Tüp bebek merkezinde akıl almaz çağ dışı olay!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Türkiye deki üretim yerini söylermisiniz rica etsem? Bana ürün resminin fotokopisi çekilmiş şekilde direkt şahıs numarasını elle yazılmış şekilde verdiler.
Eşimde Dr un hastası, ikimizin onay ve imzası ile başlandı tedaviye bana gerek duymaksızın dahi birimden dilediği sonucu kendiside alabiliyor? Çoğu işlem sonrası malesef refakatçi ihtiyacınız oluyor. Yorumlarda bazı kişilerde benzer soruları sordu ve açıkladım sebebini. Ekstra durumlarımın tümünü geçtim illaki de ihtiyaci birşey olduğu için değil keyfi olarak yanımda bulunmayı istemesi Dr un hastası olması nedeniyle gayet normal.

Ben yurtdisinda yasiyorum ama Turkiye'de uretimi yapildigini sanmiyorum zaten her medikal urunun ulkemizde uretilmesine imkan yok, ABD menseli yeni bir urun. Ithal bir ilac oldugu icin doktor anlasmali oldugu kisiye yonlendiriyordur. Tabii onu sart kosmasi dogru mu bilmiyorum, tedavi methodunu bilmedigim icin doktorunuzun. Ama kit icin merdivenalti oldugunu dusundugunuzu hissettigim icin FDA onayli oldugunu soylemek istedim.

bazı insanları orda ne icin beklediginin bilinmesi bile rahatsiz ediyor demek ki, saçma ama böyle yani.
eşime dr bir kap verip yukarıdaki odada ne yapacagini başka bir yerde anlatmışti ( sperm ornegi verecek) eşim odaya girdi çıktı 2 saat hastaneye sokamadım çok utandı 🤣🫣
halbuki ordaki erkeklerin hepsi bu islemi yapti kadınlarda esleri o islemi yaparken bekledi vs biliniyo yani ama iste bazı insanlar boyle tepkiler verebiliyo.
Kıyamam :) benzer süreçleri bende eşimde yaşadım, oda çok çekinir. Aslında herkesin orada bir umut için var olduğunu bilip, onun spermi, bunun yumurtası, şunun adet tarihiyle ilgilenmeyip yalnızca kendisi için orada bulunduğunu anlatabilsek ve diğer insanlara düşman kesilmek yerine orada gördüğü şeyleri öfkeyle değil de alttan alarak idare edebilse..
Mesela ben herşeyi geçtim kesinlikle benim haklı olabileceğim bir konu olsun bir kadın perişan şekilde ağlıyorken onun eşinin ona destek olduğunu görüp yine kendi haklılığımı bir kenara bırakır pamuk gibi olurdum 🥰
Her kültürden insanla bir arada oluyoruz elbette belki gerçekten rahatsızlık duyanlar vardı o an. Fakat ben onların hiç biri için orada değildim o an, kendim ve eşim için oradaydımç talep ettiğim şeyde bir başka hastanın sonucunu dinlemek değil. Bizimle alakalı sonuçları öğrenmek için yanımda hayat arkadaşımı istedim. Sırada bekledik ve bir muayene sonucu falan duymadı duyamazda hasta ile Dr un odasına girmemiz gerekiyor böyle bir bilgiyi duyabilmek için..

Eşiniz dr odasına rahat girebiliyorsa neden sinirlendiniz bu kadar. Zaten doktorla konuşacak sormak istediklerini. Siz sırada bekleyip dr odasına girerken eşinizi arasaydınız, eşiniz de o zaman gelseydi. Bekleme odasında sizinle beklemese ne olur ki. Abarttıkça abartmışsınız. Sekreter suçlu olmadığı halde olay büyümesin diye özür dilemiştir.

