- 17 Temmuz 2018
- 4.051
- 18.769
Türkiye deki üretim yerini söylermisiniz rica etsem? Bana ürün resminin fotokopisi çekilmiş şekilde direkt şahıs numarasını elle yazılmış şekilde verdiler.
Eşimde Dr un hastası, ikimizin onay ve imzası ile başlandı tedaviye bana gerek duymaksızın dahi birimden dilediği sonucu kendiside alabiliyor? Çoğu işlem sonrası malesef refakatçi ihtiyacınız oluyor. Yorumlarda bazı kişilerde benzer soruları sordu ve açıkladım sebebini. Ekstra durumlarımın tümünü geçtim illaki de ihtiyaci birşey olduğu için değil keyfi olarak yanımda bulunmayı istemesi Dr un hastası olması nedeniyle gayet normal.
Ben yurtdisinda yasiyorum ama Turkiye'de uretimi yapildigini sanmiyorum zaten her medikal urunun ulkemizde uretilmesine imkan yok, ABD menseli yeni bir urun. Ithal bir ilac oldugu icin doktor anlasmali oldugu kisiye yonlendiriyordur. Tabii onu sart kosmasi dogru mu bilmiyorum, tedavi methodunu bilmedigim icin doktorunuzun. Ama kit icin merdivenalti oldugunu dusundugunuzu hissettigim icin FDA onayli oldugunu soylemek istedim.