Kesinlikle öyle, inanın merkez o kadar güzel ki aslında. Dr ile tamamen mahremiyet ortamınız oluyor bahsi geçen dest ile Dr ların odaları uzak mesafede, kapınız kapalı oluyor birtek odada Dr,siz,hemşire ve dilerseniz refakatçınız olabiliyor.
Muayene detayınızla alâkalı önemli bir bilgiyi doktorunuz dışında kimse ile konuşamazsınız ki zaten bu nedenle muayeneye 07.30 da gittiğiniz yerden 10.00 gibi şu gün gel randevu bilgisi dışında bir bilgi edinemiyorsunuz. Sonuçlarla alakalı 14.00 ve sonrası için Dr sırasına girmek zorundasınız ve ancak o zaman isminiz okunuyor ve Dr ile odasında görüşebiliyorsunuz.
Sizin tüp bebek süreciniz umarım güzel sonuçlanmıştır
biz 2.5 aydır kist yok olacak alındı diye beklerken dün 12.90 cm olan kistimin 31 cm olduğunu öğrendik. Haliyle yıkıldım ve ağlıyordum. Eşim yanımda olmak istedi sormak istediğim soruların cevaplarını oda dinlemek istedi. Üstelik tüp bebek merkezi deneyimi olmayan kişiler burada ahkam kesip olayı farklı yönlere çekmeye çalışıyorlar siz deneyimli siniz biliyorsunuz ki eşinizde dr.un siz gibi hastası oluyor ve dilediği sonucu istediği zaman şahsi olarak dahi talep edebiliyor.
Benim dün ki üzüntüm 31 cm lik kist ile aşılamaya başlayacak olmam. İnanın 6 yılım geçti neredeyse bebek hasreti ile. Zaten olmuyor doğal yollarla denedik herşeyi, üstelik erken menopoz riskim var. Seneye dahi girebileceğim söylenmişken eşimin yanımda olmak istemesi gerçekten mi çok tuhaf bir durum? Ben bu kadar yıkılmışken bazı insanların tuhaf yaklaşımları da canımı yakmıyor değil.