Ben yurtdisinda yasiyorum ama Turkiye'de uretimi yapildigini sanmiyorum zaten her medikal urunun ulkemizde uretilmesine imkan yok, ABD menseli yeni bir urun. Ithal bir ilac oldugu icin doktor anlasmali oldugu kisiye yonlendiriyordur. Tabii onu sart kosmasi dogru mu bilmiyorum, tedavi methodunu bilmedigim icin doktorunuzun. Ama kit icin merdivenalti oldugunu dusundugunuzu hissettigim icin FDA onayli oldugunu soylemek istedim.
Devlet hastanesinde bahsettiğiniz bu durum yasal değil. FDA onaylı olması Türkiye'de yasal olduğu anlamına gelmiyor malesef. Eczane gibi yerlerden temin edilemeyen bir ürünü devlet hastanesinde uygulama için talep edilmesi yasal değildir. Asla ürün hakkında olumsuz birşey söylemedim. Aksine ücreti neredeyse 1/2 asgari ücrete tekamül ettiği için bu ürünü zorunlu tutmasına tepkimi belirtmek istedim. 150€ bir Alman vatandaşının 100 saatlik ücretinin neredeyse 10/1i. Türkiye için ise uygun bir bedel değil. Biz Türküz ve Türk lirası ile ödüyoruz.

Eşiniz dr odasına rahat girebiliyorsa neden sinirlendiniz bu kadar. Zaten doktorla konuşacak sormak istediklerini. Siz sırada bekleyip dr odasına girerken eşinizi arasaydınız, eşiniz de o zaman gelseydi. Bekleme odasında sizinle beklemese ne olur ki. Abarttıkça abartmışsınız. Sekreter suçlu olmadığı halde olay büyümesin diye özür dilemiştir.
Merhaba yukarıda neden ve sebeplerini açıkladım, arzu ederseniz okuyabilirsiniz. Hayır olay büyümesin diye yapmış olduğu davranışları genel olarak hastaları görmezden gelme oluyor, eşimi geri getirmezlerdi sıraya bu nedenle, ablacım canım cicimde olmazlardı sonrasında da..

Merhaba yukarıda neden ve sebeplerini açıkladım, arzu ederseniz okuyabilirsiniz. Hayır olay büyümesin diye yapmış olduğu davranışları genel olarak hastaları görmezden gelme oluyor, eşimi geri getirmezlerdi sıraya bu nedenle, ablacım canım cicimde olmazlardı sonrasında da..
İnsanlar rahatsız olabilir bekleme odasında eşiniz beklese beklemese ne farkeder. Sizin için değişen bir durum yok ki. Çemkirik bir hasta olduğunuz ve sizinle uğraşmak istemedikleri için eşinizi aldıklarından eminim.

İnsanlar rahatsız olabilir bekleme odasında eşiniz beklese beklemese ne farkeder. Sizin için değişen bir durum yok ki. Çemkirik bir hasta olduğunuz ve sizinle uğraşmak istemedikleri için eşinizi aldıklarından eminim.
Tamamdır teşekkür ederim, egonuzu yeterince tatmin edebildiysem lütfen postuma yorum yazmayı bırakırmısınız?

Son düzenleme:
konunun başlığı okuyunca aha dedim yurt dışındaki gibi spermler falan mı karıştı
bütün bebekler dr un kendisinden mi falan diye düşündüm

devlet hastanelerinin kendilerine göre daha doğrusu orada deskte çalışanların keyiflerine göre kuralları vardır nedeni niçini sorgulanmaz sorgulayınca keyifler kaçar zaten hastane keyifli bir ortam değil üstüne katlanır en güzeli he deyip geçmektir.

