hiç bi sıkıntın olmadan su gibi geçiriverirsiin inşallah 7.5 ayını meleğini sağlıcakla alırsın kucağına ve tedaviye başlayan bütün arkadaşlarımla birlikte inşallah hamile kalırızda arkandan gelir sana yoldaş oluruz canım allaha emanet ol canım arkadaşım....
nevrosky canım benim eksik bilgilerim var onlarıda sölimm sana :))
k:26 e:26 ikizlerime hamileyimmmmm :)))
selam
liste değiştim.artık hamile değilim.dört kesede de embriyo gelişmedi.kürtaj olmak zorunda kaldım.tekrar başlamak için engelleri kaldırmaya çalışıyorum
nevom benide ekle benide
bugün lucrinlere başladım 1 iğnemi vurdum
uzun protokol tedavi ankara maya tüp bebek merkezinde
bende pko var, kocişinde hareket sınırda
ben 26 kociş 30 yaşında ilk denememizhihoyyyt
Ekledimmmm bitanemmm. Artık başladın demek. hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt Yolun açık olsun canım arkadaşım. Allah işlerini rast getirsin inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Dualarım seninle. Allahım bağışlasın inşallah. Öpüyorum çok. Şeniz Şeniz Şeniz
inşallah canım bugün 2. lucrini vurdum alkisalkisalkis
mutluyum ama sakinim. içime huzur doluyor her iğnemi yapışımda:CüvCüv:
ıyı geceler...........nevrocum nasılsın............senı görmek guzelllllll.............kendıne ve bebişe ıyı bak..herkese hayırlı geceler.....................
İyiyim güzelim çok şükür. Sen nasılsın bakalım. Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?