Benim tüp bebek yaptığım hastanede de yasaktı erkeklerin girmesi. Yumurta büyütücü iğnelerin falan dışarda herkesin içinde anlatıyolat bazen. Sanırım oda yoğunluktan. Hem bazı hastalar şikayet etmiş özelimizin duyulmasını istemiyoruz diye hemde pandemi sebebiyle kalabalık olmasın diye. Pandemi zamanı tedavi oldum ben.
Yinede ben senin bu tepkini anlayamadım. Eşinin yerine utanmak falan biraz abartı değil mi. Başlık ayrı bir olay. Tedavi stresinden dir bu gerginlik diye düşünüyorum. Rabbim hayırla sonuçlandırsın

Öyle haklısınız ki.. bir defa dahi olsa aşılamaya şans vermek istedim. Kolon kanserini 22 yaşında yenmiş güçlü bir kadınım ben. Fakat süreçten mi, yaşımdan mı bilmiyorum 31i deviriyorum Ağustos'ta 🙈 yaşımda bir faktör stresim için erken menopoz riskim var.
Annem canım annem arkamdan çok duacı.. onun hatırı için denemek şans vermek istedik. Opu yaptırmak istiyorum bir yandan özel bir klinikte tamamen geç kalmamak adına fakat kalbimde sanki bu defa çok umutlu süreçten hissediyorum. İnanın eşim benden daha fazla yıprandı, ne uyuyabiliyor ne iştahı kaldı çok tedirgin ve korkuyorda ondan aldığım duygularla da stresim tetikleniyor. Eşimle hemen kanser tedavim sonrası 38 kilo iken başladı birlikteliğimiz hayatımdaki en büyük dayanağım her zamanımda o oldu şimdide hayatımın diğer yarısı..
Bu süreçte bende çok fazla kişisel gelişim kitapları okuyorum, veteriner hekimim ve sizin yaptığınız gibi bende Ocak ayına girmeden işimden ayrıldım, çünkü kendime ve eşime vakit ayıramadığımı bizi ihmal ettiğimi düşündüm kafam onca doluyken.. süreç çok zor ilerliyor tam oldu olacak derken yine ve yeniden bir çok sorun büyüyerek geliyor.
Aslında bazı yorumlara da tepkim beni anlamadıkları içindir belkide bilmiyorum fakat alıngan ve kırılganım farkındayım.
Nice nice musmutlu sağlıklı 7 yaşları olsun küçük adamımın.. lütfen onu benim yerime kucaklayın ve öpün. Yorumunuz içinde gerçekten çok teşekkür ederim beni nasıl mutlu hissettirdiğinizi anlatamam bu şekilde mucize yaşantıları dinledikçe bana umut oluyor her zaman ❤️
Hayattaki ikinci şansımı yaşarken 3.ye şanslı olamamaktan çok korkuyorum..
Korkma... bu bir süreç. Bazısı hop hersey önüne serilirkrn bazısının herseyde uğraşması gerekiyor. Maşallah kanseri yenmişsin bu da geçecek... inancın varsa. Ben o süreçte. Yaşadıklarımın vesile olduğuna inandım. Yani canı Allah verecekti. Süreç sadece vesile... yıpratıcı. Eşimde bende yıprandık korktuk ağladık.. kolay değil. Ama senin gibi bir sürü süreci yaşayan kişi var... yaşında çok ileri değil. Anne olduğumda 32ydim.

O süreçten kısa süre önce, babam rektum kanseri ile uğramıştı. Hormonların daha önceki yaşadıkların tabi kolay şeyler değil... sadece seni burada anlattığın kadarıyla anlıyorlar. Basit gibi geliyor ama duyguların farklı...

Misal oğluma ben yediriyorum evde. Dışarıda kendisi yiyor yazmıştım. Laf yedim. Ama oğlumun kekemeliği olduğu. Dil terapisi sürecinin olduğunu benim onu ilgilendiğimi bilmek istediği için bunu talep ettiğini yazmadım. Beni ve oğlumu tanımadan anlayamazlar...

O nedenle yorumların üzerinde çok durma... sürece odaklan....

Ben dini hassasiyetimden dolayı kadın doktor tercih etmeye çalışırım her zaman, bir tek endokrinoloğum erkek ve kendisi döngüm ile soru sorduğunda çekinmeden cevap verebiliyorum ama üçüncü bir şahısın kadın veya erkek, benimle ilgili herhangi bir şeyi duymasından rahatsız olurum. Ne var bunda??? Ben de bir şey oldu sandım 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

Tüp bebek merkezindeki bir çok aksilik yüzünden eşimle Dr. Görüşmesi için sırada bekliyorduk. Bu defa eşimde girmek ve konuşmak istedi çünkü. 150€ ile resmi bir kurumla bağlantısı olmayan şahısa yönlendirilip devlet kurumlarıyla bir bağlantısı olmayan Exem foam adında ilaç aldırılması işlemin bu ürün dışında asla uygulanmaması! sonucun herhangi bir platformuma yüklenmemesi, ilk gittiğimde çikolata kisti teşhisi koyulup aşılamaya başlanacağı gün kistimin 2 kat büyümesi herhangi bir müdahale edilmemiş olması. Üstelik histeroskopi, hsg ve HyFoSy işlemlerinin yapılmasına rağmen arpa boyu yol kat edilmemiş olması!
Deskteki sekreterlerin yanıma gelip eşimin sırada beklemesinin yasak olduğunu söyledi bu birimin kuralı buymuş! Nedenini sorduğumda kadınlara regl dönemleriyle alakalı gelmesi gitmesi gerektiği günlerin söylediği için erkek birisinin duymasından rahatsız olduklarını söyledi!!! Bu nasıl bir mantıktır? Erkek doktora gidip muayene olabilen bir kadın (bölümün 2 doktoru var ikiside erkek) nasıl olurda böyle normal birşeyden rahatsız olabilir?
Buna tepki gösterdiğimde ise herkes sizin gibi rahat düşünmüyor işte! Dedi.
Herhangi bir erkeğe spermiyografi sonucu söylenirken hiç bir kadın dışarı çıkartılmıyorken hemde?!!!
Bu arada, Kurum devlet kurumu.
Arkadaşlar regl olmak, grip olmak gibi, bel ağrısı yaşamak gibi doğal ve olağan şeylerdir! Böyle bir saçmalık olabilir mi?
Sağlıkla ilgili konuda ayıp olmaz

Hala öyle, Dr benim sonucumu kadın hemşirenin yanıda söylüyor, muayene ederken hemşirede beni izliyor. Odada 3 kişi oluyoruz nerede hasta-doktor mahremiyeti? Ama eşim DÖNGÜ kelimesinden mazallah tahrik olur diye sırada bile bekleyemiyor :KK43:
Problem döngü kelimesinden eşinizin yada başka bir erkeğin tahrik olması degilki. Siz erkeklerin döngü kelimesinden tahrik olacağınımi düşünüp bu şekilde söylendiğini düşünüyorsunuz? Muhafazakar yada degil , herkesin içinde konuşulmasını istemeyen utanan ,çekinen insanlar varmış. Bunlar rahatsızlığını dile getirmişler.

Kıyamam :) benzer süreçleri bende eşimde yaşadım, oda çok çekinir. Aslında herkesin orada bir umut için var olduğunu bilip, onun spermi, bunun yumurtası, şunun adet tarihiyle ilgilenmeyip yalnızca kendisi için orada bulunduğunu anlatabilsek ve diğer insanlara düşman kesilmek yerine orada gördüğü şeyleri öfkeyle değil de alttan alarak idare edebilse..
Mesela ben herşeyi geçtim kesinlikle benim haklı olabileceğim bir konu olsun bir kadın perişan şekilde ağlıyorken onun eşinin ona destek olduğunu görüp yine kendi haklılığımı bir kenara bırakır pamuk gibi olurdum 🥰
Her kültürden insanla bir arada oluyoruz elbette belki gerçekten rahatsızlık duyanlar vardı o an. Fakat ben onların hiç biri için orada değildim o an, kendim ve eşim için oradaydımç talep ettiğim şeyde bir başka hastanın sonucunu dinlemek değil. Bizimle alakalı sonuçları öğrenmek için yanımda hayat arkadaşımı istedim. Sırada bekledik ve bir muayene sonucu falan duymadı duyamazda hasta ile Dr un odasına girmemiz gerekiyor böyle bir bilgiyi duyabilmek için..
bazı insanlar için fazlasıyla hassas bu konular maalesef.
ben mesela tüp bebek ile dogum yaptigini bildigim bir tanidiğım var sordugunda kimseye tüp bebek demiyor.
bende hiç sormadim, söylemedim de aynı gün islem icin orda oldugumuzu kendini öyle daha iyi hissediyor demek ki yapacak bir şey yok.

Umarım benim gibi abartacak duygular yaşamazsınız o zaman bu abartılacak birşeyse ne diyeyim..
Evet hanfendi Bi tek sizin başınıza geliyor. Geçen sene özel hastanede (kadın doğum) koronadan dolayı artık böyle dedi tek Bi kontrole sokmadı eşimi doktor. Bir iki kere rica ettim almadı valla. Bana göre de saçma idi maske kalkmış herşey normale dönmüş devlette bile yanına alıyorlar eşi ama sözde özel hastane almadı. Kalkıp kimseyle tartışmadım yapacak bir şey yok sistemleri öyle ölmedim yani tek girince doktorun yanına. Siz bence muhafazakar kesime sallamak için yazmışsınız ama bunun muhafazakarlıkla alakası yok. Bakın Bi üye de kendi eşinin sperm örneği verdikten sonra hastaneye girmeye çekindiğini yazmış. Bunlar mahrem konular siz çekinmeyebilirsiniz ben çekinebilirim. Genel olarak hastaların talebi böyleyse ona uyulur.

Hayır Bi de normal tepkiler de değil. Sinir oldum rahatsız oldum deseniz eyvallah. Kahroldum yıkıldım çağ dışı olay falan. Hayatınızda her şeyi böyle abartıyor musunuz?

konunun başlığı okuyunca aha dedim yurt dışındaki gibi spermler falan mı karıştı
bütün bebekler dr un kendisinden mi falan diye düşündüm

devlet hastanelerinin kendilerine göre daha doğrusu orada deskte çalışanların keyiflerine göre kuralları vardır nedeni niçini sorgulanmaz sorgulayınca keyifler kaçar zaten hastane keyifli bir ortam değil üstüne katlanır en güzeli he deyip geçmektir.
Canım kesinlikle bir skandallık olay değil :) yazıyı yazarken de burada anlaşılmayı bekliyordum oysaki evet sinirle ve öfkeyle yazdım çünkü eşimi bu duruma düşürdüğüm için çok pişman oldum, genel olarak olayın devlet kurumunda çalışan bir doktorun tezgah kurarak € ceplemesi, kisti yok etme amacında değil ilaç kitleyerek aşılama tedavisini ceplemesi gibi konuları anlaması gerekirken. "Niye eşim girecekmiş" oldu. Postu açtıktan sonra resmi kurumlarla iletişime geçtim ve sağlam bir tazminat davasına hazırlanıyorum. Belkide bu son olay dediğin gibi birikimlerin son damla olup taşması oldu. Kesinlikle öyle, desktekiler mutluysa keyifliyse hastalar huzurlu yoksa kafasına göre insanların neşe ve huzurlarını kaçırıyorlar. Beni anladığın içinn teşekkür ederim eleştirel yorumlarada zaten açığım fakat "eşine mi taşıtacaksın bebeğini kocamda girmeyi versin" kafası dahada can sıkıcıydı .
Yasa dışı tezgahlara oradaki herkes gibi boyun eğip yoluma devam etseydim sonsuz bir yola girecekmişim. Aşılama sonrası da hastane ile ilişiğimi kesip başka bir merkeze geçiyorum.

Off esas çağdışı olan insanları kendi değer yargılarına uymadığı için canının istediği gibi etiketlemek. Çok çok geride kaldı bunlar artık. İnsanlar artık kendi gibi düşünmüyor, kendinin rahatsız olmadığından rahatsız oluyor diye yadırgayıp böyle gereksiz triplere girmiyorlar. Biraz güncelleyin kendinizi artık.

Benim tüp bebek yaptığım hastanede de yasaktı erkeklerin girmesi. Yumurta büyütücü iğnelerin falan dışarda herkesin içinde anlatıyolat bazen. Sanırım oda yoğunluktan. Hem bazı hastalar şikayet etmiş özelimizin duyulmasını istemiyoruz diye hemde pandemi sebebiyle kalabalık olmasın diye. Pandemi zamanı tedavi oldum ben.
Yinede ben senin bu tepkini anlayamadım. Eşinin yerine utanmak falan biraz abartı değil mi. Başlık ayrı bir olay. Tedavi stresinden dir bu gerginlik diye düşünüyorum. Rabbim hayırla sonuçlandırsın
Bende sizin desteklemediğiniz tüm konularda size hak veriyor ve sizin gibi düşünüyorum. Fakat o konuya şu yönden bakmalıyız belkide pandemi nedeniyle bu yol tercih edildi. Umarım çok güzel sonuçlar almışsınızdır ve yavrunuz kucağınızdadır 🌸❤️
6 yıllık uğraşlar sonucu, önceki ayımda geçirdiğim operasyon ve bitmek bilmeyen kanamalarım sonrası kistime dokunulmayıp 2 katına çıkması sebebiyle üzerine maddi olarak yoruculuğu eklenince haliyle ağlıyordum ve her kadının isteyebileceği gibi eşimi yanımda istedim. Diyeceksiniz anneniz kız kardeşinin yok mu, hayır burada değiller tayin nedeniyle hiç bilmediğim bir şehirde bir başımayım eşimle. Eşim sperm örneği verdiğinde bile yerin dibine girmiş utanmış bir insan, deskteki kadının olmayan kuralı ve benim yıkılmış bir duygu içerisinde olmama rağmen herkesin içerisinde bağırarak sert ve kaba şekilde söylemesi eşimi kıpkırmızı yaptı. Haliyle onu bu duruma düşürdüğüm için o an yer yarılsada içine girsem dedim. Sorun eşim kaynaklı değil benim yüzümden bebeğimiz olmuyor ve hala yanımda olup bu durumda beni destekleyen kişi eşim. Bilmiyorum sizin eşinize o an o tepki verilse siz nasıl hissedersiniz? Asla mutlu olacağınızı düşünmüyorum.
Olayların genel ve Total birikimine bakınca bugün burada bir kaç kişinin de desteği ile resmi bir kaç kurum ile görüştüm aşılama sonrası kurum ile bağlantımı kesiyorum, devlet Dr unun yasal olmayan yolla hastalar üzerinden € bazında para ceplemesi ve yaptığı işlemlerin tedaviye olumlu sonuç almak değil yalnızca tedavi masraflarından gelir elde etmek olduğu anlaşıldı. Sağlam bir tazminat davası açma düşüncesindeyim. Bu durumla alakalı kurumuda bilgilendireceğim. Süreçler çok zor umarım yaşamamışsınızdır ve asla yaşamazsınız 🌸 çok teşekkür ederim hepimizin kalbindeki duası gerçek olur umarım ❤️

Korkma... bu bir süreç. Bazısı hop hersey önüne serilirkrn bazısının herseyde uğraşması gerekiyor. Maşallah kanseri yenmişsin bu da geçecek... inancın varsa. Ben o süreçte. Yaşadıklarımın vesile olduğuna inandım. Yani canı Allah verecekti. Süreç sadece vesile... yıpratıcı. Eşimde bende yıprandık korktuk ağladık.. kolay değil. Ama senin gibi bir sürü süreci yaşayan kişi var... yaşında çok ileri değil. Anne olduğumda 32ydim.

O süreçten kısa süre önce, babam rektum kanseri ile uğramıştı. Hormonların daha önceki yaşadıkların tabi kolay şeyler değil... sadece seni burada anlattığın kadarıyla anlıyorlar. Basit gibi geliyor ama duyguların farklı...

Misal oğluma ben yediriyorum evde. Dışarıda kendisi yiyor yazmıştım. Laf yedim. Ama oğlumun kekemeliği olduğu. Dil terapisi sürecinin olduğunu benim onu ilgilendiğimi bilmek istediği için bunu talep ettiğini yazmadım. Beni ve oğlumu tanımadan anlayamazlar...

O nedenle yorumların üzerinde çok durma... sürece odaklan....
Benim bugün kalbimi en çok umutlandıran kişilerden birisi oldun bugünkü desteğinin kıymet ve önemini burada cümleler kurarak tarif dahi edemem iyiki varsın 🌸 kalbinden geçen ne varsa tüm güzelliklerle karşılaşman için dua edeceğim sana ❤️
Hastanenin işleyişi ve süreci hakkında bir kaç resmi kurum ile görüştüm ve yasadışı olaylara göz yumulduğu ortaya çıktı. 31 cm lik kist ile gebelik elde edilemeyeceği gibi tedaviye 12.90dan beri müdahale edilmeyip devlet tarafından kabul görülmeyen ve desteklenmeyen tedaviler uygulandığı ortaya çıktı. Belkide buraya bu yazıyı yazmasaydım ve buradaki despot arkadaşlar benim öfkemi körüklemeseydi üzerine bu kadar düşmeyip bende herkes gibi üzerini kapatıp geçecektim fakat onlara da buradan ne kadar teşekkür etsem az olacak. Gerekli kurumlar şikayetlerimi aldı ve eşim ile birlikte sağlam bir tazminat davası açma düşüncesindeyiz şuan .
Babacığının ellerinden öperim umarım sağlığına kavuşmuştur ve harika zamanlar geçiriyorsunuzdur ❤️❤️ bazı şeyleri dile getirsekte insanlar maalesef anlamak istediklerini anlıyorlar yada gittiğim hastanedeki desk çalışanları gibi huzursuzluk yaratarak o günlerine heyecan atraksiyon katarak kendilerini mutlu hissediyorlar bilmiyorum. Ben her zaman her olayda empati yapan birisiyim. O gün hüngür hüngür ağlayan bir kadın kocasından destek alıyorken ona bağırıp çağırıp kocasını kovmak yerine illa gerçekten demem gerekiyorsa konuşmayı rica ederek bir köşede sessizce söyler ve ricada bulundum. Bazı insanlar gerçekten yalnızca anlamak istediklerini anlıyorlar dediğim gibi..

Ben dini hassasiyetimden dolayı kadın doktor tercih etmeye çalışırım her zaman, bir tek endokrinoloğum erkek ve kendisi döngüm ile soru sorduğunda çekinmeden cevap verebiliyorum ama üçüncü bir şahısın kadın veya erkek, benimle ilgili herhangi bir şeyi duymasından rahatsız olurum. Ne var bunda??? Ben de bir şey oldu sandım 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️
Ne mi var bunda? Bir kaç aya kazanacağım tazminat davası ile neler olduğunu açıklayan bir post mutlaka paylaşacağım. Bir çok kişinin sizin gibi basitseme davranışı tarzında yaklaşımına cevaplar yazdım zahmet edip okursanız öğrenirsiniz. Asıl konu ne iken siz neye takılmışsınız sahiden ne var bunda??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X